- 20 Eylül 2007
- 9.880
- 3.782
- 448
slm cnm,benimde iki gündür yoğunluğum var bi bakayım çıkacam tekrar, arkadaşlarım napmış dedim.Oğluş biraz daha iyi herhalde erkenden ilaçları alınca rahatlamıştır birde bu bacak ve kol ağrıları bizim oğlandada oluyor çocukların kemiklerinin gelişme ve uzama dönemlerinde ağrı olurmuş bende ona yordum izah ettim oğlumada belki öyle bir ağrıdır sizinkide.Kağıt helvalı pastada ilginçmiş cnm ya hiç duymamıştım ama düşününce gayet lezzetli olabileceğini düşündüm denerim bir ara bende.
Desene yarın oğluş anneyle olmanın mutluluğunu yaşayacak,rutin kontrol mü?ev işlerinide gündüzden toparladınmı haftasonu tamamen sana kalır ohh miss valla özendim şimdi sana
İnşallah herşey yolunda giderse yarun bitecek işlerimmm
sende yaparsın işlerini zaten yarınnn,
Ağrılar konusunda bende senin gibi düşünüyorummm canım
Slm cnm çok geçmiş olsun tekrar boncukcum o bronşitin de antibiyotikleri çok fena ya,benimkide çok bronşitli büyüdü de o ilaçları verdikten sonra kusardı tekrar çok çektim o ilaçlardan ben..Ama neyseki size iğne vermiş daha çabuk toparlar.Zor günler senin için Allah kolaylık versin cnm.
Bizde akşam az ödevimiz vardı matematik onu yaptık birde okuma.Türkçeden yazılı olmuşlardı dün ama iyi geçmemiş akşam yanıma sokuldu sıkıntılı sıkıntılı anne 2 soruyu yapmadım bilmiyodum dedi,iyi not alamıcam düşük alırım dedi.Bu seferki yazılı test usulü değilde normal yazılı yapmış açıklamalı zor geldi herhalde ama onada alışacaklar mecburen.Bakalım bu akşam kağıdı görücez ne yapmış..
Maşallah oğluşa 2 soru bişeycik değil ki
selam kızlarr,
dün bizim de Türkçe ve hayat bildisinden ödevler vardı, noktalama işaretleri ve de duyu organlarımız onları yaptı.
Büyük kızım da hergün bir uyuklama, sürekli uyku hali ile ortalıkta dolanıyor, çocukta kansızlık mı var nedir anlamadım, dişlerden dolayı da herhalde, bir boşvermişlik var, çok üzülüyorum, inşallah toparlar en kısa zamanda.
Akşam benim kendimin de erkenden uykusu geldi, 20,30 da kestireyim biraz dedim, sonra 1 saat kadar dinleneyim derken, başımı hiç kaldıramadım, 21.30 da yatmaya gittim, 10 gibi de ufaklık ödevlerini bitirmiş, anne ben yaıtcam diye geldi yanıma, tekrar onu yatırıp, kaldığım yerden uyumaya devam.
Biz de böyle işte kızlar.
Halsizliği dişlerden de kaynaklanıyor olabilir canımmm
sende çok gitme üzerine atlatsın bakalım bu süreci hayırlısıyla
toparlar mutlaka...