kızçelerrrr..öğlen arası geldi çattı..karnım acıktı..
ne yiyeceksiniz öğlen yemeğinde bakalım..ben nohut, ceviz , fındık, ekmek 2 elma , 1 portakal.
Bende şimdi yiyip geldim, bulgur pilavı, 2 çatal rosto köfte, yeşil salata, 1 kepçe domates çorba yedim ve sanırım 2 saate kadar yeniden acıkıcam
Bugün işyerinde diğer yönetici arkadaşlardan biriyle tartıştık, onun yüzünden haksız yere kendi elemanıma yüklendim canım sıkkın offfff.
Açıköğretim büroları var canım, en kesin bilgiyi ordan alırsın, eğer ki istiyorsan, yapmalısın bence, sınav da olsa şansını dene, açıköğretim yüksek puan olmuyor ne de olsa.
Maşallah canım sana, inşallah ziraat mühendisi de olursun. Ne güzel bak evlensen de işin ucunu bırakmamışsın, severim ben de azimli insanları.
Bu arada dün de bizim 20 sayfa matematik sorumuz vardı, deftere yazılıp çözülecek, saatler, aylar vs. aynı konular, ama benim kızım hala kavrayamadı, bol bol tekrar yaptırın demiş öğretmenleri de.
Allah kolaylık versin canım.
Günaydınlarrr herkese,
Burada da bulutlu bir hava var, artık kış mevsiminin belirtileri başladı nihayetinde, afetsiz bir kış geçiririz inşallah, dünyanın her yerinde felaketler oluyor ama Allah onlara da sabırlar versin.
Günaydın kızlar, hava puslu İstanbul'da, buda ister istemez insanın psikolojisini etkiliyor, durgunum bugün...
Dün Türkçe kitabında Eşsiz bayrağım metninin etkinliklerini ödev olarak vermiş öğretmen birde okulda Türkçe defterine yazması gereken şiiri hayat bilgisi defterine yazmış benimki :)
Eve gelince her zamanki gibi ödevleri yapması konusunda bir kaç telefon görüşmesi yaptık :))
Ben gitmeden önce Türkçe ödevinin yarısını yapmış yanlış yazdığı şiiri Türkçe defterine geçirmişti
Eve gittiğimde bizde eksik kalan kısımları tamamladık, yanlışları düzelttik,
Sonra benim bir arkadaşım geldi kahve içmeye babası ile baş başa bıraktım oğluşu uzunluk ölçülerini çalışıyorlardı bir ara ama kitap okuyamadık vakit kalmadı yine ne yazık ki...
Dün akşam yine geç yattım hafta sonundan da uykusuzum kendimi boşlukta hissediyorum.
kızçelerrrr..öğlen arası geldi çattı..karnım acıktı..
ne yiyeceksiniz öğlen yemeğinde bakalım..ben nohut, ceviz , fındık, ekmek 2 elma , 1 portakal.
Kış ayı zaten kasvet ayı birde rutine bağlayınca işler hiç çekilmiyor,şimdiden sıkıldım kıştan nasıl bitireceğiz bilmem,arada kendimize zaman ayırıp spa ya gitmek lazım iyi geliyor insana,ruhunu vücudunu dinlendiriyorsun
canım üzme kendini..haksız yere de elemanına kızma..elemanın istemeyerek yaptığını biliyordur.sonuçta senin nasıl bir insan oludğunu bilir.
Kış ayı zaten kasvet ayı birde rutine bağlayınca işler hiç çekilmiyor,şimdiden sıkıldım kıştan nasıl bitireceğiz bilmem,arada kendimize zaman ayırıp spa ya gitmek lazım iyi geliyor insana,ruhunu vücudunu dinlendiriyorsun
bende evden bulgur pilavı ve tavuk getirdim yoğurtla onu yedim,evden getirmek daha cazip geliyo bana malum pazar günleri harıl harıl yemek yapıyorum
ay arkadaşım ne spa sı ben gidemem hayatta...nerdeeeee...sen gidiyor musun yoksammmmmmmm
olsa iyi olurdu ama........ben evde kafamı dinleyeyim..bir fincan kahvemi içiyem o bana yet er...
e tabi zeliş ..sonuçta suçu günahı olmayanı üzmeye de hakkımız yok..sen onun gönlünü alırsın..bir daha da dikkat edersin..Evet Allahtan biliyor durumun gidişatından dolayı gerildiğimi yoksa kendisiyle bir sıkıntım yok ama işte kalp kırılıyor neticede
Ben aslında çook uzun zamandır hamama gitmek istiyorum (hiç gitmedim) ama bir türlü nasip olmadı aslında ayarlayabilsem ne güzel olur varya offf...
Sizin şirkette yemek yok tu değil mi? evden her gün taşımakda zor olmuyor mu canım ya...
