Ahh ahhh canım ya, bu konu son zamanlarda aklımı çok kurcalıyo tam kendi içimde kendimi ikna ediyorum pat bişey çıkıyor vazgeçiyorum. Malum oğlumda pek kolay bir çocuk değil onunda etkisi büyük tabi. Ona sorsan istiyor bir kardeş ama, bir sürü amalarımız var...
kızlar ikişer çocuk mu vardı herkeste..
benim tek canım
evvet size soru yazim :) burak beden eğitimi dersinde boy sırasına göre sıralandıklarında baştan 6. sondan 17. oluyor sıralamada kaç öğrenci var
bunda takıldık.
birde bulmaca kutuları gibi kutulardan oluşturulmuş E harfi düşünün. aşağı doğru 5 kutu yana doğru 3 sıra 4er kutu var. bunlar 4 farklı renk, 4 sütun farklı renk.. en alt sol köşedeki kutuda 74 yazıyor. aşağıya yüzlük tablodan bazı bölümler verilmiştir.uygun sayıları yazın diyo.. pek anlatamadım ama :))) ne buuuuuuuu
benim tek canım
evvet size soru yazim :) burak beden eğitimi dersinde boy sırasına göre sıralandıklarında baştan 6. sondan 17. oluyor sıralamada kaç öğrenci var
bunda takıldık.
birde bulmaca kutuları gibi kutulardan oluşturulmuş E harfi düşünün. aşağı doğru 5 kutu yana doğru 3 sıra 4er kutu var. bunlar 4 farklı renk, 4 sütun farklı renk.. en alt sol köşedeki kutuda 74 yazıyor. aşağıya yüzlük tablodan bazı bölümler verilmiştir.uygun sayıları yazın diyo.. pek anlatamadım ama :))) ne buuuuuuuu
kızlar ikişer çocuk mu vardı herkeste..
tablodan anlamadım canım ben..resim yok mu..çekip koysan daha iyi yardımcı olurduk
çok düşünmeye gelmez canım bu işler..yap gitsin bir kardeş oğluşuna..
Zaten böyle bi delilik anıma gelince olacak gibi yoksa zor
benim tek canım
bunda takıldık.
hehehe..senin yaşın kaçtı zelis
yap ikinciyi vakit çok geç olmadan
yumurtlama tarihini takip et..patlat bir bebiş.
Ben 31 deyim canım :)
Yumurtlama tarihi ne ki çok yabancı geldi
Ahh ahhh canım ya, bu konu son zamanlarda aklımı çok kurcalıyo tam kendi içimde kendimi ikna ediyorum pat bişey çıkıyor vazgeçiyorum. Malum oğlumda pek kolay bir çocuk değil onunda etkisi büyük tabi. Ona sorsan istiyor bir kardeş ama, bir sürü amalarımız var...
merhaba;
benimde 1 oğlum var 2. sınıfa gidiyor..
konuya tesadüfen girdim ve sizin yazınızı okuyunca kendimi buldum sanki
tek farklı yanlarımız benim oğlum çok uysal bir çocuk..
ama 2. çocuk benim de kafamı çok kurcalayan bir mesele..
aynen bende tam karar veriyorum sonra vazgeçiyorum
bu rahat yaşantımı bırakmak istemiyorum vs. vs.
ama bayramdan sonra gözümü karartıp bu işe adım atıcam hiç birşey düşünmeden bodoslama dalıcam
bence siz de öyle yapın..
çalışıyor musunuz?
kaç günde bir adet oluyorsun ..hesaplayıcı canım
son adet tarihlerinden bulunuyor..
Benim günlerim hiç bir ayda birbirini tutmuyor. Ağırlıklı oratlama hesaplamam lazım heralde
Öncelike aramıza hoş geldin canım.
Evet çalışıyorum. Oğlumun doğumunda çok kısa süreliğine ara verdim işe.
Benim planlı olmak zorunda şimdi karar versem en erken 1,5 - 2 yıl sonra olabilir ne yazık ki.
Sen hangi şehirdesin Ayça.
benim tek canım
bunda takıldık.
normalde kadınlar 28 günde bir adet olur..o yuzden her ay hemen hemen 2 gün önce adet olunur (bir önceki aya göre)..
İşte bende onu diyorum 1 ay 28 ise 2. ay 30 sonra 27 sonra misal 35 faln filan işte
Bugünlük benden bu kadar canlar iyi bakın kendinize. Bu gün erken kaçıyorum görüşürüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?