Tekrar merhabalar,
Geçen hafta her gün okula gittim, oğlumun öğretmeniyle, arkadaşlarıyla, rehber öğretmenle, yemekhane personeliyle ve hatta hademelerle bile konuştum.
Oğlumun okula uyumu, arkadaşlarına alışması, davranışları ve tabi ki dersler konuları hakkında.
Sonuç ise pek iç açıcı değil.
Okulda ders işlenirken derslere katılmıyor, Yemeklerde çok ağır davranıyor ve hatta çok az yiyor, geçen yıla göre daha iyi olsa bile eşyalarına gereken özeni göstermiyor, ders takibi yapmıyor, 3 ders kitabı da neredeyse boş durumdaydı ve biz bu bir haftalık sürede tamamladık tüm eksikleri. Okuma olarak çok geride, Öğretmenin verdiği hikaye kitaplarına sıra gelmiyor ödevlerden. Okulda benim gözlemim çok durgun olduğu yönünde ama öğretmeni bir sıkıntı olmadığını söylüyor.
Karışık yazmış olabilirim ama kusura bakmayın hala toparlayamadım işlerimi kafam allak bullak izne gitim geldim. Neler planlamıştım ama olmadı. Çok canım sıkkın.
Doktor zamanımız yaklaşıyor bakalım neler olacak bu durumun büyük çoğunluğu dikkat dağınıklığı sorunumuzdan kaynaklanıyor. off offfff