Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerde oturuyosun? Sen bi araştır olmadı ben yardımcı olurum sana. Bizim öğretmenle de konuşurum.
ayyy 10kere okursak kırız gecırırım herhalde sabaha kadar okuyamayız biz.sabah telfn actık ögretmene cok yavaş kasları tam gelişmemiş yoruluyor sabırla aşıcaz dedi:26:3 kere gene iyiymiş
bizim 2 sayfa 10 kere 10 dan aşağı okutmuyo öğretmneimiz ama okudukça daha çok şaşırıyolar ben dün artık okutmadım 5 kere okuduk sabahta 1 kere okuttum güzel okudu
Bakıyorumda Neyseki bütün çocuklar aynıymış.Bende birtek benimki böyle sanıyordum :44:
Lale yerine arada Gül diyoruz. Ela gül al..oğlum gülü nerden çıkardın ü varmı burda diyorum
Aklında bir çiçek olduğu kalmış ya sallıyor işte ..
bu hafta ödevimiz az geldi..
hergün 1 yaprak fotokopi ve yeni sese geçilmedi
ağır ve emin adımlarla ilerliyoruzz..,
ben bişi sorcam içinizde andımız.. ve istiklal marşını ezbere okuyan çocuğu olan varmı?
ben niyeyse öğrensin istiyorum sebebi yok saçmalıyomuyum acaba
bu hafta ödevimiz az geldi..
hergün 1 yaprak fotokopi ve yeni sese geçilmedi
ağır ve emin adımlarla ilerliyoruzz..,
ben bişi sorcam içinizde andımız.. ve istiklal marşını ezbere okuyan çocuğu olan varmı?
ben niyeyse öğrensin istiyorum sebebi yok saçmalıyomuyum acaba
peki miniklrimiz 3 harfli heceleri çarpabiliyormu..?
lat, let, alet,atlet,atlat, gibi..
"T" ye geçmiş olmamalarına rağmen ben dün biraz okuttum..
talat, ata,atlet.. vs gibi cümleleri heceyi nerden böleceğini ne kadarını çarpacağını karıştırıyo...
yavrummm parmağıyla ilk geceleri kapayıp çarpmaya çalışıyoo
napıcazzz bizz harfler çoğaldıkçaa:18:
merhabalar.benimde oğlum 1.sınıf andımızı bende oraya çıkıp okumak istiyorum diyor .bende iyice öğren çıkarsın diyorum.istiklal marşına gelince doğuda gitti anaokuluna malum öğretmediler,neyse öğrenir zamanla.benim asıl sorunum ela ,az çok herşeyi okuyo ela'ya gelince tık.öğretmene dedim la ve le eki zor olduğu için onlarda zorluk oluyo dedi.bide t dayız.kendime ve hepinize sabırlar diliyorum.sevgiyle kalın.
bizede öğretmediler.bende doğuda yaşıyorum vede burda öğrettiler..............:26: