cuma günü okul ödevi vermemiş o yüzden kurs ödevi fazla sanırım.
bizim sınıfın çoğu geliyor kursa..
Aferin çocuklara dirayetli çıkmışlar valla..
Ew kadını olmak zor walla yaaSelam kızlar nasılsınız iyisinizdir umarım
Bir gün işe gelmedim maşallah üç günlük iş birikmiş durumda kafamı kaldıramadım bu nedir yaaaaa, birde toplantı yaptık ki pazartesi sabahları çekilmiyor hiç.
Cuma günü doktora gittik iyi geçti öbür hafta tekrar gidicez pazartesi bakalım. Eşim ben ve oğluş birlikte gittik çıkışta biraz turladık. Sonra oğluşu okula bıraktım öğlen gibi çünkü folklor dersleri başlayacaktı biz eve geldik eşimle birlikte temizlik işlerimizi hallettik, akşam ben yemek mevzusunu tamamladım. Akşam pert haldeydim ama bütün iş bitmişti ütüler hariç.
Oğluş o gün bizden sonra folklor dersine gitmişler çok hoşuna gitmişti. Ödev olarak da Türkçe kitabında Uludağ dinleme metninin etkinliklerini vermişti öğretmen. Cuma akşamı bitirdik birde hikaye haritamız vardı onu da cumartesi günü tamamladık.
Cumartesi bir arkadaşa bebiş görmeye gittik oğluşum baya baya sıcak bakıyor kardeş mevzusuna hem orda hem de akşam eve gelince babamızı da alıp konuştuk kardeş konusunu hiç bir sıkıntı yok gibi hem de çok istekli.
Cumartesi akşam ani bir kararla tiyatroya gittik iyi ki de gitmişiz oyunda çok başarılıydı.
Cumartesi birde doğum günü için bir kaç mekanla görüştük. 2 hafta sonra kutlayacağız sanırım yer konusunda karar verdik.
Dünde bir arkadaşımla buluşup gezdik. Çocukları eğlendirdik bizde sohbet ettik keyifli geçti günümüz.
Ütülerim kaldı ne yazık ki hafta içine arada halledicem onları da. Bu haftadan sonra derslerde başlayacak. Yine bir yoğun döneme gireceğiz.
Bugün baya zor geçeceğe benziyor benim için iş çıkışı da doğum günü için mekana gidicem. Akşama yemeğimde yok...
Bende de durumlar böyle işte kızlar....
Günaydın arkadaşlar,hepimize iyi haftalar olsun.Bizimde bu gün matematik değerlendirmemiz var dün bütün gün matematik çalıştık netten sorular çıkardım çarpma problemleri onları keyifle çözdü birde grafik öğrenmişler onun üstünden geçtik,tabi yemek yaptım ve 2 sepet ütü gün bitti zaten.Cumartesi ise gezdik arkadaşım doğm yapmıştı bebiş görmeye gittik ordanda akşam sinemaya gittik sürgün inek filmine sakın gitmeyin berbat paranızı boşa harcamayın.Oğlan sevdi ama çocuk zevki için bile eh işte bir film yani...
Valla bizimki geçen seneden beri söyler nerelerden soracağını da söyler hatta ertesi gün sınav varsa o gün fazla ödev vermez ki sınava çalışılsın.Sınav sorumluluğunu oturttu aslında iyide oldu alışsınlar bu duruma ve bizde ona göre hazırlanıyoruz ben netten sorular döküyorum onları yaptırıyorum çok daha iyi oluyo.
merhaba arkadaşlar..
cuma günü öğlen çık dedi amirim..çıktım..cuma akşam ankara
pazar akşam düzce dönüş
ve sabah yine ediz 6 da kalktı..anne gitme demeye başladı..kadın geldi çığlık çığlığa
birazdan burda kreşle konuşcam..devlet anaokulu.
servisi var.
