- 20 Eylül 2007
- 9.880
- 3.782
- 448
Günaydın kızlar, hepimize güzel bir hafta diliyorum.
Nasılsınız?
Nasıl geçti hafta sonunuz?
Ödev olarak hafta sonu;
Büyük Adam metninin ikinci yarısını deftere yazdık.
Matematik ders kitabında 1. ünite sonu testlerini yaptık.
48 sayfalık bir hikaye kitabımız vardı. Perşembe günü aldığı onu okuyup hikaye haritasını tamamladık.
Yardımcı Türkçe kitabından iki sayfa etkinlik yaptık. (bir sayfa eksik kaldı)
Yardımcı matematik kitabından 4er ritmik sayma ile ilgili 3 sayfa etkinlik yaptık. (bu kitapta çok gerideyiz maalesef yetişmiyor)
Birde İngilizce ödevi vardı ama onu yetiştiremedik. İngilizce dersi de cuma günü olduğu için onu bıraktık.
Ödevler dışında cumartesi günümün tamamı kursta geçti ne yazık ki sabah 8 den akşam 8 e kadar
Pazar günü oğlum ve bir arkadaşım ve kızı ile birlikte dışardaydık, tiyatroya gittik sonra yemek falan işte keyifli geçti.
Cuma, cumartesi akşamları hep evdeki işlerimi toparlamaya, yetiştirmeye çalıştım. Dün akşamda biraz ders çalıştım.
Özetle hafta sonum hafta içinden çok daha yoğun ve yorucu geçi.
Nasılsınız?
Nasıl geçti hafta sonunuz?
Ödev olarak hafta sonu;
Büyük Adam metninin ikinci yarısını deftere yazdık.
Matematik ders kitabında 1. ünite sonu testlerini yaptık.
48 sayfalık bir hikaye kitabımız vardı. Perşembe günü aldığı onu okuyup hikaye haritasını tamamladık.
Yardımcı Türkçe kitabından iki sayfa etkinlik yaptık. (bir sayfa eksik kaldı)
Yardımcı matematik kitabından 4er ritmik sayma ile ilgili 3 sayfa etkinlik yaptık. (bu kitapta çok gerideyiz maalesef yetişmiyor)
Birde İngilizce ödevi vardı ama onu yetiştiremedik. İngilizce dersi de cuma günü olduğu için onu bıraktık.
Ödevler dışında cumartesi günümün tamamı kursta geçti ne yazık ki sabah 8 den akşam 8 e kadar
Pazar günü oğlum ve bir arkadaşım ve kızı ile birlikte dışardaydık, tiyatroya gittik sonra yemek falan işte keyifli geçti.
Cuma, cumartesi akşamları hep evdeki işlerimi toparlamaya, yetiştirmeye çalıştım. Dün akşamda biraz ders çalıştım.
Özetle hafta sonum hafta içinden çok daha yoğun ve yorucu geçi.