Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
halinize şükredin hanımlar, yeni çıkacak yasaya göre, 1. sınıfa 60 aylıkken başlancakmış, 5 yaşında yani, o minik eller nasıl kalem tutup yazacaksa bilemiyorum, eğitimhanede okudum şimdi
arkadaşım o haberde şu da yazıyor kopyalıyorum
Okul yaşı aşağı çekilerek fiili olarak okul öncesi de zorunlu eğitime eklenmiş oldu.
yani zorunlu eğitim anasınıfınada getirilmiş olmuyormu ben bunu anladım 5 yaş anasınıfı için geçerli hala gibi geldi bana yanlış anlamamışımdır umarım...
kafam karıştı anlamadım hayırlısı olsun bunu da dener kaldırırlar şu eğitim sistemini oturtamadılar bir türlü saçma saçma işler((
bi de artık ile göre okulların sbs başarı sırası gibi bilgiler çok kolay bulunuyo nette, onu araştırırsın, sonuçta okul başarı ortalamasıda sınav puanlarında etkili oluyo
selam kızlar valla uzun bir dönemdir yazmıyordum ama bu aralar baya bir bunalımdayım ilk dönem okuma ve yazmada sınıfda birinci giden oğlum ikinci dönem matematikten hiçbirşey anlamıyor baya bir vasat durumdayız toplamaokey ama mesela; cerenin 2 elması var annesi ona 3 fazlasını verdi toplamda kaç elması oldu.vs. gibi sorularda tamamen nötr davranıyor okadar anlattığımız halde kafasına hiçbirşey aldıramıyorum
birde okulu çok seven oğlum adeta bunalıma girdi ellerinde terlemeler ve tik gibi hareketlerde bulunmaya başladı nezaman derse başlasak çoğalıyor ne yapıcamı şaşırdım sizlerde matematik durumları ne alemde paylaşırsanız sevinirim ne yapmalıyım
ya valla ben şu okul meselesini çok dert etmiştim kendime şimdi sanki birazcık olsun şu iyi okul kötü okul meselesinden su serpildi içime eğer sbs kalkarsa ozaman istediğimiz okula puan sistemiyle gidebileceğiz o halde okul farketmicek sanırım çocuğun kişisel başarısına göre değerlendirilecek puanlar yanlış anlamışsam düzeltin lütfen arkadaşlar konu bayağı karışık çünkü :44:
canım o bireysel başarı etkili olcak konusu üni. sınavı için galiba, sbs konusunda hiç bişey belli değilki, çok farklı okul türleri çıkcak deniyo, yeni bir sınav sistemi getircekler muhtemelen
selam kızlar valla uzun bir dönemdir yazmıyordum ama bu aralar baya bir bunalımdayım ilk dönem okuma ve yazmada sınıfda birinci giden oğlum ikinci dönem matematikten hiçbirşey anlamıyor baya bir vasat durumdayız toplamaokey ama mesela; cerenin 2 elması var annesi ona 3 fazlasını verdi toplamda kaç elması oldu.vs. gibi sorularda tamamen nötr davranıyor okadar anlattığımız halde kafasına hiçbirşey aldıramıyorum
birde okulu çok seven oğlum adeta bunalıma girdi ellerinde terlemeler ve tik gibi hareketlerde bulunmaya başladı nezaman derse başlasak çoğalıyor ne yapıcamı şaşırdım sizlerde matematik durumları ne alemde paylaşırsanız sevinirim ne yapmalıyım
Kızlar benim oğlanda bocalamaya başladı..
öğretmen eskiden daha dikkatliydi dikkati dağıldı eskisi gibi değil diyo..
derste konuşuyormuş camdan dışarı bakıyormuş eskisi gibi parmak kaldırmıyormuş..
kursada verdim üstelik oyyy ben ne edeyimmm
sürekli konuşuyoruz oğlumla okuması gayet iyi matematikde iyi nedne dikkati bozuluyo neden öğretmeni dinlemiyoo ben napcam ya