öğlen uyku var
haziran sonu kapanıyor..aynı okullar gibi
o kadar bile olsa istiyorum artık..emir e de yarım gün bir komşu ayarlamaya cçalışacağım artık..kızdım fazlasıyla bakıcıma..çokkk...
bizim çocuklar da cuma sbs olmuşlar.
ödev çok değildi ankara ya götürdük..orda yaptık ara ara..
hayat bilgisi türçe çalışma kitaplarından ödev
1 sayfa matematik fotokopi
o kadar..test çözmedik..bir de test kitabı yük etmek istemedim ..
akşam kocamla da tartıştım..
gece sanırım 3-4 saat uyudum..
günaydın kızlar.. iyi haftalar..
hafta sonu bolca kurs ödevi vardı onları yaptık..
günaydın kızlarrr,
güzel bir hafta diliyorum herkese
Hafta sonu çok ödevimiz yoktu, 1 sayfa fotokopi matematik, 1 sayfa da Türkçe fotokopimiz vardı, deftere yazılacak, onları birazını Cuma, kalanını da cumartesi tamamladık.
Dün evdeydik, temizlikti, yemekti derken öyle geçti. Bir ara pazara çıktık, akşam annemlerde yemek yedik ve tekrar ev. Bu sabahta erkenden 5,30 ta kalktım, uykumu almışım, yapılacak işler vardı, yemek yaptım, çamaşır serdim, bulaşık makinasını boşalttım, 3 gömlek ütüledimSabah sabah tüm işleri yaptım sayılır
Akşama rahatım yani o yüzden.
Sizler de ne var ne yok anlatın bakalım
Hayranım sizin öğretmenin sistemine ne güzel hazırlıklı gidiyor çocuklarr. Bizdee nerdeeee ancak test kağıtları eve gelirse haberimiz oluyor... Hatta öğretmene zahmete girip kendi konrol bile etmiyor off offfff....
Aslında biliyor musun bizde cuma akşamı için Sürgün İneğe gitmeyi planlıyorduk eşimle o kadar kötümüydü ben fragmanı izledim sanki vizonteleye benziyor gibiydi.
Canım ya belki kreş komşu konusunu ayarlayana kadar belki sıkıntı olur ama sonrasında daha rahat olursun çünkü devam etsen de hep sıkıntı yaratacaktı senin bu bakıcın ki en önemlisi çocukları soğutmuş kendinden zaten. Bundan sonrası iyi olur inşallah...
Eşinle tartışma konunuz neydi çok özel değilse anlat hafiflersin paylaşınca canım. Üzüldüm. İnşallah düzeltirsiniz aranızı bir an evvel. Hepimizde oluyor dönem dönem.
Canım kursta ayrı ödev mi veriliyor. Yani aynır ders konusunu işleyip farklı ödev mi veriyor öğretmen?
Hımmm bu ne enerji sabah sabah maşallahhh...
sen 3. çocuk düşünmüyorsun dimi Fadimeciğim ne bilim aklıma geldi işte tamda rahata ermişken kızlar büyümüşken hııı
Yok cnm ya vizontelenin yanından bile geçmez,eşim uyudu filmde sıkıntıdan bir inekle başlıyor filmin sonuna kadar konu inek zaten ama saçma bir konu eşim uyudu filmde sıkıntıdan o derece..
Selam kızlar nasılsınız iyisinizdir umarım
Bir gün işe gelmedim maşallah üç günlük iş birikmiş durumda kafamı kaldıramadım bu nedir yaaaaa, birde toplantı yaptık ki pazartesi sabahları çekilmiyor hiç.
Cuma günü doktora gittik iyi geçti öbür hafta tekrar gidicez pazartesi bakalım. Eşim ben ve oğluş birlikte gittik çıkışta biraz turladık. Sonra oğluşu okula bıraktım öğlen gibi çünkü folklor dersleri başlayacaktı biz eve geldik eşimle birlikte temizlik işlerimizi hallettik, akşam ben yemek mevzusunu tamamladım. Akşam pert haldeydim ama bütün iş bitmişti ütüler hariç.
