Ben her yıl velilerimin isteği üzerine liste hazırlıyorum.Haftanın 3 günü tekli ekmeklerin yarısı kadar olan bir sandiviç yapmalarını istiyorum.İçinde mutlaka domates ve peynir olan.Yanında da mevsim meyvesi ve mutlaka süt,eğer içemiyorsa kakaolu ya da meyveli süt.Kalan iki günün birinde simit, haşlanmış patates ,meyve suyu ve peynir, son gün de kek ya da börek, süt, meyve ve minik bir çokokremli tost istiyorum. Gayet de iyi anlaşıyoruz kimse sorun çıkarmıyor.
selam..
okulun başlamasına az kaldı.tatilde kitap okudu ama testlerde sıkıntı yaşadık.birde çarpım tablosunu ezberlemesi gerekiyordu tam olarak ezberleyemedi.okul başlayınca koşturmada başlıyacak öğlen beslenme çantasına neler koayabilirim şimdiden düşünmeye başladım.Fikirlerinizi yazarsanız sevinirim.Allah evlatlarımıza başarılar versin..
bu beslenme konusu çok şükür bizde problem değil bir dilim ekmek ya da sadece bir meyve bile koysak yetiyor. çünkü sabah 9 da giriyorlar derse evde kahvaltıyı güzelce yaptığı için 10.30 a kadar çok acıkmış olmuyo bir meyve ya da bir dilim ekmek yetiyor 12.30 da zaten yemeğe geliyorlar eve sonra 15.00 de çıkıyorlar okuldan eve gelince atıştırıyor. yani okulda acıkmaya pek fırsat kalmıyor bizim. birde öğretmenimiz çok anlayışlı çok şükür kantinden falan abur cubur şeyler almasına izin vermiyor. benimde içim çok rahat bu yüzden...
sorma canım ya, bizimkide açıkmıyo ki, saat 1 gibi ders başlıyo yani, zaten çıkmadan hemen önce öğle yemeği yemiş oluyo, beslenme saat 2:30 gibi, eee açıkmıyo, 4 gibi olsa açıkır ama haliyle 2:30 da açıkmış olmuyo
valla bu beslenme saati kaldırılsa çok sevincem gayet saçma bi saat
bak bu sistem çok güzelmiş, hem çocuklar hevesleride almış olurlar kantinden
selam hanımlar. benim oğlum bu sene başlıyor okula. gecen sene yazdıklarınızı okuyorum bir haftadır. ne güzel herşeyi paylaşmışsınız. çok faydası olacak bize bu sene. sağolun.
öğretmen konusunda önyargılı olmamayıda chess sizin sayenizde öğrendim. neymiş sizin hocanın ilk zamanları öyle. okurken başta söylendim ama baktım sonra sonra gayet iyi bi öğretmen. :)
siz bu sene de güzel güzel paylaşın seneyede burayı okurum
hepimize kolay gelsin. çocuklarımıza başarılar.
Slm kızlar yazmayalı uzun zaman oldu okulların açılmasına az kaldı bakalım bizi neler bekliyor bu sene Oğlum okulların açılmasını bekliyor artık çok sıkıldı.Bahçede top oynamayı özlemiş ))))
benimki okullar hiç açılmasın, okul diye bişey olmasın istiyomuş, topu bile özlemiş değil
Biz ne yapacağız bu çocuklarla bilmiyorum benimki bu aralar belgesellere takmış vaziyette her türlü hayvanın biyografisini her akşam dinliyorum Özellikle kambur balina hayranı.Bir kanalda çizgi film vardı çocuk normal okul yerine hayvan okuluna gidiyordu.Neden bizimde hayvan okulu yok diye üzülüp duruyor.Onun çok şanslı kendisinin çok şansız olduğunu söylüyor
ne güzel işte canım, genel kültür, yeterki belgesel izlesin. En iyi arkadaşım benim maymuuun, maymun maymun maymun... diye şarkısı olanmı, ay benimkide baylıyo ona
okullar açılsında alışırlar nasıl olsa bi kaç hafta sonra
ben tatilin son günleri okumayı bitiremdiğimiz öğrtmenizin verdiği ama oğlumun hiç sevmediği kitapları özetlmekle meşgulum:84::84::84::84::84::84::84:çarpım tablosunu öğretiyorum yazıpratiği yapıorum bu sıralarselam arkadaşlar gerçekten ne kadar boş bu topic ...
aslında paylaşımlarda bulunsak tatilin son 15 gününü daha verimli nasıl geçiririz beraber düşünsek ne iyi olur
benimki de çok isteklivalla kızlar ben geldim geldim gittim kimsecikler yoktu, sonra bende bakmayı bıraktım
ama okullar açılınca gelir herkes ama tabii 1. sınıf kadar hareketli olmaz herhalde
valla napacağız bilmiyorum benim ki okullar açılmasın diye günleri sayıyo
kitap okumaya devam ama diğer derslere hiç baktığı yok
bize çarpım tablosunu ezberletme vermediler.çarpım tablosunu ben extra verdimselam..
okulun başlamasına az kaldı.tatilde kitap okudu ama testlerde sıkıntı yaşadık.birde çarpım tablosunu ezberlemesi gerekiyordu tam olarak ezberleyemedi.okul başlayınca koşturmada başlıyacak öğlen beslenme çantasına neler koayabilirim şimdiden düşünmeye başladım.Fikirlerinizi yazarsanız sevinirim.Allah evlatlarımıza başarılar versin..
