ara karneye ara hediye deseydin canım
ya var ya zaten ergenliğe giren ortaokul çocuklarıyla küçük çocukların bir arada bulunması çok başka bir durum daha büyük bir tehlike bütün öğretmenler karşı çıkıyor ama kim dinliyor yaptım oldu dünyası babalarının çiftliği çünkü neyse yazdıkça sinirleniyorum ya
bu arada biz de 23 nisana hazırlanıyor pek gnüllü değildim toplantı yaptık veliler çocuklar ister dendi ben de tüm sınıfın katılacağı bir gösteri hazırlıyorum bakalım kimse üzülmesin diye çocuklar çok mutlu
canım martın 21 inde girdi
19 mart - 27 nisan aralığında sınav süreci ve henüz sonuçlanmadı. sonuçlanınca Allah nasip ederse yazacağım.
sende haklısında işte ne bileyim, zaten artık 60 aylıklarda okula başlayacağından hiç olmaz ortaokulla, herkes kendini düşünüyo işte, o okul uzak getir götür falan, servise veririm artık
iyi yapmışsın canım, inşallah başarıyla sonuçlandırırsınız, gerçi başarıdan ziyade çocukların milli duyguları yaşaması önemli bence, bizde geçen sene sınıflar bile süslenmedi, ben çok üzülmüştüm şahsen, bakalım bu sene nolcak
seyyahalemi
ben iktisat okuyorum canım.
Yani evde oturuyorum,iş yokkk.
Iş bulamıyorum bari okulu aradan çıkarayım dedim.sizin okumak
istediğiniz bölümde harika.yüzyıllar öncesi,fosiller benimde ilgimi hep çekmiştir.
Umarım herşey gönlünce olur.
bizim sınıfta bugün ara karne almış.
Ama benim kuzucuk okulda unutmuş.:26:
Korkuyorum birgün kendini unutacak.
arkadaşlar 24 nisan bizim çocuklara tatil mi bilen var mı:26:
arkadaşlar 24 nisan bizim çocuklara tatil mi bilen var mı:26:
evet canım...............
canım her yıl tatil olduğu gibi bu yılda da tatil
canım her yıl tatil olduğu gibi bu yılda da tatil
canım velilik geçmişim 2 yıl valla, geçen seneyide hatırlamıyordum,Saolun hanımlar, bu bi günlük tatil güzel olcak:13::13:
Ne bir günü canım pazartesi bayram törenden sonra tatil salı tatil cumartesi pazar tatl kimi okullar bayramı cumadan yapıp 5 gün tatil bile yapacak misal sılanınkinde öyle
teşekkür ederim seyyahalemi, ee tabii canım onca seçmeli, Kuran, arapça, tevsir dersi olcak, bu derslere gircek ilahiyatçı lazım değilmi
ya benim en çok moralimi bozan okul değişimi oldu, oğlum seneye bu gittiği okula gitmeyecekmiş, hepten ortaokul olcakmış orası, ilkokul olarak bizden bi km falan uzak başka bi okul tahsis edilcekmiş, güya okula çok yakın diye bu evi tuttutduk, artık ortaokul ve ilkokul ayrılcakmış ya bina olarak
bizimkilerde bugun almış, bu dönem aldık muradımıza erdik ara karne, benimkide uyanık, hani karne hediyem diyo, yürü git dedim ara karneye hediye mi olur
gözün aydın chessoğlunda işini biliyor
gül100 sınavları atlattın gözünaydın
seyyah alemi tatil iyi oluyor çocuklar için.tabi bizim içindesıla neler yapıyor bu aralar
karamuk kuzunaara karneniz nasıl geldi
kızlar selam
iyi haftalar herkese
seyyahalemi teşekkürler canım
chess gözünüz aydın canım ara karneniz gelmiş bizimki de cuma günü geldi
bizimde ara karnemiz geldi hepsi çok iyisınav sonucuda geldi 460 puan almış .can yayınlarından olan sınavda genel yetenekte dökülmüş o biraz daha düşük geldi .yinede sonuç beni mutlu etti
bizimde ara karnemiz geldi hepsi çok iyisınav sonucuda geldi 460 puan almış .can yayınlarından olan sınavda genel yetenekte dökülmüş o biraz daha düşük geldi .yinede sonuç beni mutlu etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?