Oğluş o gün bizden sonra folklor dersine gitmişler çok hoşuna gitmişti. Ödev olarak da Türkçe kitabında Uludağ dinleme metninin etkinliklerini vermişti öğretmen. Cuma akşamı bitirdik birde hikaye haritamız vardı onu da cumartesi günü tamamladık.
Cumartesi bir arkadaşa bebiş görmeye gittik oğluşum baya baya sıcak bakıyor kardeş mevzusuna hem orda hem de akşam eve gelince babamızı da alıp konuştuk kardeş konusunu hiç bir sıkıntı yok gibi hem de çok istekli.
Cumartesi akşam ani bir kararla tiyatroya gittik iyi ki de gitmişiz oyunda çok başarılıydı.
Cumartesi birde doğum günü için bir kaç mekanla görüştük. 2 hafta sonra kutlayacağız sanırım yer konusunda karar verdik.
Dünde bir arkadaşımla buluşup gezdik. Çocukları eğlendirdik bizde sohbet ettik keyifli geçti günümüz.
Ütülerim kaldı ne yazık ki hafta içine arada halledicem onları da. Bu haftadan sonra derslerde başlayacak. Yine bir yoğun döneme gireceğiz.
Bugün baya zor geçeceğe benziyor benim için iş çıkışı da doğum günü için mekana gidicem. Akşama yemeğimde yok...
3. mü, yok canım yaa, geçti bizden, şimdi arada bile birbirleriyle tartıştılar mı, ufak ağlamaya başlıyor, hiç dayanamıyorum, Allah olmayanlara, 2.ciyi düşünenlere versin.Hayranım sizin öğretmenin sistemine ne güzel hazırlıklı gidiyor çocuklarr. Bizdee nerdeeee ancak test kağıtları eve gelirse haberimiz oluyor... Hatta öğretmene zahmete girip kendi konrol bile etmiyor off offfff....
Aslında biliyor musun bizde cuma akşamı için Sürgün İneğe gitmeyi planlıyorduk eşimle o kadar kötümüydü ben fragmanı izledim sanki vizonteleye benziyor gibiydi.
Canım ya belki kreş komşu konusunu ayarlayana kadar belki sıkıntı olur ama sonrasında daha rahat olursun çünkü devam etsen de hep sıkıntı yaratacaktı senin bu bakıcın ki en önemlisi çocukları soğutmuş kendinden zaten. Bundan sonrası iyi olur inşallah...
Eşinle tartışma konunuz neydi çok özel değilse anlat hafiflersin paylaşınca canım. Üzüldüm. İnşallah düzeltirsiniz aranızı bir an evvel. Hepimizde oluyor dönem dönem.
Canım kursta ayrı ödev mi veriliyor. Yani aynır ders konusunu işleyip farklı ödev mi veriyor öğretmen?
sen 3. çocuk düşünmüyorsun dimi Fadimeciğim ne bilim aklıma geldi işte tamda rahata ermişken kızlar büyümüşken hııı
Ew kadını olmak zor walla yaa
Yok cnm ya vizontelenin yanından bile geçmez,eşim uyudu filmde sıkıntıdan bir inekle başlıyor filmin sonuna kadar konu inek zaten ama saçma bir konu eşim uyudu filmde sıkıntıdan o derece..
ne kadar sıkılmışsak uyudu kısmını 2 kere yazmışım sen düşün artık
Bizim öğretmenin sistemini bende beğeniyorum,çok ödev verip sıkmaz ama çocuklar öğrenmedende konu geçmez.Öğrenerek geliyolar okuldan evdede pekiştirince kolaylaşıyor işimiz..