Ben her yıl velilerimin isteği üzerine liste hazırlıyorum.Haftanın 3 günü tekli ekmeklerin yarısı kadar olan bir sandiviç yapmalarını istiyorum.İçinde mutlaka domates ve peynir olan.Yanında da mevsim meyvesi ve mutlaka süt,eğer içemiyorsa kakaolu ya da meyveli süt.Kalan iki günün birinde simit, haşlanmış patates ,meyve suyu ve peynir, son gün de kek ya da börek, süt, meyve ve minik bir çokokremli tost istiyorum. Gayet de iyi anlaşıyoruz kimse sorun çıkarmıyor.
bende yazıya başladımdemin kontrol ettimde benimki yazmayı unutmuş, nasıl yazılıyodu düz yazsam olur mu diyo
tahmin etmiştim zaten, tüm tatil bi kelime bişey yazmadı, okullar açılan kadar biraz yazı yazdırmalıyım
ne gzüel çocuğundasöz dinlior biim öğrt yasakladığı halde gidiyordu gizli gzilibu beslenme konusu çok şükür bizde problem değil bir dilim ekmek ya da sadece bir meyve bile koysak yetiyor. çünkü sabah 9 da giriyorlar derse evde kahvaltıyı güzelce yaptığı için 10.30 a kadar çok acıkmış olmuyo bir meyve ya da bir dilim ekmek yetiyor 12.30 da zaten yemeğe geliyorlar eve sonra 15.00 de çıkıyorlar okuldan eve gelince atıştırıyor. yani okulda acıkmaya pek fırsat kalmıyor bizim. birde öğretmenimiz çok anlayışlı çok şükür kantinden falan abur cubur şeyler almasına izin vermiyor. benimde içim çok rahat bu yüzden...
saol cnm senin çocuğunada başarılarselam hanımlar. benim oğlum bu sene başlıyor okula. gecen sene yazdıklarınızı okuyorum bir haftadır. ne güzel herşeyi paylaşmışsınız. çok faydası olacak bize bu sene. sağolun.
öğretmen konusunda önyargılı olmamayıda chess sizin sayenizde öğrendim. neymiş sizin hocanın ilk zamanları öyle. okurken başta söylendim ama baktım sonra sonra gayet iyi bi öğretmen. :)
siz bu sene de güzel güzel paylaşın seneyede burayı okurum
hepimize kolay gelsin. çocuklarımıza başarılar.
ilk heyecan başaka tabi şimdi piştikk oğluma geçen yıl gibi mız mız olma diorum abi oldun 1.sınftaki çoculklara yardımcı ol onları koru diorumhayırlı uğurlu olsun canım, ilk senenin heyecanı bambaşka
o kadar sayfayı okuduğuna inanamıyorum bu arada
yardımcı olabildiğimize sevindim:13::13: nedense insan sınıfındaki velilerle böyle güzel paylaşımlrda bulunamıyor
ne güzel içimizde okulu özleyen bi çocuğun olmasıSlm kızlar yazmayalı uzun zaman oldu okulların açılmasına az kaldı bakalım bizi neler bekliyor bu sene Oğlum okulların açılmasını bekliyor artık çok sıkıldı.Bahçede top oynamayı özlemiş ))))
evde sıkılmayı tercih ediorlarbenimki okullar hiç açılmasın, okul diye bişey olmasın istiyomuş, topu bile özlemiş değil
Biz ne yapacağız bu çocuklarla bilmiyorum benimki bu aralar belgesellere takmış vaziyette her türlü hayvanın biyografisini her akşam dinliyorum Özellikle kambur balina hayranı.Bir kanalda çizgi film vardı çocuk normal okul yerine hayvan okuluna gidiyordu.Neden bizimde hayvan okulu yok diye üzülüp duruyor.Onun çok şanslı kendisinin çok şansız olduğunu söylüyor
ne gzüel çocuğundasöz dinlior biim öğrt yasakladığı halde gidiyordu gizli gzilisuç bende para veriordum :78:amaarkadaşlarım simit alıor canım istiyo diordu
sizin saat uygulaması zor olmuyor mu eve bağlı kalıorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?