- 15 Ağustos 2007
- 11.603
- 10.114
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
a.s.
merabalar benimde 1.sinifa giden bir kizim var,en basindan beri yorumlari okudugum icin anca cevap yaziyorum.okudukcada basim dondu:bbo:.hepinizin sorunlari hemen hemen ayni en azindan birbirinizi anlayabiliyosunuz,ayrica aramizda hem ogretmen,hem anne olan bayanlar var cok sanslisiniz.kizimin okulunda verilen egitim farkli gibi ya da ben oyle zannediyorum.bahsettikce sizinde yorumlarinizla bunu cozebilicem.kizimin gelen defterlerinde ve yaptigimiz odevlerde cogu harfi yazdiklarini hatta ''bu okul,yazi yaz,guzel resim yap'' gibi cumleler goruyorum.siz el,elle vb.kelimelerden ve cizgilerden bahsediliyorsunuz.biz cizgileri coktan gectik.ayrica burda el yazisi degil duz yazi kullaniliyor,ilerleyen zamanlarda guzelyazi dersleri olucak diye dusunuyorum.odev konusuda
hergun degisik sayilarda ve ogrenciye,islenen derse gore degisiyor.anladigim kadariyla Turkiye'deki eski sistem uygulaniyor.kafam cok karistigi icin buraya bakmaya karar verdim ama daha cok kafam karistidelikafadulden bu karisikligi duzeltebilirim insallah,neyse simdilik bu kadar yeter daha fazla uzatmiyim.
yavru kuslara derslerinde basarilar diliyorum.sizlerede kolay gelsinturkbayragi
günaydın güzel sözmüş....a.s.
evet arkadaşlar biz dün yazılımızı olduk. el, le, elle, ele, El yazdırmış öğretmenimiz benim kızım ele ve elle leri karıştırırken sınıfta el yerine ele yazmış birde büyük e ile küçük e yazın zannetmiş El yerine Ee yazmış biraz acelecilik yapmış galiba zaten çok telaşlı bir yapısı vardır genelde.. üç yıldızlı bir sonuç aldık.. daha kendisi bilmiyor biraz bozulacak ama ne yapalım.. dün bizde büyük l ve a harfine geçtik dergisinde lale ela el ele gibi şeyleri kendi okumaya başladı..
terlik canım bu söz hayat boyunca insanın belleğine yerleşmesi gereken bir söz, paylaşımın için teşekkürler..
mafoldumbenmafoldumben benim yeğenim 1.sınıfa başladı...okuldan gelince ödev yapacağını bildiği için farklı şeyler yapmak istiyor...ödev yapmamak için yani...mafoldumben fakat ödevi olduğu için de odasının etrafında dolaşıp duruyor...bu bilinç ve sorumlulukta var...fakat yine de ödev yapmamak için farklı şeylere yöneliyor....neyse....ödevini yapmak için oturuyor ve kısa bir süre sonra mola verelim diyor....akannehirakannehir ödev yapmayı sevdiğini söylüyor....neden böyle davrandığını anlayamıyorum...senağlamasenağlama öğleci olduğu için de akşam 8:30 da uykusu geliyor....son zamanlarda ödevlerinin yarısını sabaha bıraktı....
bizlerde durum böyle.....yeğenime nasıl yaklaşabiliriz?...lütfen fikirlerinizi paylaşın...her fikri büyük bir önemle okuyacağım....teşekkürler...