İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

kızçelerrrr..öğlen arası geldi çattı..karnım acıktı..

ne yiyeceksiniz öğlen yemeğinde bakalım..ben nohut, ceviz , fındık, ekmek 2 elma , 1 portakal.

Bende şimdi yiyip geldim, bulgur pilavı, 2 çatal rosto köfte, yeşil salata, 1 kepçe domates çorba yedim ve sanırım 2 saate kadar yeniden acıkıcam

Bugün işyerinde diğer yönetici arkadaşlardan biriyle tartıştık, onun yüzünden haksız yere kendi elemanıma yüklendim canım sıkkın offfff.

canım üzme kendini..haksız yere de elemanına kızma..elemanın istemeyerek yaptığını biliyordur.sonuçta senin nasıl bir insan oludğunu bilir.

Kış ayı zaten kasvet ayı birde rutine bağlayınca işler hiç çekilmiyor,şimdiden sıkıldım kıştan nasıl bitireceğiz bilmem,arada kendimize zaman ayırıp spa ya gitmek lazım iyi geliyor insana,ruhunu vücudunu dinlendiriyorsun

ne yiyeceksiniz öğlen yemeğinde bakalım..ben nohut, ceviz , fındık, ekmek 2 elma , 1 portakal.

bende evden bulgur pilavı ve tavuk getirdim yoğurtla onu yedim,evden getirmek daha cazip geliyo bana malum pazar günleri harıl harıl yemek yapıyorum

ay arkadaşım ne spa sı ben gidemem hayatta...nerdeeeee...sen gidiyor musun yoksammmmmmmm

olsa iyi olurdu ama........ben evde kafamı dinleyeyim..bir fincan kahvemi içiyem o bana yet er...

canım üzme kendini..haksız yere de elemanına kızma..elemanın istemeyerek yaptığını biliyordur.sonuçta senin nasıl bir insan oludğunu bilir.

Evet Allahtan biliyor durumun gidişatından dolayı gerildiğimi yoksa kendisiyle bir sıkıntım yok ama işte kalp kırılıyor neticede

Ben aslında çook uzun zamandır hamama gitmek istiyorum (hiç gitmedim) ama bir türlü nasip olmadı aslında ayarlayabilsem ne güzel olur varya offf...

bende evden bulgur pilavı ve tavuk getirdim yoğurtla onu yedim,evden getirmek daha cazip geliyo bana malum pazar günleri harıl harıl yemek yapıyorum

Sizin şirkette yemek yok tu değil mi? evden her gün taşımakda zor olmuyor mu canım ya...

ay arkadaşım ne spa sı ben gidemem hayatta...nerdeeeee...sen gidiyor musun yoksammmmmmmm

olsa iyi olurdu ama........ben evde kafamı dinleyeyim..bir fincan kahvemi içiyem o bana yet er...

Al benden de o kadar :))))) Ama hep zamansızlıktan yani.

e tabi zeliş ..sonuçta suçu günahı olmayanı üzmeye de hakkımız yok..sen onun gönlünü alırsın..bir daha da dikkat edersin..

Al benden de o kadar :))))) Ama hep zamansızlıktan yani.

napcaz zeliş..moralim bir bozuk ki sorma...bir durgunluk geldi bana ..kal geldi..

ben de yemeğimi her gün evden getiriyorum..bazen iş yerinde güzel yemek çıkarsa yiyorum aşağıda..börek sarma falan çıkarsa yerim..ama diğer yemekler tatsız, tuzsuz ve yağsız .

ne kadar karışık bir menünüz var bugün? Gerçi bizim de öyleydi bugün. 1 tbk.tarhana çorbası, karışık haşlama sebze(brokoli-karnabahar-kabak kavurma) sarımsaklı yoğurt+salata+1 kepçe makarna.

Valla bu fırsat sitelerinden kupon aldıkça gidiyorum çok da iyi oluyor ben hamamı da severim kışın ayda 1 giderim mutlaka

Bizim tıcket ımız var aylık ama hergün ne yicem diye yemek sepetinde gez dur,evde yemek pişirince bol yapıyorum işede getiriyorum hem derdim kalmıyo hem tıcket ım bana kalıyo haftasonları gönlümüzce harcıyoruz hiç olmazsa.Taşımak birz külfet tabi ama sağlıklı besleniyoruz napalım.