Doğum gününü dışarda yapmak en güzeli cnm iyi yapmışsın valla gönüllerince tepinsinler iyi oluyoBizimde bebek ziyaretimizde anne benim niye kardeşim yok şeklinde geçti hep,anne ne şirin dimi,mis gibi kokuyor dimi,içimi kardı.Yalnız bizim bebişde yaman çıktı koda gün uyutuyosun 5 dk.sonra açıyo gözleri başlıyo vıyaklamaya kucağada alışmış ay zor geldi görünce valla unutmuşum o günleri ben ütüler haftaiçide olur cnm güzel bir haftasonu geçirmişsin ona bak sen.Sen bayağı bebek niyetine girdin herhalde hadi hayırlısı niyetine girmişken karart gözünü bencede:)
3. mü, yok canım yaa, geçti bizden, şimdi arada bile birbirleriyle tartıştılar mı, ufak ağlamaya başlıyor, hiç dayanamıyorum, Allah olmayanlara, 2.ciyi düşünenlere versin.
yoğun bir hafta sonu geçirdin ne güzel, cumadan temizlikte bitince, rahat olmuştur. Çalışırken motor takmış gibiyiz valla, ne zaman geçecek bu hız-bu tempo, bazen o kadar yoruluyorum ki.
ay arkadaşım...canım yaaa, kıyamam oğluşa, düzeni bozuldu çocuğun, konuş bakalım da hayırlısıyla hallolsun şu iş.
Nasıl geçmiş oğlunun sınavı canım?
Eşinle niye tartıştın, o kadar seyahatin, yorgunluğun üstüne, neyse halledersiniz bir şekilde. Zaten kafaya taksan varya hergün kavga gerekir bu kocalara da, işte idare idare deyip geçiyoz. Sen de bozma moralini canım, sakin kafayla düşününce doğrusu neyse anlamıştır eşin.
yok canım bakıcı yüzünden değil ..benim yüzümden sanırım..:26::26::26:Selam cnm,şu bakıcı stresi seni yıprattı çok ailecek yıprandınız doğrusu,kreş olayını iyi düşünmüşmüş haziranda neler değişir neler bencede sen şimdilik çözümünü bulmaya çalışarak en iyisini yapmışsın bu saatten sonra o kadınla olmaz çocuklar iyice soğumuş..eşinlede bu yüzdenmi gerildin?üzüldüm,inşallah toparlarsınız bir an önce düzeniniz kurulur arkadaşım üzme kendini bu kadar,hakkınızda hayırlısı olsun:)
geziniz nasıl geçti bu arada?havada güzeldi herhalde..Anneni bırakmanın burukluğuda vardır şimdi sende Allah kavuştursun şimdiden
kızlar akşam 18.30 da indik otobüsten .Hayranım sizin öğretmenin sistemine ne güzel hazırlıklı gidiyor çocuklarr. Bizdee nerdeeee ancak test kağıtları eve gelirse haberimiz oluyor... Hatta öğretmene zahmete girip kendi konrol bile etmiyor off offfff....
ay arkadaşım...
öyle sinirliyim ki anlatamam..
başında patron yok ..
ne bileyim ya..
çalış işte mis gibi iş
sabah kapı açıktı..bakıcı teyzesi merdivenlerdeydi..gittt diye bağırdı hep..gözyaşları sel gibi akıyor..kucağımda..
dedim ki "ediz teyzen gelsin oyun oynayın" büyük oğlum " anne o bizimle oyun oynamıyor artık..kahvaltıdan sonra öğlen yemeğine kadar dantel örüyor..yemek vaktı oturduğu yerden kalkıyor...
ya da gözlerimi dinlendiriyorum diye uzanıp uyuyormuş.."gece çocuklarım hiç rahat vermedi..hiç uyumadım" diyormuş çocuklarıma..
