- 10 Kasım 2009
- 2.891
- 1.045
Öğretmenin söylediği çok doğru.
Çok zor bir süreç gerçekten düşün bizde birde dikkat problemi var çocuk okulda hiç bir şey yapmadan geliyor neredeyse eve her şeyi biz yaptırıyoruz hem okuldakini hem evdekini nasıl olacak sonumuz bilmiyorum.
Bende çok yoruluyorum malum hatayım da yeterince yoğun. Oğluma dersleri için bir abla bulayım bari o açıdan biraz rahat edelim dedim babamız karşı çıktı başta kendisi de isterken iyice köşeye sıkışmış hissediyorum kendimi...
Allahtan yardımcı oluyor ödevleri yaptırmaya ama yine bile zamansızlık en büyük problemimiz hafta içi kendime günde yarım saat bile ayıramıyorum içler acısı halim...
ben hatayı ilk başta rapor almamakta yaptım ama o an için sistem değişti her kafadan bir ses çıktı bir çok kişi ve eğitimciyle
görüştüm rapor alsam mı almasam mı diye. sonunda almamaya karar verdik.şimdi bunları yazmamın hiçbir anlamı yok yinede yazayım
dedim.şimdi çok pişmanım almadığıma.
gündüzleri de yanında olsaydım sabahtan öğleye kadar cok vakit var daha çok çalışırdık .şimdi kalan ödevlerini babanneyle
ne kadar yapabilirki.yapmıcam dediğinde ne kadar aldatabilirki. ya da kaç gün nazıyla uğraşır ki.
içim şişti içim(