Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın canım, iki hafta içinde ara karne almamız lazım bakalım bu dönem almayı başarabilcezmi
teşekkür ederim canım.sağolasın canım size de çok geçmiş olsun
sen nasılsın iyi misin
teşekkür ederimçok teşekkürler canım
kuzucuğuna Allah şifalar versin
teşekkürler canım sütü ilk kez duydum.dikkat ederim artık .yazın denizden hic cıkmıyor geçici bir süre rahatlıyor sadece .çok geçmiş olsun canım, süt içen bi çocuksa süte bi kaç ay ara ver derim ben, sütün açığını peynir, yoğurtla kapatırsınız, bi de yazın denizde çok yüzen çocuk sinüzit olmaz derler ne derece doğru bilemicem ama, süt konusunda eminim diyebilirim, az ılık tuzlu suyu ağzına gelene kadar burnundan çekip, o sinüz boşluğunu temizlerseniz faydası olur
günaydın canımGÜNAYDIN KIZLAR bu arada gözümüzde aydın yeni eğitim yasası geçmiş bakalım bizi neler bekliyor ))))
nasılsınız kızlar
ben çok yorgunum ya sınav yaklaşıyor mutsuz umutsuzum
slm canımmslm hanımlarrrr:44::44:
nasılsınız kızlar
ben çok yorgunum ya sınav yaklaşıyor mutsuz umutsuzum
diğer arkadaşlar nerede kötü birşey yoktur umarım
bizler iyiyiz canım
hayırıdır sen niye mutsuzsun çaiışamadın mı sınava hazırlanamadın mı
slm canımm
Slm canım üzme kendini hayırlısı olur inşallah
merhaba arkadaşlar...
Nasılsınız?
Oldukça yoğun günler geçiriyorum.pek uğrayamadım.
Haftasonu aöf sınavlarım ve kız kardeşimin düğünü var.
Bu haftayı da bir atlatsam rahatlayacağım.
Oğluşumun sınıfı 31 kişi ve 20 tanesi suçiçeği çıkardı.
Bizimkinde henüz birşey yok.aşısı var çıkarırsa eğer hafif atlatır
diye düşünüyorum. Hoşçakalın...
havalar iyi ama biz bahardan da şikayetçiyiz. polen mevsimi :18::18::18:slm canım sana da nasılsın
valla bilmiyorum arkadaşalrı ama bahar moduna geçti galiba herkes :44:
Merhaba arkadaşlar...
Nasılsınız?
Oldukça yoğun günler geçiriyorum.Pek uğrayamadım.
Bizimkinde henüz birşey yok.Aşısı var çıkarırsa eğer hafif atlatır
offf su çiçeği bilmem ama 30 yaşında ben de öğrencilerden kapıp kabakulak oldum allahım o nasıl bir acı 20 gün yattım 1 haftası ölü gibiydi zaten ama çocuklar hafif atlatırmış doktor öle dedi bi öğretmen arkadaşım da yine çocuklardan su çiçeği bulaşmıştı 1 ay yattı hastanede şimdiki aşılar daha etkili sanırım çocuklar pek geçirmiyor allah korusun sizi
kolay gelsin canım bunlar tatlı koşuşturmalar .kız kardeşine ömür boyu mutluluklar diliyorum
benim oğlan 5 yaşında su çiçeği olmuştu çok zor atlatmıştık. dr kontrol altına zor almıştı. gözünün içine kadar çıkmıştı .bizimde aşıları yapılmıştı
merhaba hanımlar:13::13:
Merhaba chess nasılsın?
ara karne alan var mı arkadaşlar?
bizimkiler yarın ara karne alacaklar... ben alsam karneyi bu kadar heyecanlı olmazdım herhalde:)))
Merhaba arkadaşlar...
Nasılsınız?
Oldukça yoğun günler geçiriyorum.Pek uğrayamadım.
Bizimkinde henüz birşey yok.Aşısı var çıkarırsa eğer hafif atlatır
sınav yaklaşıyor aslında çalışıyorum ama ne bilim ilk beşe girmek mümkün değil o beşi bile alıp almayacakları belli değil matematik başımın belası hoş okul faydalı oldu matematik öğretmeni arkadaş saolsun hergün başının etini yiyorum ama işte
öle diyorum tabi de ama işte insanoğlu için istiyor olsun, 2 sene daha sınav beklersem kafayı yerim bizim sınav 2 yılda bir
offf su çiçeği bilmem ama 30 yaşında ben de öğrencilerden kapıp kabakulak oldum allahım o nasıl bir acı 20 gün yattım 1 haftası ölü gibiydi zaten ama çocuklar hafif atlatırmış doktor öle dedi bi öğretmen arkadaşım da yine çocuklardan su çiçeği bulaşmıştı 1 ay yattı hastanede şimdiki aşılar daha etkili sanırım çocuklar pek geçirmiyor allah korusun sizi
merhaba hanımlar:13::13:
ara karne alan var mı arkadaşlar?
bizimkiler yarın ara karne alacaklar... ben alsam karneyi bu kadar heyecanlı olmazdım herhalde:)))