çok sinirlendim.bir de emir i öğlen okula bırakıyorlar bakıcıyla..sınıfın kapısının yanında kantin var..ediz simit istiyormuş..param yok diyormuş..3 kez falan olmuş..ediz de en son gün abisinin arkadaşının elindeki simitten istemiş..o da koparmış vermiş .ediz teşekkür etmiş..vs..eve para bırakıyorum bir şey gerekirse al diye..o hala almıyormuş..
biz gün hesabı anlaştık ..ay içinde gelmediği günler oluyor..benim izin kullandığım oluyor..ben parasını tam veriyorum ..hep ..o benim oğluma 1 simit almıyor..çok sinirliyim
oysa ben parasını tam verirken cumartesi günü gelir misin işim var desem yemin ederim gelemem der..çok soğudum kadından yaaaa
anasınıfına gittim burdaki..tamam dediler yarın getirin..
sanırım ediz le geleceğim yarın işe..
ordan yakın ..götüreceğim anaokuluna
sabah 8.30
akşam 15:40
işte böyle 120 tl fiyatı..buyrun işte..
inşallah ediz pürüz çıkarmaz daha..mutlu olur..
emir e yarım gün bakıcı bulmam lazım..ah kızlar bize dua edin..
akşam üst komşuma söylemeyi düşünüyorum yarım gün için..
eğer kabul etmezse vefat eden çocukların bakıcısı için yengemi arayacağım mecburen..çalışmak ister mi diye
yok canım bakıcı yüzünden değil ..benim yüzümden sanırım..:26::26::26:
kızlar akşam 18.30 da indik otobüsten .
eşim aldı bizi.
gayet güler yüzlü.
fakat 24 saat çalışmış bizden sonra..
ev aynı..
cuma akşamı ankara otobusüne çıkmadan dedim ki çamaşır makinasını çalıştırayım ..bitince as çamaşırlığa.biz gelince ütüler giyeriz.emir in okul forması da var..yıkansın..
yokkk dedi sinirlendi..meğer işten eve gelmeyecekmiş
sonra bizim gelmemize yarım saat kala uyanmış..24 saat çalış .ben otobusten incem.sen uyan..çok gıcık oldum..
markete gittim eve girer girmez..evde meyve yok,yoğurt ekmek yok...yani tüm enerjisini işine vermiş..çok sinir oldum..yapma böyle diyorum..
eve gelince enerjisi bitince gebertçem kocamı..
neyse dün akşam suratım 40 karıştan fazlaydı yani..domuz gibi baktım çok aafedersiniz kocama..o ne kadar çocukları sırtına alıp gezdirse..bana hep hoş görülü davransa da ben kavga çıkarmayı başardım..sanırım 1 saat uğraştım bunun için..
iyi kavga ettik..içim rahat etti..
dedim git benimle muhatap olma.yüzün görmek istemiyorum..tuttu kolumdan sen git dedi salondan attı beni..çocuklar da peşimde tabi..anne anneeee
gittim canım minnet ..aldım pantolonu giycem..az dolaşacak kafamı dağıtacaktım..emir yapıştı paçama anne gitme..gecenin bi vakti korkuyorum sana birşey olmasın..kıyamadım tamam gitmiyorum dedim..ama kocam geldi bir hışımla aldı pantolonu elimden askıya astı .bastı salona gitti falan..uyuz bir gece oldu
Çok tatsız olmuş gerçekten cmn helede çocuklar şahit olunca insan ona daha çok üzülüyor.Ama çok mu gittin acaba eşinin üstüne cnm sonuçta senin eşin genelde sana yardımcı olan bir eş arada böyle gıcıklıkları hepsinin oluyo seninde kafa dolu olunca tabi ona patladın,oda bugün sakin kafayla düşününce hatasını anlamıştır bence çocuklar için daha fazla gerilmeyin onlar çok etkilenip korkuyorlar,ay kıyamam ya ben bile etkilendim okuyunca tez zamanda tatlıya bağlayın inşallah cnm...
o sabah kalktı günaydın dedi..ben de günaydın dedim..
bir de arabada ediz ağladığı için bakıcıyı konuştuk..bir çözüm bulalım dedi..
o genelde olumluydu.ama benim uyuzlugum tuttu.
