- 15 Ağustos 2008
- 2.802
- 15
evet hepimizin ortak sorunu bu anlaşılan... sanırsam yedikleri gerçekten de fazla hormonlu çocukları çıldırtıyordelikafadulden. ben tenefüslerde elimde ip gittim oyunlar öğretip onlarla oynadım ama bu seferde hep beni yanlarında istiyorlar oyun için beni arıyorlar, ay baktım yorgunluktan ölüyorum her tenefüs her tenefüs pes ettim.. ben bırakınca kaldıkları koşturmacaya devam.. belki zamanla alışacaklar tabi.. ama ben nasıl dayanacağım koşturmasına terli ve yaralı bir şekilde kızımı okuldan almaya bilmem:çok üzgünüm:
en zor dönemleri yaşıyoruz allah hepimize yardım etsin..
Aminnn tatlım... Hakikatten çok zor bir dönemmiş zaman zaman ağlıyorum... :sinifsinif: neden böyle diyeee elimde değil... alışık olmadığım şeyler yaşıyorummm... eşimde düzelir diye destek oluyor kayınvalidemler, annemler onlarda benim üzülmeme üzülüyorlar... ben bu konularda çok hassasım...çok şükür dersleri hem hızlı hemde düzgün yaıyormuş, resmi harika diyor öğretmeni ama davranışlar neden böyle anlayamadım gitti. Bakıyorum da tüm çocuklarda böyle bu cuma hürmetine Allah selamete çıkarsın... :Saruboceq:
okul saatlerinde dışında sammi olduğu arkadaşları ile görüşmek bir nebzede olsa çözüm oluyor....okulda sohbet yok ders saatinde herşey oyun saaatinde diye arkadaşlarla karar aldık ve okul çıkışlarında okulumuzun bahçesinde yada yakınımızda olan bir parkta oturuyoruz ..orada hem kaynaşıyorlar hemde içinde kalıpta okulda derste konuşamadıklarını konuşuyorlar...
denendi ve onaylandı.....
tavsiye ederim anneler....
Doğrudur canım denemekte yarar var... opuyorumnanaktan