İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

canım iyi diyelim iyi olsun ..:KK16::KK16::KK16:

aşağıda yazdım gerçi biraz sıkıntılar var yine..bakıcımızla ilgili..

işte böyle sen nasılsın..

iyi misin..

emir yine yapmış yapacağını. pek asi bu çocuk.. çocuklar hep tamam der yine ypar:KK50:
iyim bende hamdolsun ne diyelim:KK50:

canım geliyor ama işte ne bileyim..bizim emir le ilgili problemleri vardı..

ediz le arası iyi ama emir den hoşlanmıyor..emir de ondan hoşlanmıyor..bunu kafasına takıyormuş kadın.."tansiyon hastasıyım..çocuktur diyip geçemiyorum.".dedi dün.

emir in konuşmaları hoşuna gitmiyormuş..emir bazen kardeşine vuruyormuş..kadın araya girince de "o benim kardeşim sen karışamazsın " diyormuş..

bunun gibi efe"likler yapıyormuş..

7 yaşındaki çocuğu kafasına takıntı yapmaya başladı şimdi de..çok fazla ilgi de böyle mi yapıyor insanı acaba..ben kadınla çok güler yüzlüyüm..hal hatır ve çocuklarını çok soruyorum..bir problem olduğunda emir ile sık sık konuşuyorum..

kadın kendisi zaten çok pasif..7 yaşındaki çocuğa ağzını açıp tek kelime edemiyor..sonrada böyle eziliyor..kendini sıkıyor..tansiyonunu çıkarıyor. vs vs..işte ne diyeyim canım ya..kafamı karıştırdı kadın.

ben emir le yine konuştum dün akşam..tamam anne diyor ..:KK53::KK53::KK53:

Can sıkıcı bir durum haklısın cnm,niye alışamadı kadına acaba,çocukların hissi çok kuvvetlidir elektrikleri uymadımı acaba?yoksa genelde senin büyük oğlan asimi biraz?Kadında biraz kendi yöntemleriyle çocukların dilinden anlamalı ona göre hareket etmeli

Can sıkıcı bir durum haklısın cnm,niye alışamadı kadına acaba,çocukların hissi çok kuvvetlidir elektrikleri uymadımı acaba?yoksa genelde senin büyük oğlan asimi biraz?Kadında biraz kendi yöntemleriyle çocukların dilinden anlamalı ona göre hareket etmeli

yok canım benim oğlan hiç asi değildir aslında..bilemiyorum elektirikleri tutmadı..

kadının ellerinde kına var..bundan rahatsız olmuş ilk başlarda..yemek hazırlıyor ya kadın çocuklara..hadi onu anlattık ..tamam.

işte titiz diyor..yemek sonrası ellerini yıkıyorlar ya çocuklar..yemek öncesi de yıkattırıyor diye sinir oldu..kahvaltı öncesi falan yıkamak istememiş... kendini büyük sanıyor bizim oğluş da birilerinden böyle bir emir duymak hoşuna gitmedi..

sonra kadın geğiriyormuş arada..emir dün akşam söyledi..bazı insan stres yaptığında midesi gaz yapar acaba ondan mı..

arada başım ağrıyor diye yatıyormuş kadın..işte örgü falan örüyormuş..bunlara da sinir oluyor benim oğlum..istiyor ki o evin kadını ben olayım..çocuklara bakayım..işe gitmeyeyim..bütün mesele bu sanırım..kadına takmış durumda ..ama yapmıyor bir şey..söylemiyor belki ama bakışlarıyla ne düşündüğünü belli ediyor sanırım emir..kadın da huzursuz oluyor..ah ahhh...ne yapsam bilemiyorum..kayınvalidemler gelseler bir an önce de ..şööyle 1 ay kalsalar..bakıcımız da evinde çocuklarına doysa ..bizim oğlan da babaannesiyle dedesiyle doya doya hasret giderse..herkes bir kendine gelse...rahat etse ..ben de rahat etsem...

kadının evimizde olması emir in hoşuna gitmiyor işte..yoksa çok uyumludur..

ilk kez sorun yaşıyoruz emir in iletişimi konusunda..hatta insanlarla fazla fazla iletişim kurar..ama işte ne desem bilemedim..

Son düzenleme:
şimdi emir in öğretmeni aradı.başım dönüyor, midem bulanıyor demiş..

kantinin önünde bir arkadaşıyla çarpışmış ..sırt üstü düşmüş..başını çarpmış.dedi öğretmeni..babası almaya gitti doktora götürecek..elim ayağım titriyor..korkudan.

kantinin önünde bir arkadaşıyla çarpışmış ..sırt üstü düşmüş..başını çarpmış.dedi öğretmeni..babası almaya gitti doktora götürecek..elim ayağım titriyor..korkudan.

Ay canım sakin ol, Allah korusun, bişey olmaz, melekler korur onları. Buraya da yaz tamam mı gelişmeleri.

