Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kızımı 14'ünde göndermeyi pek düşünmüyorum 24'ünde başlasın.Zaten alışkın okula ana sınıfından..
evet 1. sınıfların hepsi
öğlenci
eeee şimdi forma alıcaz seneye giymiceklermi
nası olcak yani masrafımız boşa gidicek
evet 1. sınıfların hepsi
öğlenci
Ya forma kalkcakmıymış kızlar ben kızımın okuluna gittim sormaya ama okul kapalıydı..Birde bizim okul 9-3 saatleri birde öğle yemeği var tabi gidip alıcamkaç sefer.Tüm 1.sınıflar öğlencimi olacak ama bu sistemdekiler falan...
evet 1. sınıfların hepsi
öğlenci
:sm_cool:
yaaa gerçekten 1.sınıflar öğlencimi eminmisiniz bu bilgiyi okuldanmı verdiler acaba bize birşey söylemedilerde.eğer öyleyse inanılmaz mutlu olurum.zaten 09-15 saatlerini hiç anlamış değilim kimin aklına gelmiş acaba bu uygulama özelikle çalışan anneler için tam bir eziyet.çocuklarada öyle nerdeyse tüm günleri özellikle kışın okulda ve yollarda geçiyor oynamaya vakit bulamadan ders uyku yine okul.inşallah yarım gün olur.sabahçı yada öğlenci farketmez ama yarım gün olmalı kesinlikle.
bizim okuldaki sistem geçen senede 9-15 di bu senede öle olcak diolar değiştirmiycez diye milli eğitim kesin açıkladıysa yapmak zorundalar değilmi?