Saol canım merak etiğin için GÜNAYDINLAR
Hemen sınıfa girdiğimde önce çocuğumun yerini değiştim..
kendine göre sakin birini buldum velisinede oğlum oğlunuzla otursun dedim (şimdilik)
Oğlumada tembihledim burdan kalkma öğretmen kaldırmadığı sürece o çocuk yanıma gel desede gitme dedim..
sonra öğretmeni boş yakalayınca şuan ki oturma düzeni sizin yaptığınız bi düzen mi dedim?
__hayır.. dedi
Ben çocuğumun yerini değiştim yanındaki çocuk resmini karalayıp bişiler yapmasına izin vermiyormuş kolunu felan burkmuş dedim..
bugün toplantımız var toplantıda hepsini konuşucaz dedi siz yerini değişin..
O çocuk gelene kadar bekledim velisiyle geldi.
oğlumun yerini değişik görünce çocuk bişiler dedi oğluma oğlum oralı olmadı..
tenefüste tekrar kontrol ettim baktım oğlum yanına oturttuğum çocukla oynuyo o çocuk bırakmış oğlumu rahat içim rahat etti.
öğremen o karalamış oğlumun resmini dediğim gün o resimleri toplayıp panoya asmış şok oldum görünce
resim diye bişe yok her yer kurşun kalem karalanması..
resim yapmama izin vermediki yapamadım dedi(sordum sen resim yapabiliyordun gecen seneden niçin orda hiç bi figür yok diye?)
ama bişi daha var oğlum hakkını savunmaya başlamış sanırım o çocuğun resmindede karalanma var oğlum o karalayınca bende karaladım dedi..:44:, kalemimi aldı vermiyordu elinden çekip aldım dedi (dün söylüyor sordukça anlatıyor)
Artık pek müdahale etmicem benim zaten sorun olarak gördüğüm "kol kıvrılması, burkması" olayı idi..
yerler değiştiğinde(öğretmen tarafından o zaman tekrar takip edicem)