1 saat önce de telefonda konuştuk..anasınıfı hakkında..kızdığımı söyledim..tamam dedi.napsın benim gibi deliyle mi uğraşsın..
işte böyle..bir de ayvalık tan kaynanoşumun arkadaşının eşi vefat etti..kızları kaynımın ve eşimin sınıf arkadaşları..veliler tanışmış anlaşmış 30 yıldır görüşürler..yakın otururlar zaten 30 yıldır..aniden vefat etmiş..onu gördüm internette..telefon açtım ..eşime söyledim .bir de onun için konuştuk
ay arkadaşım...
başında patron yok ..
ne bileyim ya..
çalış işte mis gibi iş
sabah kapı açıktı..bakıcı teyzesi merdivenlerdeydi..gittt diye bağırdı hep..gözyaşları sel gibi akıyor..kucağımda..
dedim ki "ediz teyzen gelsin oyun oynayın" büyük oğlum " anne o bizimle oyun oynamıyor artık..kahvaltıdan sonra öğlen yemeğine kadar dantel örüyor..yemek vaktı oturduğu yerden kalkıyor...
ya da gözlerimi dinlendiriyorum diye uzanıp uyuyormuş.."gece çocuklarım hiç rahat vermedi..hiç uyumadım" diyormuş çocuklarıma..
çok sinirlendim.bir de emir i öğlen okula bırakıyorlar bakıcıyla..sınıfın kapısının yanında kantin var..ediz simit istiyormuş..param yok diyormuş..3 kez falan olmuş..ediz de en son gün abisinin arkadaşının elindeki simitten istemiş..o da koparmış vermiş .ediz teşekkür etmiş..vs..eve para bırakıyorum bir şey gerekirse al diye..o hala almıyormuş..
biz gün hesabı anlaştık ..ay içinde gelmediği günler oluyor..benim izin kullandığım oluyor..ben parasını tam veriyorum ..hep ..o benim oğluma 1 simit almıyor..çok sinirliyim
oysa ben parasını tam verirken cumartesi günü gelir misin işim var desem yemin ederim gelemem der..çok soğudum kadından yaaaa
sabah 8.30
eğer kabul etmezse vefat eden çocukların bakıcısı için yengemi arayacağım mecburen..çalışmak ister mi diye
eşim aldı bizi.
gayet güler yüzlü.
ev aynı..
cuma akşamı ankara otobusüne çıkmadan dedim ki çamaşır makinasını çalıştırayım ..bitince as çamaşırlığa.biz gelince ütüler giyeriz.emir in okul forması da var..yıkansın..
sonra bizim gelmemize yarım saat kala uyanmış..24 saat çalış .ben otobusten incem.sen uyan..çok gıcık oldum..
markete gittim eve girer girmez..evde meyve yok,yoğurt ekmek yok...yani tüm enerjisini işine vermiş..çok sinir oldum..yapma böyle diyorum..
neyse dün akşam suratım 40 karıştan fazlaydı yani..domuz gibi baktım çok aafedersiniz kocama..o ne kadar çocukları sırtına alıp gezdirse..bana hep hoş görülü davransa da ben kavga çıkarmayı başardım..sanırım 1 saat uğraştım bunun için..
dedim git benimle muhatap olma.yüzün görmek istemiyorum..tuttu kolumdan sen git dedi salondan attı beni..çocuklar da peşimde tabi..anne anneeee
gittim canım minnet ..aldım pantolonu giycem..az dolaşacak kafamı dağıtacaktım..emir yapıştı paçama anne gitme..gecenin bi vakti korkuyorum sana birşey olmasın..kıyamadım tamam gitmiyorum dedim..ama kocam geldi bir hışımla aldı pantolonu elimden askıya astı .bastı salona gitti falan..uyuz bir gece oldu
o sabah kalktı günaydın dedi..ben de günaydın dedim..
bir de arabada ediz ağladığı için bakıcıyı konuştuk..bir çözüm bulalım dedi..
o genelde olumluydu.ama benim uyuzlugum tuttu.
