• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

canım yaa, vakit yok işte, ,izin almak lazım, pekmezi bir deneyeyim de olmazsa, kan tahlili yaptırayım diyorum ben de, 1 kaşık günde kız, ne olacak ondan içsinler.
Sana da kolay gelsin, yeşimin dediği gibi okurken ben yoruldum. Hayırlı yolculuklar sana.:16::16:

canım fırsatını bulduğunda tahlil yaptır bakalım..
şu pekmezi de alışkanlık haline getiremedik günde bir kaşık içmeye. sadece çocuklar değil kendimizde içmeliyiz..

canım fırsatını bulduğunda tahlil yaptır bakalım..
şu pekmezi de alışkanlık haline getiremedik günde bir kaşık içmeye. sadece çocuklar değil kendimizde içmeliyiz..
aklımda canım, bakalım denk gelirse birgün yaptıracağım, pekmezi bir içireyim de. Evet haklısın, biz de içmeliyiz.

Evet canım 1 kaşıktan bişey olmaz.
Bu arada sen bu sıralar ödevleri bayağı bi saldın, gözümden kaçmıyor. Oğlan sen bakmıyosun diye sallamasın sonra:27::27:

Günaydın canım,
Sana da hayırlı cumalar:54:
:16::16::16::16::16::16::16::16:

çoook haklısın..haftaya toparlayacağım inşallah..

fotokopi makinasına toner alınmış..10tl istemiş öğretmenimiz.
oğluma vermeyi unuttum..akşam öğretmenine veririm artıkın

aklımda canım, bakalım denk gelirse birgün yaptıracağım, pekmezi bir içireyim de. Evet haklısın, biz de içmeliyiz.

yedirmek lazım mı ki..

bizim emir 1 yaşından 3 yaşına kadar kan değerleri çok düşüktü..

her ay 1 kilo pekmez koyardım yemeklerine..

yılda 12 kilo pekmez rahatlıkla tüketirdi tek başına..
2 yıl içirdim..fekat hiç değerleri yükselmedi..hiçç..hep 9 gibiydi.

doktor ilaç vermişti kan için..onu da kullandık..aynıydı..
3,5 yaşında iştahı düzelmeye başlayınca mı artık bilemiyorum..kanı normal değerlere çıktı..sevindik biz de çoookkk...üzülüyordummm çünküüüü...onlar iyi olsun..

yedirmek lazım mı ki..

bizim emir 1 yaşından 3 yaşına kadar kan değerleri çok düşüktü..

her ay 1 kilo pekmez koyardım yemeklerine..

yılda 12 kilo pekmez rahatlıkla tüketirdi tek başına..
2 yıl içirdim..fekat hiç değerleri yükselmedi..hiçç..hep 9 gibiydi.

doktor ilaç vermişti kan için..onu da kullandık..aynıydı..
3,5 yaşında iştahı düzelmeye başlayınca mı artık bilemiyorum..kanı normal değerlere çıktı..sevindik biz de çoookkk...üzülüyordummm çünküüüü...onlar iyi olsun..
yaaa, demek hiç faydası olmadı:26::26::26: Neyse çok şükür şimdi iyileşmiş.
Ben de işte karaciğer falan da düzenli olarak almayı düşünüyorum canım, onda da varmışya.:26:

günaydın kızlarrr,:16::16::16::16:
güzel bir hafta diliyorum herkese:16::16:
Hafta sonu çok ödevimiz yoktu, 1 sayfa fotokopi matematik, 1 sayfa da Türkçe fotokopimiz vardı, deftere yazılacak, onları birazını Cuma, kalanını da cumartesi tamamladık.
Dün evdeydik, temizlikti, yemekti derken öyle geçti. Bir ara pazara çıktık, akşam annemlerde yemek yedik ve tekrar ev. Bu sabahta erkenden 5,30 ta kalktım, uykumu almışım, yapılacak işler vardı, yemek yaptım, çamaşır serdim, bulaşık makinasını boşalttım, 3 gömlek ütüledim:27::27: Sabah sabah tüm işleri yaptım sayılır:nazar::nazar::nazar:
Akşama rahatım yani o yüzden.
Sizler de ne var ne yok anlatın bakalım:34::34:

günaydın kızlar.. iyi haftalar..
hafta sonu bolca kurs ödevi vardı onları yaptık..