Al benden de o kadar :))))) Ama hep zamansızlıktan yani.
ne kadar karışık bir menünüz var bugün? Gerçi bizim de öyleydi bugün. 1 tbk.tarhana çorbası, karışık haşlama sebze(brokoli-karnabahar-kabak kavurma) sarımsaklı yoğurt+salata+1 kepçe makarna.kızçelerrrr..öğlen arası geldi çattı..karnım acıktı..
ay arkadaşım ne spa sı ben gidemem hayatta...nerdeeeee...sen gidiyor musun yoksammmmmmmm
olsa iyi olurdu ama........ben evde kafamı dinleyeyim..bir fincan kahvemi içiyem o bana yet er...
Evet Allahtan biliyor durumun gidişatından dolayı gerildiğimi yoksa kendisiyle bir sıkıntım yok ama işte kalp kırılıyor neticede
Ben aslında çook uzun zamandır hamama gitmek istiyorum (hiç gitmedim) ama bir türlü nasip olmadı aslında ayarlayabilsem ne güzel olur varya offf...
Sizin şirkette yemek yok tu değil mi? evden her gün taşımakda zor olmuyor mu canım ya...
e tabi zeliş ..sonuçta suçu günahı olmayanı üzmeye de hakkımız yok..sen onun gönlünü alırsın..bir daha da dikkat edersin..
Evet öyle olacak zaten :))) Kendileride bilir zaten isteyerek olmadığını pek ast üst ilişkisi gütmem ben karşımdakini insan olarak görürüm kendim gibi bazen ters tepse de en azından vicdanım rahat...
napcaz zeliş..moralim bir bozuk ki sorma...bir durgunluk geldi bana ..kal geldi..
ben de yemeğimi her gün evden getiriyorum..bazen iş yerinde güzel yemek çıkarsa yiyorum aşağıda..börek sarma falan çıkarsa yerim..ama diğer yemekler tatsız, tuzsuz ve yağsız .
ne kadar karışık bir menünüz var bugün? Gerçi bizim de öyleydi bugün. 1 tbk.tarhana çorbası, karışık haşlama sebze(brokoli-karnabahar-kabak kavurma) sarımsaklı yoğurt+salata+1 kepçe makarna.
Valla bu fırsat sitelerinden kupon aldıkça gidiyorum çok da iyi oluyor ben hamamı da severim kışın ayda 1 giderim mutlaka
Bizim tıcket ımız var aylık ama hergün ne yicem diye yemek sepetinde gez dur,evde yemek pişirince bol yapıyorum işede getiriyorum hem derdim kalmıyo hem tıcket ım bana kalıyo haftasonları gönlümüzce harcıyoruz hiç olmazsa.Taşımak birz külfet tabi ama sağlıklı besleniyoruz napalım.
günaydın arkadaşlar..
nasılsınız..
kimseler gelmemiş..burada hava yağmurlu..hava ılık..
çocuklar evde..
dun akşam çok ödev yoktu..ama öğretmenimiz 50 soru çözsün dediği için biz de akşam 50 soru çözmeye çalıştık..
benim oğlan yine derste rahat duramamış..2 çarpı daha almış.çarpılar iyice çoğaldı..yine bize bir kurabiye cezası görünüyor..oğluma akşam dedim..daha yeni yaptık kurabiye.sen yine ceza alacaksın.öğretmen sana kurabiye cezası verirse yapmayacağım kurabiye falan dedim..ki artık derste konuşmasın yani ..çarpı almasın ...tutsun dilini..
ozgeroz canım açık öğretim de olsa kayıt dondurma işlemleri 1 yıl için yapılır..bir sonraki yıl eğitim öğretime devam etmen gerekir..
askerlik durumu olanlar yada geçerli bir sebebi olanlar için 2 yıl kayıt dondurma işlemi yapılabilir..
bu yüzden kaydın silinmiştir arkadaşım
tekrar üniversite sınavına gir..açık öğretim den 2 yıllık bir bölüm oku..önlisans olarak kpss ye gir..sonra açık öğretimden 4 yıla tamamlarsın..eğer açıköğrtimden 4 yıla tamamlamak istersen bir sınava girmene gerek yok..sadece açıköğretim bürosuna gidip kayıt yaptırıyorsun..bildiğim kadarıyla 3. sınıftan başlıyorsun..bu şekilde sınavsız 4 yıla tamamlarsın..
ya da üniversite sınavlarına girersin..4 yıllık bir açıköğretim bölümü seçersin..4 yıllık bitirirsin..lisans kpss ye girersin..bu da bir ihtimal arkadaşım.
benim de öyle bir hakkım var..açıköğretimden 4 yıla tamamlayabiliyorum..fakat kamu iktisat ve işletme alanlarına ..benim alanım zıraat..zıraatın de açıköğretimde 4 yıllık bölümü yok ..örgün öğretimde var.onun için de dgs (dikey geçiş sınavı) ye girmem lazım..iyi bir puan almam lazım ..ve üniversite okumam lazım..kazanırsam zıraat mühendisliği 3. sınıftan başlayabiliyorum.
