Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlaarrrrrrrrrr nerelerdesiniz, iyice boşladık topiği yaaaa.
Uğrayın arada bir iki laflayalım ama değil mi....
Ben burdayım cnm,hava çok güzel ama biz içerde tıkılmış vaziyette offf çok sıkıldım
Sorma yaa. Aralık ayını bitiriyoruz ama havaya bak çok güzel. Az önce aklımdan ne geçti biliyor musun camın önünde durup hayal kurdum yaaa resmen. Şimdi imkan olsa çıksam yol sorunu olmasa oğluşu da alıp şöyle bir Yıldız Parkı yapsak ama nerdeeeeeee
Off ne güzel olurdu dimi valla çok sıkıldım ben oksijen alasım var bide sen yıldız parkı dedin içim cızladı yani şu an
Tamam vazgeçtik Yıldız'dan diyelim bari hava kararmadan bu yumuşaklıkta iken bi Pierloti yapıp serin havada sıcacık çayımızı yudumlayabilseydik
Birbirinden dahi fikirler,neyseki akşamı ettik hayal kurmaktan vazgeçebiliriz artık
Evet akşam oldu ve ben yarın muhtemelen işe gelmeyeceğim. Oğluşu kontrole götüreceğim. Tabi bir kaç işim var ayarlamam gereken ondan sonra...
Perşembe görüşürüz o zamn cnm,ilaçları bitti diyodun bir an önce hallet bari işe gitmemeninde huzuruna var
kızlar ya muhabbetinizi özledim, gelin artık burasız da olmuyomuş, nerelerdesiniz:26::26:
slm kızlarr,
herkesler iyidir umarım, dün kitaptan ödevlerimiz vardı, birazını kendi, birazını babasıyla yaptılar. Ben de kek yaptım kızlar, artık ben de keksiz-tatlısız bırakmaz oldum evi, burda konuştuk konuştuk, yapıyorum artık. Kahveli kek yaptım, güzel oldu, tavsiye ederim.
Sizler de ne var ne yok, zeliş gelmeyecek sanırım bugün, izinliymiş.
Anladım, sizin az ödeviniz bizim çok ödeve eşit oluyor yine de maşallah.günaydın canım..nasılsın..
bizim dün akşam çok ödev yoktu..yeni konuya geçmişler türkçeden..sıfatlar..
türkçe defterine sıfatları yazdırmış..sayı ,soru , işaret sıfatları..
onlara çalışın demiş..pekişsin demiş..4 sayfa da matematik fotokopi vermiş ..onları çözdük..bizim bakıcı yine problemli biraz da ..canım sıkılıyor..ondan çok yazamıyorum..
Günaydın cnm,ne güzel böyle kek lere falan vakit buluyosunuz,düşündümde en son ne zaman kek yaptığımı hatırlamıyorum bile o kadar çok olmuş,aslında benim oğlanda seviyor ama anneannesi yaptığı için orda yiyor.Bizimde akşam sadece matematik fasikül testi vardı ödev iyi oldu akşam oğlanın ve benim doğum günümüzü kutladık ufak bir pastayla asıl kutlama pazar.Zeliş bugün yok evet:))
Anladım, sizin az ödeviniz bizim çok ödeve eşit oluyor yine de maşallah.
Bakıcınıza da Allah kolaylık versin, yani anlattığına göre çok zor bir hayatı var kadının. Halimize çok şükür, zaten böylelerini görünce daha bir şükrediyorum hayatıma, en çok da çocuklarımın akıl-beden sağlıkları yerinde olduğu için. O yüzden o durumdaki herkeslere Allah yardımcı olsun, inşallah sen de tez zamanda bir çözüm bulursun canım.
günaydın canım..nasılsın..
bizim dün akşam çok ödev yoktu..yeni konuya geçmişler türkçeden..sıfatlar..
türkçe defterine sıfatları yazdırmış..sayı ,soru , işaret sıfatları..
onlara çalışın demiş..pekişsin demiş..4 sayfa da matematik fotokopi vermiş ..onları çözdük..bizim bakıcı yine problemli biraz da ..canım sıkılıyor..ondan çok yazamıyorum..
inşallah..zamana bıraktım.
kahveli keki nescafee ile mi yaptın..türk kahvesi mi
haribi tekrar doğum gününüz kutlu olsun ana oğul..kaç yaşında oldunuz ..Allah uzun ömürler versin.
inşallah..zamana bıraktım.
kahveli keki nescafee ile mi yaptın..türk kahvesi mi
haribi tekrar doğum gününüz kutlu olsun ana oğul..kaç yaşında oldunuz ..Allah uzun ömürler versin.
Günaydın cnm,ne oldu bakıcıyla ilgili gelemiyormu yoksa..