Hafta sonu çok ödevimiz yoktu, 1 sayfa fotokopi matematik, 1 sayfa da Türkçe fotokopimiz vardı, deftere yazılacak, onları birazını Cuma, kalanını da cumartesi tamamladık.
Dün evdeydik, temizlikti, yemekti derken öyle geçti. Bir ara pazara çıktık, akşam annemlerde yemek yedik ve tekrar ev. Bu sabahta erkenden 5,30 ta kalktım, uykumu almışım, yapılacak işler vardı, yemek yaptım, çamaşır serdim, bulaşık makinasını boşalttım, 3 gömlek ütüledim:27::27: Sabah sabah tüm işleri yaptım sayılır:nazar::nazar::nazar:

maşallah canım.. bende sabah sadece bulaşık makinası boşalttım..

Günaydın cnm,maşallah sabah sabah enerjine hayran kaldım.Ne güzel akşama hiçbir işin yok dinlenirsin..

hafta sonu bolca kurs ödevi vardı onları yaptık..[/QUOTE

sanada günaydın cnm,kursa gidince birde extra onun ödevleri oluyor değilmi?Bizim bu dönem öğretmen istemiyordu kurs ama yine açmış mecburiyetten okul yönetimi baskı yapmış çünkü.Geçen dönem gidenlerden çok bırakan oldu çocuklar yoruluyor sıkılıyor diye...

Günaydın arkadaşlar,hepimize iyi haftalar olsun.Bizimde bu gün matematik değerlendirmemiz var dün bütün gün matematik çalıştık netten sorular çıkardım çarpma problemleri onları keyifle çözdü birde grafik öğrenmişler onun üstünden geçtik,tabi yemek yaptım ve 2 sepet ütü gün bitti zaten.Cumartesi ise gezdik arkadaşım doğm yapmıştı bebiş görmeye gittik ordanda akşam sinemaya gittik sürgün inek filmine sakın gitmeyin berbat paranızı boşa harcamayın.Oğlan sevdi ama çocuk zevki için bile eh işte bir film yani...

Günaydın cnm,maşallah sabah sabah enerjine hayran kaldım.Ne güzel akşama hiçbir işin yok dinlenirsin..
Sağol canım, evet öyle oldu, sabahtan yapınca işleri akşam rahat ediyorum.
maşallah canım.. bende sabah sadece bulaşık makinası boşalttım..
Günaydın canım,
Çalışan kadınsıa her daim bişeyler yapmak zorundayız.

Günaydın arkadaşlar,hepimize iyi haftalar olsun.Bizimde bu gün matematik değerlendirmemiz var dün bütün gün matematik çalıştık netten sorular çıkardım çarpma problemleri onları keyifle çözdü birde grafik öğrenmişler onun üstünden geçtik,tabi yemek yaptım ve 2 sepet ütü gün bitti zaten.Cumartesi ise gezdik arkadaşım doğm yapmıştı bebiş görmeye gittik ordanda akşam sinemaya gittik sürgün inek filmine sakın gitmeyin berbat paranızı boşa harcamayın.Oğlan sevdi ama çocuk zevki için bile eh işte bir film yani...
Günaydın canım,
Bizim öğretmen söylemeden yapıyor sınavları, o yüzden sınav kaygısı yaşamıyoruz henüz:27::27::27: Oğluşuna başarılar dilerim.
Sürgün inek görmüştüm ben de, değmez mi diyorsun yanii, iyi oldu bunu duyduğum, aklımda bulunsun.
Biz matematikte sıvılardayız canım şu sıra.

Sağol canım, evet öyle oldu, sabahtan yapınca işleri akşam rahat ediyorum.
Günaydın canım,
Çalışan kadınsıa her daim bişeyler yapmak zorundayız.

Günaydın canım,
Bizim öğretmen söylemeden yapıyor sınavları, o yüzden sınav kaygısı yaşamıyoruz henüz:27::27::27: Oğluşuna başarılar dilerim.
Sürgün inek görmüştüm ben de, değmez mi diyorsun yanii, iyi oldu bunu duyduğum, aklımda bulunsun.
Biz matematikte sıvılardayız canım şu sıra.

