- 1 Mart 2010
- 44.653
- 113.534
nasıl sinirim bozuldu bilseniz biraz sınıfta dinledim gözlemledim çocuğun konuşması böyle aynen kültürsüz bi ailenin çocuğu annesinden belli çocukdanda " onu nerden aldın laaa"
Ayyy sinir oldum sinir yarın olsun çabuk
Ben ilk günden hareketli diye zaten kafama takmıştım çocuğu ama hani oğlumuda belki açar demiştim ses etmedim..
ama oğluma zarar veriyo ya kolu kırılsaydı neler olurdu..
Benim oğlum canı yanmadıkça şikayet etmez(gecen senedne biliyorum oğlumu) ben sormadan söyledi bana..
yarın hemen konuşcam ama korkuyorum oğlumu yine rahat bırakmazsa
yeri değişsede tenefüsde felan oğlumun peşinde dolanırsa nasıl uzaklaştırcam akıl verin bana napabilirim..
bence oğlumu sessiz buldu eziyoo nede olsa bu sessiz vurcak oğlumda ses etmicem off yaa niye beni buluyo herşey
Ki bide ben çok kafama takan biriyim sabaha kadar aklımdan çıkmaz niye çocuma zarar veriyolar
Ayyy sinir oldum sinir yarın olsun çabuk
Ben ilk günden hareketli diye zaten kafama takmıştım çocuğu ama hani oğlumuda belki açar demiştim ses etmedim..
ama oğluma zarar veriyo ya kolu kırılsaydı neler olurdu..
Benim oğlum canı yanmadıkça şikayet etmez(gecen senedne biliyorum oğlumu) ben sormadan söyledi bana..
yarın hemen konuşcam ama korkuyorum oğlumu yine rahat bırakmazsa
yeri değişsede tenefüsde felan oğlumun peşinde dolanırsa nasıl uzaklaştırcam akıl verin bana napabilirim..
bence oğlumu sessiz buldu eziyoo nede olsa bu sessiz vurcak oğlumda ses etmicem off yaa niye beni buluyo herşey
Ki bide ben çok kafama takan biriyim sabaha kadar aklımdan çıkmaz niye çocuma zarar veriyolar