- 20 Eylül 2007
- 9.880
- 3.782
anladım.
ders çalışma???hayırdır?
Nasıl anlatsam :)))))
Üniv. son sınıf (bu dönem 7 ders sınava 4 hafta falan kaldı)
Kpss, Öss, Ales için hazırlık kursum ve derslerim ((
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anladım.
ders çalışma???hayırdır?
Şimdi ben ne yapayım?
Önce eksik olan 3'er ve 4 er ritmik saymayımı ezberleteyim.
Sonra çarpım tablosuna geçeriz.
Peki ritmik saymayı ezberletirken toplaya toplayamı yaptınız yoksa doğrudan ezbermi.
Mesela bir kağıda yazıp sürekli okumasını söylesem ezberleyene kadar olur mu ki?
merhaba..aynı sıkıntılar bizde de var.ödevlere beraber oturup beraber kalkıyoruz..
demek çoğumuz için aynı sorun geçerliumarım çocuklarımız biran önce tek çalışmaya alışırlar.
Peki ezberleme sürecinde nasıl çalıştınız canım.
çok yoğun ve stresli bir süreç.kolaylıklar diliyorum.
hangi bölümdesin?
zeliş ben de bunları sorcaktım :))
demek çoğumuz için aynı sorun geçerliumarım çocuklarımız biran önce tek çalışmaya alışırlar.
definya cım bu sene de ödevleri beraber yaparız gibime geliyor :))
bizim öğretmenimiz sürekli yazdırın dedi..biz de defterine yazdırdık..karalama kağıtlarına yazdırdım..sonra karışık yazdırın dedi..öyle
teşekkür ederim canım.
İktisat / ÇEKO
Sen kamudamısın yda kendi işinmi? Birde oralımısın iş gereği mi ordasın? Ha birde alanınız nedir? yine çok sordum :)))))))))
bizim öğretmenimiz sürekli yazdırın dedi..biz de defterine yazdırdık..karalama kağıtlarına yazdırdım..sonra karışık yazdırın dedi..öyle
ödevlerden zaman kalmıyor ki..okuma bile zor yaptırıyorum.napcaz biz :44: :44:
ödevlerden zaman kalmıyor ki..okuma bile zor yaptırıyorum.napcaz biz :44: :44:
canım aslında o ödevlerine başlasa da takıldığı ,bilemediği seyleri sana sormak için arasa daha kolay olur diye düşündüm ben.bu hafta yarından başlayarak pc den yazıp alacağım bir çıktıyı evde bırakıcam. yarın okuldan döndükten sonra telefonla arayarak en az 3-4 kez 10 e kadar okutacağım. hızlı hızlı.
önce 3 lerden başlarız bakalım işe yararsa 4 lerede böyle devam ederiz. Dediğin gibi akşam zaman kalmıyor ki.
Birde çok zor ama olursa bir kere de ben gidene kadar yazdırırım.
Şöyle bir şey var aklımda ama yapsam nasıl olur sizin de fikrinizi alayım.
Benim eski bir telefonum var. Şarj utmuyor pek ama.
İçinde birde kontörlü hat var. Ama kullanmıyorum. Normalde ben oğluma dedesinin telefonundan ulaşıyorum gerçi hep oğlum cevap veriyor ya ona o ayrı:)
Şimdi ben evdeki cep telefonunu ona gösterip okuldan gelince açmasını ve beni aramasını söylesem, ödevlerini o telefonda anlatsam ona ve şimdi teli kapat ödevi bitirip beni ara desem nasıl olur ki acaba...
Çok mu uçtum bilmiyorum ama en azından ilk başta itici bir kuvvet olur diye düşünüyorum. Ama eksi yönleri de olur mu bilmiyorum ki...
:))
galiba haklısın...
ah ahhh...velilere düşen sorumluluk çok fazla.bir de evde tüm yükü bizler üstlenince böyle sabırsız oluverdim işte:)
bu hafta yarından başlayarak pc den yazıp alacağım bir çıktıyı evde bırakıcam. yarın okuldan döndükten sonra telefonla arayarak en az 3-4 kez 10 e kadar okutacağım. hızlı hızlı.
önce 3 lerden başlarız bakalım işe yararsa 4 lerede böyle devam ederiz. Dediğin gibi akşam zaman kalmıyor ki.
Birde çok zor ama olursa bir kere de ben gidene kadar yazdırırım.
Şöyle bir şey var aklımda ama yapsam nasıl olur sizin de fikrinizi alayım.
Benim eski bir telefonum var. Şarj utmuyor pek ama.
İçinde birde kontörlü hat var. Ama kullanmıyorum. Normalde ben oğluma dedesinin telefonundan ulaşıyorum gerçi hep oğlum cevap veriyor ya ona o ayrı:)
Şimdi ben evdeki cep telefonunu ona gösterip okuldan gelince açmasını ve beni aramasını söylesem, ödevlerini o telefonda anlatsam ona ve şimdi teli kapat ödevi bitirip beni ara desem nasıl olur ki acaba...
Çok mu uçtum bilmiyorum ama en azından ilk başta itici bir kuvvet olur diye düşünüyorum. Ama eksi yönleri de olur mu bilmiyorum ki...
yani zeliş dün dedim ki oğlana ben sana sayıları çıktı alıp geleyim demiştim.. aynı şeyleri düşünüyoruz :))
telefon işinden sıkılır mı acaba :44:
canım aslında o ödevlerine başlasa da takıldığı ,bilemediği seyleri sana sormak için arasa daha kolay olur diye düşündüm ben.
Şimdi ben ne yapayım?
Önce eksik olan 3'er ve 4 er ritmik saymayımı ezberleteyim.
Sonra çarpım tablosuna geçeriz.
Peki ritmik saymayı ezberletirken toplaya toplayamı yaptınız yoksa doğrudan ezbermi.
Mesela bir kağıda yazıp sürekli okumasını söylesem ezberleyene kadar olur mu ki?
Önce mutlaka ritmik saymayı hızlı bir şekilde öğrensin ondan sonra çocuk zaten onu kavrıyor üstüne koya koya gidiyor canım.İleri saydırdıktan sonra geri geride saydır 3 er 4 er