Valla bizimki geçen seneden beri söyler nerelerden soracağını da söyler hatta ertesi gün sınav varsa o gün fazla ödev vermez ki sınava çalışılsın.Sınav sorumluluğunu oturttu aslında iyide oldu alışsınlar bu duruma ve bizde ona göre hazırlanıyoruz ben netten sorular döküyorum onları yaptırıyorum çok daha iyi oluyo.

hafta sonu bolca kurs ödevi vardı onları yaptık..[/QUOTE

sanada günaydın cnm,kursa gidince birde extra onun ödevleri oluyor değilmi?Bizim bu dönem öğretmen istemiyordu kurs ama yine açmış mecburiyetten okul yönetimi baskı yapmış çünkü.Geçen dönem gidenlerden çok bırakan oldu çocuklar yoruluyor sıkılıyor diye...

cuma günü okul ödevi vermemiş o yüzden kurs ödevi fazla sanırım.
bizim sınıfın çoğu geliyor kursa..

Valla bizimki geçen seneden beri söyler nerelerden soracağını da söyler hatta ertesi gün sınav varsa o gün fazla ödev vermez ki sınava çalışılsın.Sınav sorumluluğunu oturttu aslında iyide oldu alışsınlar bu duruma ve bizde ona göre hazırlanıyoruz ben netten sorular döküyorum onları yaptırıyorum çok daha iyi oluyo.

anladım canım, sorumluluğunun gelişmesi güzel tabiii.

merhaba arkadaşlar..
cuma günü öğlen çık dedi amirim..çıktım..cuma akşam ankara
pazar akşam düzce dönüş
ve sabah yine ediz 6 da kalktı..anne gitme demeye başladı..kadın geldi çığlık çığlığa
birazdan burda kreşle konuşcam..devlet anaokulu.
servisi var.
öğlen uyku var
haziran sonu kapanıyor..aynı okullar gibi
o kadar bile olsa istiyorum artık..emir e de yarım gün bir komşu ayarlamaya cçalışacağım artık..kızdım fazlasıyla bakıcıma..çokkk...

bizim çocuklar da cuma sbs olmuşlar.
ödev çok değildi ankara ya götürdük..orda yaptık ara ara..
hayat bilgisi türçe çalışma kitaplarından ödev
1 sayfa matematik fotokopi
o kadar..test çözmedik..bir de test kitabı yük etmek istemedim ..
akşam kocamla da tartıştım..:24::24::24::24::24::24:
gece sanırım 3-4 saat uyudum..

merhaba arkadaşlar..
pazar akşam düzce dönüş
ve sabah yine ediz 6 da kalktı..anne gitme demeye başladı..kadın geldi çığlık çığlığa
servisi var.
öğlen uyku var
o kadar bile olsa istiyorum artık..emir e de yarım gün bir komşu ayarlamaya cçalışacağım artık..kızdım fazlasıyla bakıcıma..çokkk...

canım yaaa, kıyamam oğluşa, düzeni bozuldu çocuğun, konuş bakalım da hayırlısıyla hallolsun şu iş.
Nasıl geçmiş oğlunun sınavı canım?
Eşinle niye tartıştın, o kadar seyahatin, yorgunluğun üstüne, neyse halledersiniz bir şekilde. Zaten kafaya taksan varya hergün kavga gerekir bu kocalara da, işte idare idare deyip geçiyoz. Sen de bozma moralini canım, sakin kafayla düşününce doğrusu neyse anlamıştır eşin.

merhaba arkadaşlar..
pazar akşam düzce dönüş
servisi var.
öğlen uyku var

Selam cnm,şu bakıcı stresi seni yıprattı çok ailecek yıprandınız doğrusu,kreş olayını iyi düşünmüşmüş haziranda neler değişir neler bencede sen şimdilik çözümünü bulmaya çalışarak en iyisini yapmışsın bu saatten sonra o kadınla olmaz çocuklar iyice soğumuş..eşinlede bu yüzdenmi gerildin?üzüldüm,inşallah toparlarsınız bir an önce düzeniniz kurulur arkadaşım üzme kendini bu kadar,hakkınızda hayırlısı olsun:)
geziniz nasıl geçti bu arada?havada güzeldi herhalde..Anneni bırakmanın burukluğuda vardır şimdi sende Allah kavuştursun şimdiden:52::52:

Back