1 saat önce de telefonda konuştuk..anasınıfı hakkında..kızdığımı söyledim..tamam dedi.napsın benim gibi deliyle mi uğraşsın..
işte böyle..bir de ayvalık tan kaynanoşumun arkadaşının eşi vefat etti..kızları kaynımın ve eşimin sınıf arkadaşları..veliler tanışmış anlaşmış 30 yıldır görüşürler..yakın otururlar zaten 30 yıldır..aniden vefat etmiş..onu gördüm internette..telefon açtım ..eşime söyledim .bir de onun için konuştuk
6 yaş var canım, biri 8, biri 14 yaşında.ya ya ev hanımı değil mi ben yani puhahaaaaa
İyi oldu öğrendiğim gitmeyelim o zaman zaman olursa bir oyun vardı şişlide ona gideriz yine tiyatro yapalım gerçi oyun nerdeyse kapalı gişeydi ama ben hemen bakayım o zaman :)))) Aslında eyvah eyvah 3 de olabilir ben ilk ikisini izledim ama çok da hoşlanmamıştım aslında...
Bizim dışarda ilk deneyimimiz olacak canım 12 kişilik bir paket alacağız umarım yeterli olur. Arkadaşım tüm sınıfı çağır zaten herkes gelmez ama eğer bazılarını çağırıp bazılarını çağırmazsak oğlunla aralarında sıkıntı olabilir filan dedi ama bu kadarı beni gerçekten aşar sen ne düşünüyorsun bu konuda sende herkesi çağırmamıştın sanırım değil mi?
Evet bizim gittiğimiz bebişte fena alışmıştı kucağa birde ilk çocuk olunca neredeyse kaçınılmaz bu durum. Orada oturduğum zamanın çoğunda kucağımda uyudu bırakınca uyanmıyormuşZor mu evet çok zor aslında en başta bunları yaşamak
Ufaktan düşünüyorum bütün hesaplara evin gelir gider durumuna el atmış bulunuyorum tümünü eşim halleder uzun zamandırda bir katkım olmuyor eve ama mevcut duruma bakarak geleceği mümkün olduğu kadar planlamak istiyorum.
Birde evde eşimi ve oğluşu deniyorum sorumluluk vererek onlara bana ne kadar yardımcı olabileceklerini görebilmek için. Bu konudaki şuanki tutumum bu açıkçası bakalım zaman ne gösterecek...
Ama ne güzel büyüdü işte seninkiler aralarında kaç yaş var peki?
Haftasonu güzel geçince hafta içi de motivasyon yüksek oluyor
canım ne diyeceğimi bilemiyorum, sende yine bir birikim olmuş, demi herşeyi üstlenince hiçbişeyi kaale almıyorlar, neyse olan olmuş, senin koca bu hafta mum gibi olacak desene, geçenlerde de olmuştu böyle biray arkadaşım...
başında patron yok ..
ne bileyim ya..
çalış işte mis gibi iş
sabah 8.30
eşim aldı bizi.
gayet güler yüzlü.
ev aynı..
günaydın kızlarrr,
dün akşam 3 sayfa fotokopimiz vardı, Türkçeden tekil ve çoğul adlar konusu, 2 sayfa, 1 sayfa da matematikte sıvılar konusu, akşam onları yaptı. Ben üşütmüşüm sanırım eve gidince her tarafım ağrıyordu, 1 hap içip yattım 21.30 a kadar yatmışım, sonra kalkıp ortalığı toplayıp, tekrar 10-10.30 gibi yattım.
Sabah 5.30 ta kalkınca günün yorgunluğu akşam belli etti
sağol canım, aynen öyle, havalar kandırıyo, dün bizim burda tüm gün yağmurluydu, bugün ve yarına da yağmurlu gösterdi hava durumunda ama şimdilik güneş var.Günaydın,geçmiş olsun cnm.Havalar mahvediyo insanı ya dün burdada bahardı bugün yağmur ve soğuk bünyede şaşırıyo.Dinlenmişsin erkenden yatıp iyi olmuş bugün nasılsın?Bizimde türkçeden neden-sonuç ilişkilerindeler matematik çok değerlendirmesi çok güzel geçmiş bakalım kağıt bu akşam gelir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?