- 20 Eylül 2007
- 9.880
- 3.782
- 448
Canım ben 2. doğumda 2 ay izin kullandım, annem bakıyordu zaten, anneme bıraktım, sonra 10 aylık olana kadar da öğlenleri eve gidip geldim emzirme için, 13-14 aylık olana kadar da, sütümü sağıp eve bıraktım, o şekilde hallettik canım. Yaniii ben de böyle çok kardeş olup da, birbirlerine gidip gelenleri görünce ne yalan söyleyim kıskanıyorum. Sen de doğru düşünüyosun canım, ilerde kapısını çalabileceği bir canyoldaşı olur oğluşuna. Ya benim kızlar aradaki yaş farkına rağmen gayet de iyi anlaşırlar işlerine gelince, bizim yanımızdayken hep bir kavga halindeler ama.
Sonuçta eğriyi doğruyu sen bilirsin yine de ama birşeyleri paylaşmayı öğreniyorlar en azından kardeş olunca.
Çok az ara vermişsin canım sende doğum sonrası...
Benim hamileliğimde çok rahat geçti oğluşum hiç sorun yaratmamıştı şükürler olsun doğuma bir hafta kalana kadar hemde dolmuş tepelerinde gittim işe..
40 gün kaldım bende evde sonrasında haftanın belli günleri tam gün olamasa da gittim işe 7 ay böyle devam etti çoğu zaman gündüz 11 de gidip 3-4 gibi çıkıp geliyordum eve.
Maaşımı da hep tam aldım saolsun iyiydi bu konuda işverenim hatta tüm doğum masraflarımı, oğluşumun mama ve bez paralarını karşılamak için bunların iki katını ödediler her ay 3 sene boyunca sağolsunlar allah razı olsunnn bin kere...
Doğum yaptım hastaneye hediyeler geldi çiçekler oğluşa ayrı bana ayrı hediyeler. Ahh ahhhh şimdi bu işyerim sadece 1 yıl izin verse yeter diyorum ama kısmet bakıcaz artık.
Çok doğru kardeş konusunda söylediklerin bu yüzden istiyorum yoksa o zamanlar çok zordu gerçekten hiç kolay olmadı ilk bırakıp işe gittiğim günler kabus gibiydi gizli gizli ağlardım hep
Sabahın köründe kreş kapısında bırakıp gitmelerim ayrı dert ama hepsi geçti şükür. Aynı şeyleri tekrar yaşamak kolay olmayacak. Birde o zaman kardeşim vardı bende kaldı 3 yıl şimdi öyle bir şansım da yok ne yazık ki...