EVETTTTTTTT toplantı sonrası öğretmen cümleye geçicem dedi..
cümle kurmayı yazmayı öğrenicekler ve ezber asla! istemiyorum dedi..
cuma günü herkes kaplı 1 güzel yazı defteri koysun çocukların çantasına toplıcam hepsini çocuklarınızı sınav yapıcam dedi..
ben söylicem onlar yazıcaklar ben hiç yazmadan göstermeden söylediğimi yazıcaklar dedi..
çocuklarınızın defterlerini size toplantılarda gösterip birlikte bakıcaz dedi..
7 tane çocuk saydı yazamadıklarını söyledi..
1 sayfa "el ele" yazdırdım yine demin..
el e(burdaki "le kırmızı)le bu şekilde yazsınlar dedi..
bazı çocuk çabuk yazar bazısı yazamaz bunları siz bilceksiniz herkes çocuğunun nasıl yazdığını artık anlamıştır konuştum zaten üzerinde siz durucaksınız bol bol yazdırıcaksınız dedi..
yazabilenlerin üstünde durmuyo zaten 1-2 satır yazdırıyo tamam diyo yazamayanlardan 1 defter göstermişti onlara nerdeyse yarım sayfa yazdırıyor
cümle felan demeye başladı iyice bi tırstımm..
birde dergi olayımız vardı çoğunluk dergi almak istemiyor fotokopiyle devam edelim diyor..
çocuk daha bi motive oluyormuş dergi evde kaldığından çocuklar umursamıyor fakat fotokopiye öğretmen bakıcak felan dediğimizde yapıyorlar diyolar ben şaşırdım dergiyide istiyordum ama çoğunluk istemiyor gereksiz buluyormuş..
öğretmende siz ne derseniz bana uyar diyor..
yardımcı 2-3 kitabımız var dergide kararsızım alırsam ben kendim alıcam ancak çocuğu çok sıkıp bunaltırmı bu tarz şeyler onuda bilmiyorum zaten yazabiliyor