Çarpım tablosunu nasıl kolayca ezberletebilirim arkadaşlar..Sırayla sayıyor ama karışık sorunca malesefYanaştıramıyorum..
benim kızımda öyle canım
artık zorlamıyorum zamanla öğrenir nasılsa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çarpım tablosunu nasıl kolayca ezberletebilirim arkadaşlar..Sırayla sayıyor ama karışık sorunca malesefYanaştıramıyorum..
benim kızımda öyle canım
artık zorlamıyorum zamanla öğrenir nasılsa
çarpım tablosuyla başımız dertte bizimde...5lere kadar tamamda gerisi yok
arkadaşlar....bu yıl bilim sanat merkezi sınavları varmış..bu konu hakkında bilginiz var mı?..ne gibi sorular çıkıyor acaba?...
arkadaşlar....bu yıl bilim sanat merkezi sınavları varmış..bu konu hakkında bilginiz var mı?..ne gibi sorular çıkıyor acaba?...
Evet canım benim kızımda giricek ama ne soracaklarını bilemiyoruz.
hayatım bu sınav ne ki ben senden duyuyorum nasıl başvuruluyo ne zman nerde oluyo..kazanınca noluyo?? valla cahil kalmışız kusura bakma çok soru sordum galiba.
Bu bir yetenek sınavı.Yani çocuğun yeteneğini ortaya çıkaran bir tür test uygulanıyormuş.Bu öğrencileri öğretmen kendisi seçmiş zaten.Bizde ilk defa duyduk.Ama normal bir sınav olmadığını biliyorum.Bir tür zeka testi gibi veya daha farklı.Zaten çalışmaya fln gerek yok.Gayet rahat bir şekilde girmek gerekir.Çocuğun müzik,resim,sporv.s neye yatkınlığı varsa onu çıkarmak.arkadaşlar bizide aydınlatın ne sınavı bu nasıl oluyoooo? :44:
Bu bir yetenek sınavı.Yani çocuğun yeteneğini ortaya çıkaran bir tür test uygulanıyormuş.Bu öğrencileri öğretmen kendisi seçmiş zaten.Bizde ilk defa duyduk.Ama normal bir sınav olmadığını biliyorum.Bir tür zeka testi gibi veya daha farklı.Zaten çalışmaya fln gerek yok.Gayet rahat bir şekilde girmek gerekir.Çocuğun müzik,resim,sporv.s neye yatkınlığı varsa onu çıkarmak.
sınavı kazanınca ne oluyo peki o konu hakkında bilginiz varmı..okulun yanı sıra merkeze mi devam ediyo? zira en yakın merkez bize 1.5 saat uzaklıkta
evet canım baktım,bize çok uzak kalıyo,dedğim gibi en yakını en az 1 saat
evet canım öyleymiş, okul dışı saatlerde gidiyomuş çocuklar.
hangi ildeysen il adını yaz yanınada bilsem yaz google a, sitesine ulaşırsın ilinizdeki bilsemin
merhaba arkadaşlar benimde 2.sınıfa giden bir kızım var dün elinde bir broşürle geldi morpa kampüs ile alakalı . üye olmak isteyenler yıllık 30 lira veriyormuş öğretmenleri dağıtmış ama şöyle bir düşündümde bence erken gibi geldi hem 2. dönemin bitmesine de şurda kaç ay kaldı ki bana göre 3. sınıfta üye olalım kızım dedim ama anlatamıyorum öğretmenleri üye olmanızda fayda var daha başarılı olursunuz falan demiş acaba sizin öğretmeninizde bunu önerdi mi? ve elimizde zambağın hem test kitabı hemde konu açıklamalı kitapları var . ve bu morpa kampüs hakkında pek bir bilgiye ulaşamadım.yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bu bir yetenek sınavı.Yani çocuğun yeteneğini ortaya çıkaran bir tür test uygulanıyormuş.Bu öğrencileri öğretmen kendisi seçmiş zaten.Bizde ilk defa duyduk.Ama normal bir sınav olmadığını biliyorum.Bir tür zeka testi gibi veya daha farklı.Zaten çalışmaya fln gerek yok.Gayet rahat bir şekilde girmek gerekir.Çocuğun müzik,resim,sporv.s neye yatkınlığı varsa onu çıkarmak.