Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aferin oğluna ne güzel okumuş.Ben burdayım cnm,az önce annem aradı seninki tüm okulun önünde şiirini okudu güzelce dedi girişte çok mutlu oldum ya böyle zamanlarda yanında olamadığım içinde bir o kadar da üzülüyorum.Kreşdede yaşadım ben bunu çok özel günlerde gidemiyorum göremiyorum diye of of
aferin oğluna ne güzel okumuş.
Ben burdayım cnm,az önce annem aradı seninki tüm okulun önünde şiirini okudu güzelce dedi girişte çok mutlu oldum ya böyle zamanlarda yanında olamadığım içinde bir o kadar da üzülüyorum.Kreşdede yaşadım ben bunu çok özel günlerde gidemiyorum göremiyorum diye of of
Ben burdayım cnm,az önce annem aradı seninki tüm okulun önünde şiirini okudu güzelce dedi girişte çok mutlu oldum ya böyle zamanlarda yanında olamadığım içinde bir o kadar da üzülüyorum.Kreşdede yaşadım ben bunu çok özel günlerde gidemiyorum göremiyorum diye of of
Geçen yıl yılsonu gösterisinde ağlamıştım ben.
Geçen yıl yılsonu gösterisinde ağlamıştım ben.
Malesef bizim kaderimiz,toruna kısmet artık napalım.Hergün çocuğunu okula götürüp getiren anneleri o kadar kıskanıyorum ki anlatamam.Onlarda tam tersi ne güzel işin var çalışıyosun diyolar tersine dünya...
Malesef bizim kaderimiz,toruna kısmet artık napalım.Hergün çocuğunu okula götürüp getiren anneleri o kadar kıskanıyorum ki anlatamam.Onlarda tam tersi ne güzel işin var çalışıyosun diyolar tersine dünya...
bir de zorluğunu bir bilseler..
Herkese yaşadığı zor geliyor işte cnm,bizim sınıfın ev hanımı velileri ne güzel çalışıyosun diyor onlar bakıyorum 2.yi yapmış bebek arabasıyla gergün okula git gel yağmurda çağmurda evde ayrı bir dert diyolar herkesin derdine kendine büyük.Bazen çok zorlansakta yinede mantıklı düşündüğümüzde iyiki çalışıyoruz diyoruz dimi arkadaşlar?
Herkese yaşadığı zor geliyor işte cnm,bizim sınıfın ev hanımı velileri ne güzel çalışıyosun diyor onlar bakıyorum 2.yi yapmış bebek arabasıyla gergün okula git gel yağmurda çağmurda evde ayrı bir dert diyolar herkesin derdine kendine büyük.Bazen çok zorlansakta yinede mantıklı düşündüğümüzde iyiki çalışıyoruz diyoruz dimi arkadaşlar?
Eeee kızlar cumada bitti sayılır, bitirdik yarım çalıştığımız haftayı da, var mı haftasonu planları?
yaaaa ama cumartesi çalışan yok mu, herkes haftayı bitirmiş, ben burdayımçalışanlar gelin de moral verin bana, yalnız olmadığımı hissedeyim
günaydın canım...
olmaz mı hiç.. ben her cumartesi öğleye kadar buradayım..işler çok açamadıydım..