- 25 Nisan 2009
- 34.320
- 39.768
Bugünlük benden bu kadar canlar iyi bakın kendinize. Bu gün erken kaçıyorum görüşürüz...
hoşça kal canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugünlük benden bu kadar canlar iyi bakın kendinize. Bu gün erken kaçıyorum görüşürüz...
sende kendine iyi bak :79:
eee biz bize mi kaldık..
sen nerede oturuyordun...
ben düzce deyim
kızlar mrb bızım ogretmenımız sukur cok ders vermıyor bu aralar ardada severek yapmaya basladı cok olmayınca
matematıkten basamaklardayız ve oruntulerdeyız
trukceden zıt anlamlı kelımelerdeyız ıyı gıdıyor sımdılık her aksamda 20 sayfalık hıkaye kıtabımız okunuyor
evet canım 20 sayfalık hıkaye kıtabını okuyor her aksam bı hıkaye kıtabı bıtıyor sukur alıstı sımdılık soylemeden kendı kendıne okuyorr
evet canım 20 sayfalık hıkaye kıtabını okuyor her aksam bı hıkaye kıtabı bıtıyor sukur alıstı sımdılık soylemeden kendı kendıne okuyorr
ne güzel,benimkide okur oturdumu 30 sayfa 40 sayfa ama illa ben söyicem benimki çok tv ye düşkün napıcam bunla bilmem(
ben geldim sen yoksun :)
denizli de oturuyorum..
evet ya öğrenci geldi..ek kontenjanda kayıt yaptık..bugün son gün..
denizli güzel duyduğum kadarıyla...
merkezde misin.
evet merkezdeyim.
günaydın arkad aşlar.
yine dün çok ödev vardı..
soru bankasından 60 soru çözdük..
2 sayfa fotokofi matematik..
sesli sessiz harfler ile ilgili test.
Günaydın arkadaşlar nasılsınız? Tatile az kaldı heyecan vardır dimi?
Dün akşam olanları anlatmadan bazı bilgiler vermek istiyorum size ki neler hissettiğimi daha iyi anlayabilin diye.
Oğlum ne geçen sene nede bu sene okulda yazması gereken ödevlerini yazmadı hiç en fazla yaptığı metnin başlığını yazmak yada bir kaç cümle yazmak bu kadar. Tüm tüm yazım faaliyetlerini hep evde yaptık.
Türkçe kitabının etkinlik tarafında Trafik Işıkları diye bir konu var. Aslında metin yok dinleme metniymiş ben hafta sonu metni internetten buldum oğluşa okuttum ve etkinlikleri birlikte yapmıştık.
Dün okulda öğretmen bu şiirin çıktısını almış yazması için çocuklara vermiş.
Akşam eve gittim benimki diyo ki anne kapat gözlerini sürprizim var :) Kapattım bekliyorum. Bi açtı defterini şiiririn tamamını yazmış. Valla zor tuttum kendimi ağlamamak için ya.
Öğlen yemek arasında babası okula gitmişti babası da görmüş hatta 1 cümleyi de babası yazdırmış. Öğretmen en son kontrol edip bir yerde yaptığı hatayı düzeltmiş ve yıldız vermiş.
Dün erken çıkmıştım ya eve de 5 gibi gittim. Bu mutlu haberden sonra biraz keyif yaptık oğluşla çıkıp dolaştık filan.
1 sayfa matematik ödevi vardı sanırım tekrar için vermiş öğretmen deste ve düzine hakkında onu kendisi yaptı ben sadece izledim. Birde yaklaşık 20 sayfa kadar okuma yaptırıp hikaye haritasını hazırlamaya başladık.
Anlayacağınız ben bugün yine mutluyum. Her ne kadar ben gittikten sonra şirkette kıyamet kopmuş olsa bile an itibariyle çok da umurumda değil :))))