ama ben yine dört ayak üstüne düştüm ki üniversiteye atandım..bulunduğum ünivertisede ziraat mühendisliği bölümü var..memurlarına şart koşmuyorlarmış derse girme zorunululuğunu..
gerçi bazı hocalar derse katılmak zorundasın devamsızlıktan bırakırım dese bile bulunduğum yer bana müsade edecek ..sonucta şu an memur arkadaşlarımdan biri yüksek lisans yapıyor..deslere katılıyor haftada 2 gün..kimse birşey demiyor..
benim hayallerimi yakalama şansın 35 yaşımdan sonra oldu..inşallah yukarıda anlattıklarımı gerçekleştirebilirim..dgs den iyi bir puan alıp mühendis olabilirim..şimdilik tek hedefim bu...
ben 2000 mezunuyum önlisanstan..yıllar boyu önlisans diplomam işe yaramadı..yani kullanmadım..attım bir kenarda durdu..
ama geçen sene kpss aşkı geldi bana ,,atandım..memur oldum.
şimdi kafama koydum zıraat mühendisliğine tamamlayacağım bölümümü inşallah..seneye dgs ye gireceğim Allah nasip ederse..
ben mezun olduğum sene direk bölüm birincilerine dikey geçiş hakkı vermişlerdi...fakat ben istememiştim..bölüm birincisiydim..ama ben şimdiki eşim ile evlenmek istiyordum..bu yüzden bir işe girip para biriktirmem gerekiyordu..öyle de oldu..para biriktirdim..ev için birşeyler alabilmek için..tencere tava , porselen yemek takımı vs..hheheheheheeh
inşallah sen de açıköğretimden bir yer okursun..kpss ye girersin arkadaşım..evde oturmak ne zordur biliyorum..Allah gönlüne göre verir inşallah arkadaşım.
ne kadar karışık bir menünüz var bugün? Gerçi bizim de öyleydi bugün. 1 tbk.tarhana çorbası, karışık haşlama sebze(brokoli-karnabahar-kabak kavurma) sarımsaklı yoğurt+salata+1 kepçe makarna.
canım benim ,,
benim menüm evden geldi..kendim canım ne isterse getiriyorum..aceleyle ne bulursam koymuşum bugün..
benimde hamama gitmem lazım lazere başladım bacaklarım yazdan kalma bronz diye ilk seansım olmadı.tenim açık renk olduğu için bronz bacakda yanma falan oluşurmuş, hamam tavsiye etti bana kese yapmam gerekliymiş rengimin açılması için.benim evimin orda hamam var ama herkes beni tanıyor diye karşıları dükkan hep utancımdan gidemiyorum.hamamdan çıkanlar malum al al olduklarıiçin hemen bakıyorlar erkekler..bende mecburen başka yere gitcem artık..
benim gittiğim yerlerde öyle kuponlar yok..büyük şehirlerde var sanırım..hiç görmedim ben böyle kupon falan.Valla bu fırsat sitelerinden kupon aldıkça gidiyorum çok da iyi oluyor ben hamamı da severim kışın ayda 1 giderim mutlaka
seni çok tebrik ediyorum nazar değmesin azmine diyorumdesteğin için sağol arkadaşım aslında benim uzun zamandır yapmak istediğim fakat hep ertelediğim ve cesaret edemediğim bir konu bu,şu yazmış olduklarınla heleki 35 yaşından sonra hayallerimi yakalamış oldum dedin ya inan beni öyle bir motive ettinki anlatamam.bende artık bişeyler yapmak istiyorum..böyle evde oturmakla hiç bişey olmuyormuş çok iyi anladım..sınav için nasıl başvuru yapacağımı ve nezaman başvuru yapacağımı araştırıyım.Birde kitap alıyım,başlıyım çalışmaya bu arada kitap için tavsiye varmı evden çalışcam mecburen..
benimde hamama gitmem lazım lazere başladım bacaklarım yazdan kalma bronz diye ilk seansım olmadı.tenim açık renk olduğu için bronz bacakda yanma falan oluşurmuş, hamam tavsiye etti bana kese yapmam gerekliymiş rengimin açılması için.benim evimin orda hamam var ama herkes beni tanıyor diye karşıları dükkan hep utancımdan gidemiyorum.hamamdan çıkanlar malum al al olduklarıiçin hemen bakıyorlar erkekler..bende mecburen başka yere gitcem artık..
ne lazeri özgeroz kıl için mi??
ben hamamlarda duramam ya..havası beni boğuyor..
ama havuz varsa içinde o başka..yani kaplıca diyorlar galiba havuzlu olanına..çocukken annem götürürdü bizi..şehir suları sık kesilirdi..her kes hamana , kaplıcaya giderdi mecbur çoluk çocuk yıkamaya...annem havuza beni batırır batırır çıkarırdı...