- 17 Mart 2011
- 2.656
- 1.200
Zelişcim cuma akşamı temizlik yapamadım çünkü eşim bana süpriz yaptı işten almaya geldi.Bilet almış sinemaya gittik.Düğün dernek filmine. Güldük, eğlendik biraz. Tabi temizlik de cumartesiye kaldı.
Baya ödev yapmışsınız aslında üzülme okuma içinde h.içi fırsat bulursunuz belki. Ama senin de ders çalışman gerekiyor bence okul uzayınca zor olur.
Hafta sonunuzun güzel geçtiğine sevindim. Köy falan ne güzeldir şimdi di mi. Biz İstanbulda yakında ağaç bile göremeyeceğiz.Ödevin olmaması bazen iyi oluyor.
Pastaneyle ne şekilde anlaştın canım biraz detay verebilirmisin, Mart başında benim kızın da doğum günü var, şimdiden başımın etini yemeye başladı.
Maşallah 3 tane kitap bizim için rekor olurdu. 1 tane zor okuduk biz.
Slm canım,pastaneye kişi sayısı veriyosun birde yanında pastanın dışında istediklerini söylüyosun onlar fiyat veriyolar.Ben küçük pizzalardan istedim tuzlu kurabiye birde içecek ha tabi birde 20 kişilik pasta.Makul bir fiyat verdiler evde işkence çekmeye değmez orda garsonlar servis yapıyo sen misafir gibi oturuyosun süper oluyo geçen yılda öyle yapmıştım ben.Zaten oğlanla ikimizin doğum günü aynı güzel bir ortam oluyo