- 10 Ocak 2011
- 690
- 0
benimkisi bir seninki iki o zaman .........dikkat dagınıklıgı hep var benım kızda konuşuyormuş ögretmen hep uyarıyormuş.evdede ogluş var 2yaşına girecek kıza ödev yaptırırken oyalansın diye tv acıyoruz kızın dikkati dagılıyor.offff su 2ayı bir gecırsek bir alışsak düzene tertibe çantaya tepilmiş ödevyaprakları kırışmış buruşmuş kitaplar görünce cıldırıyorum ögretmeniniz kızmıyormu böyle yırtık deftere diyorum kızmıyor diyor pasaklı
kurallar var abi_meselağlum ödevini yaparsan tv açacamkızlar bilmiyorum bilgisayar ve tv için çocuklarınıza ne kadar izin veriyorsunuz ama, konsantrasyon bozukluğu ve dikkat dağınıklığı yaptığı bir gerçek, hatta yetişkinlerde bile, ben oğlumda bunu birebir gözlemledim ve artık daha kontrollü izin veriyorum, faydasınıda gördüm kısıtlamanın, ama bu tip kurallarda istikrar önemli, yoksa çocuk beklenti içine girip yine konsantrasyonu dağılıyor
:.::açarsan ödevimi yapacam
mesajı yollamışım farketmeden:78:
kafayı yemek üzereyiz
8 sayfa ödevimiz var deftere 2 şer sayfa el le elle falan yazılacakmış:84::84:
bu ne böyle anlamadım
allah yardımcımız olsun benimki hala okulda ama dün unutulan 3 sayfa var 3 de bu akşamdan olsa 6 sayfa şimdiden kendimi alıştırmaya çalışıyorum ama nafile sizin öğretmende pek insafsızmış