Hayırdır nedenki bir sorun mu var yoksa havalardan mı?

ne kadar karışık bir menünüz var bugün? Gerçi bizim de öyleydi bugün. 1 tbk.tarhana çorbası, karışık haşlama sebze(brokoli-karnabahar-kabak kavurma) sarımsaklı yoğurt+salata+1 kepçe makarna.

Senin menünde güzel tam diyet menüsü olmuş sebzeler filan gerçi makarna var ama olsun o kadar :))))

Valla bu fırsat sitelerinden kupon aldıkça gidiyorum çok da iyi oluyor ben hamamı da severim kışın ayda 1 giderim mutlaka

Bende gitmeliyim çok da istiyorum nasıl yapsam da zaman yaratsam bilemiyorum, denk geldiğinde bana da haber verir misin pek tajkip etmiyorum ben belki uygun zaman olursa bende alırım...

Eeee süpermiş :))) Bir şöyle bakmak lazım her gün çıkan yemeği değil kendi istediğini yemiş oluyorsun :)))

Son düzenleme:

seni çok tebrik ediyorum nazar değmesin azmine diyorum desteğin için sağol arkadaşım aslında benim uzun zamandır yapmak istediğim fakat hep ertelediğim ve cesaret edemediğim bir konu bu,şu yazmış olduklarınla heleki 35 yaşından sonra hayallerimi yakalamış oldum dedin ya inan beni öyle bir motive ettinki anlatamam.bende artık bişeyler yapmak istiyorum..böyle evde oturmakla hiç bişey olmuyormuş çok iyi anladım..sınav için nasıl başvuru yapacağımı ve nezaman başvuru yapacağımı araştırıyım.Birde kitap alıyım,başlıyım çalışmaya bu arada kitap için tavsiye varmı evden çalışcam mecburen..

benimde hamama gitmem lazım lazere başladım bacaklarım yazdan kalma bronz diye ilk seansım olmadı.tenim açık renk olduğu için bronz bacakda yanma falan oluşurmuş, hamam tavsiye etti bana kese yapmam gerekliymiş rengimin açılması için.benim evimin orda hamam var ama herkes beni tanıyor diye karşıları dükkan hep utancımdan gidemiyorum.hamamdan çıkanlar malum al al oldukları için hemen bakıyorlar erkekler..bende mecburen başka yere gitcem artık..

Son düzenleme:

canım benim ,,

benim menüm evden geldi..kendim canım ne isterse getiriyorum..aceleyle ne bulursam koymuşum bugün..

Son düzenleme:
canım benim ,,

benim menüm evden geldi..kendim canım ne isterse getiriyorum..aceleyle ne bulursam koymuşum bugün..

anladım canım, afiyet olsun.
Ay kızlar, hamam falan demişiniz de ben de bayılırım yaa, olsa da gitsek. Yazın otele gidiyoruz Afyona termale, güzel oluyor. O zaman da bolca hamam-sauna-buhar odası ne varsa değerlendiriyoruz.

Son düzenleme:

kamuflaj yap da git canım, ne bilecekler

benim gittiğim yerlerde öyle kuponlar yok..büyük şehirlerde var sanırım..hiç görmedim ben böyle kupon falan.

canım eğer açık öğretim okuyacaksan öyle çok çılgın gibi ders çalışmana gerek yok..

bir kırtasiye ye gir ordan al bir üniversite ders çalışma seti..

ben kpss ye hazırlanırken öyle yapmıştım..

barajı geç..hatta biraz araştır kaç puanla açıköğretime kayıt yapılıyor diye..

ne lazeri özgeroz kıl için mi??

ben hamamlarda duramam ya..havası beni boğuyor..

ama havuz varsa içinde o başka..yani kaplıca diyorlar galiba havuzlu olanına..çocukken annem götürürdü bizi..şehir suları sık kesilirdi..her kes hamana , kaplıcaya giderdi mecbur çoluk çocuk yıkamaya...annem havuza beni batırır batırır çıkarırdı...

Hamam güzeldir heralde ben yapı olarakda çok severim sıcak suyu banyodan bile çıkmam saatlerce Buhardan göz gözü görmez

Oğlumda benim gibi bıraksam saatlerce çıkmaz banyodan :))))9

Havuza gideriz sık sık yazın oğluşla bu yüzden....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…