Ay canım sakin ol, Allah korusun, bişey olmaz, melekler korur onları. Buraya da yaz tamam mı gelişmeleri.

canım eşim aradı..doktor muayene etmiş..hastanede olun 2-3 saat..uzaklaşmayın demiş..bir şey olursa gelin..olmazsa eve gidebilir demiş,

off çok geçmiş olsun cnm,inşallah mühüm bişey değildir haberlerini eksik etme:KK43:

ben de izin aldım cıkıyorum canım..hala hastanenin etraflarında bizimkiler..şimdilik bir şey yok..çok şükür.kendine iyi bak.öptüm

oh sevindim anlık bişeydi herhalde.Geçen yılda bizim öğretmen aradı gözüne pet şişe geldi diye,içine su doldurup futbol oynuyolar bahçede bende bunu bildiğimden aklım çıkmıştı neyseki ucuz atlattık kenarını sıyırmış.Okulda oluyo böyle kazalar aman böyle bunlarla kalsın,çok geçmiş olsun cnm,bi süre gözlemlersiniz oğlanı derin uyutmayın arada uyandırın...

yok canım benim oğlan hiç asi değildir aslında..bilemiyorum elektirikleri tutmadı..

kadının ellerinde kına var..bundan rahatsız olmuş ilk başlarda..yemek hazırlıyor ya kadın çocuklara..hadi onu anlattık ..tamam.

işte titiz diyor..yemek sonrası ellerini yıkıyorlar ya çocuklar..yemek öncesi de yıkattırıyor diye sinir oldu..kahvaltı öncesi falan yıkamak istememiş... kendini büyük sanıyor bizim oğluş da birilerinden böyle bir emir duymak hoşuna gitmedi..

sonra kadın geğiriyormuş arada..emir dün akşam söyledi..bazı insan stres yaptığında midesi gaz yapar acaba ondan mı..

arada başım ağrıyor diye yatıyormuş kadın..işte örgü falan örüyormuş..bunlara da sinir oluyor benim oğlum..istiyor ki o evin kadını ben olayım..çocuklara bakayım..işe gitmeyeyim..bütün mesele bu sanırım..kadına takmış durumda ..ama yapmıyor bir şey..söylemiyor belki ama bakışlarıyla ne düşündüğünü belli ediyor sanırım emir..kadın da huzursuz oluyor..ah ahhh...ne yapsam bilemiyorum..kayınvalidemler gelseler bir an önce de ..şööyle 1 ay kalsalar..bakıcımız da evinde çocuklarına doysa ..bizim oğlan da babaannesiyle dedesiyle doya doya hasret giderse..herkes bir kendine gelse...rahat etse ..ben de rahat etsem...

kadının evimizde olması emir in hoşuna gitmiyor işte..yoksa çok uyumludur..

ilk kez sorun yaşıyoruz emir in iletişimi konusunda..hatta insanlarla fazla fazla iletişim kurar..ama işte ne desem bilemedim..

kayınvalidenler gelicek herhalde onları bekliyosunuz anladığım kadarıyla.O zaman rahat edersin biraz daha aklın evde kalmadan huzurla işe gidersin,yakındamı gelicekler..

günaydın kızlarr,
Dün bizim fazla ödevimiz yoktu yine, matematikten ölçmelerle ilgili vardı, Türkçe dende şiir vardı, arkasında sorularıyla. Beraber yaptık fazla uzun sürmedi ama.:KK16::KK16:
Dilekcim ne yaptınız, oğluşun nasıl, bir haber ver, umarım iyidir.:KK16::KK16:

Günaydın kızlar nasılsınız?

Dünkü yazışmalarınızı okudum ama alıntı yapamadım nedense...

Dilek'ciğim öncelikle oğluşun için geçmiş olsun umarım bir şey yoktur haberdar et bizi olur mu?

Bakıcına gelince geçen gün konuştuğumuzda da aynı şeyi düşünmüştüm acaba bu kadın çalışmak istemiyor olabilir mi? yoksa ne bileyim hepimiz çalışıyoruz ve yerine göre nelere katlanmıyoruz ki, belki de dediğin gibi senin çok ilgilendiğin için yapıyor da olabilir. İnşallah gelir kayınvalidenlerde bir an evvel sende rahatlarsın... Geçicide olsa. Belki o zaman başka çözümler ararsın...

Kek diyalogları yapılmış onları da okudum :KK1::KK1::KK1::KK1: Evde kek kokusunu bende çoook severim ancak, yapınca yemeden olmuyor işte :)))))))

Ama kısmen tolere edebilecek bir yöntemim var bunun için en azından yağsız yapıyorum keki kar kardır mantığı ile :)))))

Günaydın arkadaşlar,bizimde akşam çok ödev yoktu matematikten sadece fasikül vardı cuma hayat bilgisi değerlendirme varmış ona çalıştık akşam netten sorular çıkarmıştım onları çözdürdüm.

Dilekcim nasıl oğluşun?umarım geceyi rahat geçirmişsinizdir:26::26:

kızlar oğlum 8. sınıftan birisiyle çarpışmış..köşeyi ikiside aynı anda ve süratli dönmek istemiş..karşılıklı geliyorlarmış.bizim oğlan diğer oğlanın göbeğine geliyormuş düşünün yani..çok feci çarpmış..sırt üstü düşmüş birim oğluş..kafasını vurmuş..oğlan korkmuş fena çarpınca..üstüne basarak geçmiş bizim oğlanın..konunu ezmiş...kaçmış..

bizim sınıftan bir çocuğun annesi kaldırmış..sınıfa götürmüş..daha ilk derse girerken oluyor bunlar..sonra aradı öğretmeni beni..

çok sükür iyi...yüzünde sıyrık var .kızarıklık var.ayakkabısı gelmiş sanırım yüzüne..
durgundu çok ..akşam öyle..doktor kolunu ve başını muayene etmiş..ayrılmayın hastaneden 5 e kadar demiş..çok şükür bir problem olmadı eve geldik..

haribucum..kayınpederim kanser olmuştu hatırlarsınız belki.midesi alınmıştı..tedavi devam ediyor..kemoterapi ve radyoterapi alıyor..yayılma yok göründüğü için tedbir amaçlı şubatın başına kadar bu tedaviyi alacak..şubat ayını bekliyoruz ..inşallah iyi olacak ..

her akşam konuşuyoruz..geçen eşim şubatta bekliyoruz dedi..kayınpeder inşallah diyor..büyük konuşmayayım diyor..:KK43:(

X