Hikaye kitaplarını okuldan mı veriyorlar yoksa siz mi seçiyorsunuz canım? Böyle böyle alışacaklar, düzeltecekler okumayı da...
Sorma sabah arada bir servis bekleyen kadınlarla karşılaşıyoruz örneğin bu sabah olduğu gibi hepsinin dünya üstü meziyetleri var görseniz hakkaten komedi. Tamam insanın canı tabi gözünde melek, en iyi ama işi sidik yarışına çeviriyorlar aslında böyle uzaktan baktığında da çok komik görünüyorlar gerçekten :)))))
Bende hiç bir veli ile görüşmiyorum, görüşemiyorum aslında tanımıyorum kimseyi malum işlerden okula sık sık gitmeye vakit te kalmıyorki gerçi iyiki de görüşmüyorum. Malum üzüm üzüme baka baka kararırmış :))))
Aslında bu çok güzel bir gelişme içinden gelerek okursa anlayarak da okur canım.. Bizde de böyle.
Ne güzel ya. Aslında bu tip ödevler çocukların dünyaya bakış açısını da geliştirir. Aslında benim oğlum meslek tanıtım kulübünde yani baştan öyle bir bilgi gelmişti ama bununla ilgili yapılan hiç bir şey olmadı şimdiye kadar...
Yok zaten anlatmıştım ama eve gidince üzerinden geçtik. Telefonla olmuyor hem kısık sesle konuşmaya çalışıyorum hem çocuk anlasın diye ona uygun konuşuyorum filan sıkıntı yani :))
Zamanla oturur canım. Bizde bu konuda yazı yazarken hep hata yapıyordu kelimeyi yanlış yerde kesiyordu ama son zamanlarda olmadı hiç alışıyorlar yani bir kaç kez üzerinden geçti mi...
Eşine alkış. İyi gidiyor hadi bakalım...
Ne güzel farklı bir meslek güzel olur...
Ooooo ne güzel şeyler bunlar, hakkını yemeyeyim benimki de yapar... Seninkine de alkış o zaman