- 25 Nisan 2009
- 34.325
- 39.775
- 1.123
Günaydın kızlar,bugün aslında keyifsizim dün akşam yanımdaki arkadaşı işten çıkardılar muhasebeye bakıyodu kızcağız saat 6 da,kız masasını bile toparlayamadan gitti.Hani size yazmıştım bir önceki doğum yaptı işten ayrıldı diye onun yerine gelen kızcağız bu 3 ay çalıştı çok iyi bir insandı.Bordro da yapıyodu burada fakat bordrosunu yaptığımız firma bizi bıraktı dolayısıyla bordro işi olmayınca muhasebe çok yoğun değil dediler mali müşavir halleder dediler kızı gönderdiler ama sonuçta yeni birisi mutlaka gelecek dışarıdan ne kadar sağlıklı olur ki fatura kesiliyo normal fişler işleniyor bunların düzenli yapılması lazım.Bugün ayaklarım geri geri geldim işe.1-2 gün önceden haber verseler iyi olurdu ona onuda yapmadılar şoktayım yani hala..
ay üzüldüm ama ya..kız kendi aniden bıraksa etmedikleri kalmazdı.15 gün önceden neden haber vermedin diye..
bu kıza da 15 gün sonra çıkacağını söyleselermiş keşke.
kız da kendini ayarlardı ..yeni iş bakardı..özel sektör böyle insafsız işte..o yüzden sevmiyorum ben..
eşimi de öyle çıkarmışlardı bi işten..saçlarını süpürge etmişti eşim onlar için..ama çıkardılar..diğer veteriner arkadaşı ayağını kaydırmıştı eşimin..üstelik ediz 6 aylıktı.patron yeni bebeğin var demedi ..
ama daha iyi bir iş buldu arkasından..şimdi emre yi mumla arıyorlar..hala arar sorarlar..eşim de hala konuşur sinir oluyorum.
ayağını kaydıran veterineri de o patron anlamış..hata yaptım emreyi göndererek demiş..o veterineri yollayacakmış..iyi olsun.oh olsun..böyle konuşmayı sevmem ama çok ahımı aldı..eşim çok üzüldü çünkü..ben de çook üzüldüm..çocuklar küçük..nasıl yaptılar diye..insaf yok malesef canım işte..ama Allah büyük..daha iyi iş bulur inşallah arkadaşın.