Canım ne diyeceğimi bilemiyorum, yaşı küçük mü başladı okula acaba? Bir de bu balık yağı şurupları var, doktora gidiyormuşsun gerçi ama onları tavsiye etmediler mi? Zeka geliştirici yiyecekleri, ceviz falan yedirmeye çalış canım, inşallah zamanla herşeyi atlatırsınız, ne de olsa onlar çocuk, çok da yüklenme ne olur, moralini bozarsan ve de okumaktan soğursa emin ol daha da zor olur herşey, bool sabırla herşeyin hakkından geleceksin inşallah.
İyi dileklerin için teşekkür ederim canım. Bizim sorunumuz zeka ile ilgili değil ki dikkatini toplayamıyor. Ve dikkati çok çabuk dağılıyor. Geçen yıl sırf bizim içimizi rahatlatmak için doktor zeka testi istedi sonuçlar çok iyi geldi sadece dikkat dağınıklığı var hiperaktivite de yok. Geçen yıl dikkat güçlendiren etkinlik kitapları aldım oyun gibi geldi ona yaptı yeterli olmuyor dikkatini toplayamadığı için lideri izleme alışkanlığı kazanamıyor buda ancak zamanla gelişecek ilacıda bu yüzden kullanıyoruz sadece anlık çözüm için değil.
Oğlum erken başladı okula geçen yıl 5,5 yaşındaydı şuan 6,5 yaşında. Biz en büyük hatayı orda yaptık zaten.
Anladım canım, ama dediğin gibi daha çok küçük, oyun çağında çocuk, inşallah zamanla halledersiniz.
canım bizim oğlan da dün 6 ları ritmik yazıyordu..
bence hızlı gidiyor öğretmenler..nedir bu yarış anlamış değilim ya...
bizim öğretmenimiz de soru bankaları aldırdı..çeşitli yayınlardan..
farklı matematik.
arı yayınları türkçe
6 adet soru bankası aldırdı.
hatta hafta sonu sadece matematik soru bankasından 35 sayfa yapılacak diye ödev verdi..
onun yanında başka kitaplardan da ödev vardı.
bizim öğretmenimiz için çok ödev verir demişlerdi zaten
dün akşam da 3 farklı yayının soru bankalarından eş anlamlı kelimelerle ilgili test çözdürdü..
(1 yayından test çözdürmek neden yetmiyor anlamadım.)
6 şar ritmik yazma vardı.
1 adet matematik fotokopi kağıdı vardı .yaptık.
türkçe kitabından da parça vardı.parça ile ilgili test
vardı.
yani 2 günlük hafta sonu tatilinde dünyanın ödevini veren öğretmen 9 günlük bayram tatilinde ne ödev verir korkuyorum açıkcası.
kolay gelsin çocuğunuza ..inşallah rahatlıkla atlatır sınavını...
benzer sorular soruyor bizim testlerde de ...
Ay inanmıyorum 35 sayfa ödev mi, o ne Allah aşkına, ne yapmaya çalışıyor bu öğretmenler?
Oğlum erken başladı okula geçen yıl 5,5 yaşındaydı şuan 6,5 yaşında. Biz en büyük hatayı orda yaptık zaten.
benim oğlumda 5,5 yaşında başladı bu yüzden gerçekten zorlanıyoruz.
dün biraz hastalandı ödevlerimizi çok az yapabildik..