ben istanbuL anadolu yakasında ikamet ediyorum
Bugün bi arkadaşımla konuştum o andolu hisarında oturuyo onunda oğlu bisimkiler gibi 1. sınıfa başladı..
devlet okuluna gidiyor ve sınıflar 15 kişiymiş vayy arkadaş bu ne yhaaa bisimkiler 40 kişi eğitim alıcak onlar 15 kişi böyle sisteme düşünceye devlete isyan ediyorumm:26:
bikaç sayfa önce bende yazmıştım malesef çok sıkıcı bu durum ama öyle işte...
inş canım yapar ama işte annelik böyle bişi heralde benim oğluşum biraz içine kapanık yani yaında ben olmayınca içine kapanıyo tamamen dersle felşan alakası yok bakalım yani geçen sene öyleydi aynı okula gönderdik yabancılık çekmesin diye sııfında bir kaç tanıdık arkadaşı var geçen seneden o çocuklar cin gibi maşallh benim kisi dalgın dalgın etrafı sınıfı inceliyodu:44::44::44:nasıl yapıcaz bilmem:44::44:
benim bir arkadaşımın oğluda seninki gibi çok çekingen. bugün 1. tenefüste saklandık baktık çocuk gayet güzel oynuyo arkadaşlarıyla sonra annesini gördü gene geldi yanına. zamanla alışır merak etme. her çocuk farklı kardeş kardeşe benzemezken diğer çocuklarla kıyaslamamak lazım.
öğretmen konusundaysa biz yaklaşık 1 ay önceden oğlumu işlemeye başladık
* ilkokul öğretmeni çok sevilir.
*öğrencilerinin hepsini çok sever.
* öğretmen herşeyi bilir,
falan sürekli konuştuk. kura çekildiği gün ''ooo en iyi öğretmen çıktı sana'' dedik. hala öğretmenin çok iyi olduğunu söyleyip duruyoruz. oysa gerçekten iyi mi hiç bir fikrim yok :)
merhabalar herkeze ben kantınde oturdum kızım arkadaşlarıyla gezdı dolaştı heryeri erkek arkadaşıyla gizli yerleri bile varmışbızde ilk ödevimizi aldık noktaları birleştirme ve labirent:)bıraz önce yaptık ödevimizi... yanlız bugun okuldan bır geldık kapıdan gırmeden parka gıdecem diye feryat figan aglıyor. kızım dur bı üstümüzü degıstırelım hava cok sıcak park güneş nasıl aglıyor:84: anlatamam çok şasırdım sonra babannesi sakinleştirdi.kahvaltı sorunu bizdede var mıgdem bulanıyor dıyor yemiyor alısacak inşallah birde kantin ve tuvalet meselesi varrr bugun kızım kantınden seker aldı ala aladelirtcek bu kız benı.tuvalet 1tane klozet var gerisi normal tuvalet. benım kız normal tuvalet hıc kullanmadı,klozetde hijen olurmu ki elı falan sürer herkez klozete gırerse sıra beklerken altına kaçırırsa falan
ayyy bide aşık olacak şimdi bunlar di mi? büyüdüler yaw