- 27 Kasım 2007
- 151
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
9-15 i anlıyamadım arkadaslar iljk hafta 9-12 sadece dediler bize 24 ünde de öglenci olucaklar biliyorumCADIARZUbizim de 9-15 olacak ve öğlende git al gel geri götür olacak. ne yapacağız bakalım.. Allah güç versin hepimize
kızlar az kaldı ben daha stresleniyorum
bu gün çantamız geldi (hediye)
bi iki gün içinde de forma işini halledicem
ama ilk aylar nasıl geçcek bilmiyorum 19 aylık bebeğim var onunla okulun bahçesin nasıl bekliycem
ilk hafta erkenden nasıl gidicem
Allahım yardım et
Doğru duymuşsun Çiğdem, maalesef. İlk zamanlar cidden zor oluyor. Hatta sömestr tatiline kadar bayağı bir başlarında olmak zorundayız. onlar için de zor. Daha oyun çocuklarıyken yepyeni ortama, hayata başlıyorlar. Birden aşırı sorumluluk alıyorlar. Ödevler öğretmenine göre değişse bile genelde çok oluyor. Kasım-aralık gibi de performans ödevleri başlıyor ki o da ayrı bir hikaye. Umarım vicdanlı ve kendini bilir öğretmenlere düşerler de biraz olsun bu geçişi yumuşatabiliriz. Sonuçta anneler olarak bizim desteğimiz de bir yere kadar. İş öğretmenlerde bitiyor.S
Bizim içinde diyorum çünkü duyumlarım ödevlerin ağır olduğu ve annelerin üzerinde büyük bi sorumluluk olduğu yönünde...
benim oglumda cok titiz canim.ALLAHTAN BURANIN WCLERI pis olmaz her daim temizliyorlar.birde benim oglum aliskin pecede kopariyorum anne diyor islatim etrafini siliyorum klozetin diyor sonrasinda etrafina da tuvaltet kagidi ile sriyormus öyle isini görüyormus.elinide iki saatte sabunlarr iyice.ay herkesler heyacanlı ben ise telaşlı ve tedirginim
nedenmi benim k.oğlan çok titiz wc ler pis oldugu zaman asla yapmaz da ondan
ay ne yapcam ben ya
birde çok bana düşkün b.oğlanda düşkündü ona uyguladığımı k.oğlanada uygulayacagım
haydi hepinize kolay gelsin fazla heyecan yapmayın kızlar
Doğru duymuşsun Çiğdem, maalesef. İlk zamanlar cidden zor oluyor. Hatta sömestr tatiline kadar bayağı bir başlarında olmak zorundayız. onlar için de zor. Daha oyun çocuklarıyken yepyeni ortama, hayata başlıyorlar. Birden aşırı sorumluluk alıyorlar. Ödevler öğretmenine göre değişse bile genelde çok oluyor. Kasım-aralık gibi de performans ödevleri başlıyor ki o da ayrı bir hikaye. Umarım vicdanlı ve kendini bilir öğretmenlere düşerler de biraz olsun bu geçişi yumuşatabiliriz. Sonuçta anneler olarak bizim desteğimiz de bir yere kadar. İş öğretmenlerde bitiyor.
filizim öğle yemeğine evemi gelecek beslenme saati yok mu
aslında 9-3 saatleri arsında okulda olması çok iyi ders ve oyuna zamanı kalır dinlenebilir öğleci çocuklar altıya yirmi kala çıkacaklar dinleme yemek derken saat sekizi bulur vakit az yani
benım oğlumda 1.sınıffa başlayacak ve bütün 1.sınıflar öğlecı olacak sadece 14 eylülde alışma dönemınde sadece 1 hafta sabah 9 ve 12 arası gidecekler bu uygulama gecen yılda vardı bütün 1.sınırlar öğlecı hatta 5. sınıfa gidene kadar öğlecı kalacaklar bu uygulamayla küçük çocukların büyük çocuklarla aynı ortamda olmaması için yapılmış yanı küçükler arada ezılmesın dıye
bu bilgiyi çocuğunuzun gideceği okulmu verdi size acaba.ben şimdi bizim okulumuzu aradım asla böyle bir uygulama hiçbiryerde yok milli eğitim böyle bir bilgi göndermedi nerden duyuyorsunuz bunları dediler.kafam acayip karıştı öğlenci olurlar diye çok sevinmiştim.9-15 saati uygulamasını çıkaranlarıda allaha havale ediyorum!!!!!!! yazık yavrularımıza kış kıyamet git gel yapacaklar.senağlama