Ayyy aynı ben, ben de sinirleniyorum canım bağırıyorum vede daha fena oluyor maalesef.
Maşallah canım, güzel tarifler var.
Ben sabah haberlerde duydum, ilköğretim yani 1 den 8 e kadar aynı okulda okuyan öğrenciler için tatilmiş, 8.sınıflar sınava gireceği için, ama okulunuzda 8.sınıf yoksa onlar devam edecekmiş, tatil yokmuş.
Geçmiş olsun canım, Allah şifa versin.
Maşallah canım, yine de bir sürü ödev yapmışınız.
Offf bizim de aynı, hep karıştırıyor, zamanla oturacak, bunun için de bol bol alıştırma yapmaları gerekiyor.
Dün bizim de toplantı vardı, epey bir konuştuk, hayat bilgisinden sınav yapmış, tüm sınıf dökülmüş, aslında bildikleri konuydu, sınıfta yapıyorlardı diyo öğretmen. Hep dikkatsizlikten kaynaklı yanlış yapmışlar, 50 almış benim kız, tüm sınıfta 1 tane 85 alan olmuş. Okuma yapmadıklarından kaynaklı işte bir de sanırım, doğru dürüst okumadan şıkka geçiyorlar, ne yapacağız bilmiyorum. Allah yardımcımız olsun. Her zamanki gibi asıl konu paraydı, güvenlik parası-dolap parası-öğretmene hediye parası, 25 tl verdim geldim, dolap parası hariç, o da bir 10 TL tutacak sanırım, çocuklarımız için vereceğiz tabiiki. Bir de burda Polikart diye polislerin verdiği bir kart varmış, her öğrenciye doğru davranışında verecekmiş öğretmen, o kartlar birikince de arma gibi bişey var, göğse takılan 50 karta o armayı verecekmiş, motive olurlar diyor. Yanlış davranışlarında da geri alacakmış. Bir de en çok kitap okuyan 3 öğrencisini kendi çocuklarıyla birlikte sinema ya da tiyatroya götürecekmiş, kızımıa anlattımya bakalım, inşallah okumasına faydası olur.