- 7 Haziran 2011
- 20
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biz Nlere geçtik nalan geldi bize anasıyla hay allahım yaa daha talatı atillayı iyi ağırlayamamıştık:)))
biz Nlere geçtik nalan geldi bize anasıyla hay allahım yaa daha talatı atillayı iyi ağırlayamamıştık:)))
bide atilladamı geliceekkkkk
düşünmek istemiyorum
çok hızlı gidiyoruz sanırım,foruma bakınca daha iyi anladım.sınıfımız 43 kişi bide her gün çalıştırıyorum okuldan gelince. zor oluyor,rabbim hepimize kıolaylııklar versinbu ne hız yada ne hırs, sizin öğretmen haftaya okuma bayramı yapmayı planlıyor sanırım:)) zor olmuyor mu size ve çocuklara?
merhaba..oğlum bu sene 1. sınıfa başladı..6 yaşından beri okuma yazma biliyor..kendisi bir şekilde çözdü engelemem ters teper diye bir şey yapamadım..el yazısında sıkıntı çeker diye düşünmüştüm ama yazıyor sadece nerdeyse hepsinde olduğu gibi yazmaktan sıkılıyor..öğretmenimiz çok memnundu en başta sıkılmadığını söylemişti..fakat şimdi ben biliyorum havlarında olduğu için dersi dinlemiyor okutmaya kaldırıyorum o zaman okuyor fakat tutukluk yapıyor dedi..şu anda tek sıkıntımız ders dinlemiyormuş..çok kez seslenmek zorunda kalıyormuş öğretmenimiz..başka şeylerle ilgileniyormuş resim falan gibi..ben kendisiyle konuşuyorum tamam diyor fakat yine aynı öğretmenimiz sevdiği şeylerde kesmemizi önerdi..ben her gün yanında değilim sınıfta ne yapabilirim..bu konuda öğretmenimizin de üzerine düşen bir takım şeyleri fazla umursamadığını düşünüyorum..sadece bu konuda değil gerçi..ben yapabileceğim her şeyi nerdeyse yaptım ama sınıfta oturup dinlemesini ben sağlayamam ki..ne yapmalıyım bilmiyorum..öğretmenimize bir kaç önerim var aslında ama bunu söylememin onun açısından ne şekilde algılanacağına emin olamıyorum..bana yardım edermisiniz?
dün N harfini vermişti önceki gün de İ ikisi arasında geçiş hızlı oldu öncekilerde sorun yoktu ama i tam oturmadan n geldi. dün baktım zorlanıyor i sesini tekrar yaptırdım iyi oldu ama bu sefer de n harfine vakit kalmadı onu da bugün çalışırız diyordum ama parmağını kapıya sıkıştırmış okulda yapması gerekenler de eve geldi ancak yetiştirip yattı. garip bir şekilde n ile m yi karıştırıyor, sanırım ana okulundan aklında yanlış kalmış, n a diyor, ma diye okuyor sonra ay yok na olacaktı diye düzeltiyor. umarım yarın O harfine geçmezler de hafta sonu i, n çalışır tamamen öğrenmiş olarak pazartesine geçeriz.
r mi? biz daha t bile göremedik. e l a ile devam.