- 15 Ağustos 2008
- 2.802
- 15
YA KIZLAR KONUMUZla alakalı değil ama rep vverme gücümüz azalmış
Aynı şeyi ben yaşarken sen yazdın dimpleciğim yaaa... a.s neden rep vermede problem yaşanıyor acaba... :uhm:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
YA KIZLAR KONUMUZla alakalı değil ama rep vverme gücümüz azalmış
evet gücümüz azalmış sebebini bilmiyorum
Bu ne hızzz... yerimseniben Bizim daha kitaplar dağıtılmadı, yarın toplantı olacak, ayrıca biz veliler yarın seminer sertifikalarımızı alacağız... :teytey: 5 gündür eğitim görüyoruz ... Yarın neler alınacak onun listesi verilecekmiş bakalım ek kitaplar alınacakmı ?.. Hakikatten incilikolyem Allah yardımcımız olsun. :Saruboceq: Allah güç kuvvet versin. Sağlıklı, mutlu ve başarılı olurlar inşallah ne yapalım... Herşey onlar için. Kızınada başarılar dilerim canım... vereliniortak
biz henuz kitap almadık ne zaman verecekler bilmiyorum şuan sadece resım yapmışlar şarkı soylemışler boyle gecıyor günler
öğretmeni sınıfa sormuş kimler elini yüzünü yıkadı diye
herkes parmak kaldırmış bizimkisi hariç
öğretmeni ececiğim sen niye kaldırmadın demiş oda çünkü yıkamayı unuttum demiş
öğretmen yanına cağırıp yanaklarından öpmüş yüzünü yıkamadığın için değil dürüst olduğun için demiş
kızım okuldan geldiğinde anlattı önce yıkadım deseydin dedim sonra kızım öğretmen herkese beni örnek gösterdi yalan söylemediğim için deyince kendimden utandım:kedi:
yani canlarım bu cocukları bizler şekillendireceğiz her zaman dürüst ve azimli olamalrı için teşvik edeceyiz
cok doğrucu bu cocuklar ya hep öyle kalsınlar insallaha.s
Valla sorma terlikçim çok hızlıyız öğretmenimiz toplantı yaptı.Kitaplarımızı kapladık.Alınacak dergiler var bir onlar kaldı.Her ay en az 10 tl vereceğiz genel ihtiyaçlar için ayrıca sınıfa dolap yaptırılacak bilgisayar konulacak her veliden 150 tl istendi.Yarın yemek listemiz verilecek hergün bir veli beslenme saati için listede ne dendiyse onu getirecek sınıf mevcudumuz 36 kişi sanırım 45 günde bir gelir sıra banada tatilleri çıkarınca.Ayrıca öğlen bir saatlik arada Çocukların evlerinde yemek yemelerini istiyor öğretmenimiz.Velilerin sınıfa doluşmalarını istemiyor anlayacağınız ama buna uyulabileceğini sanmıyorum kar kış her allahın günü çocuk eve gel git yapamaz imkanı olan servise verecek veremeyen okula gidecek maalesef.Bizde 5 gündür eğitimdeyiz bizde sertifikamızı alacağız yarın.Bütün çocuklarımıza allah başarılar biz velilerede sabır versin inşallah:Saruboceq:
öğretmeni sınıfa sormuş kimler elini yüzünü yıkadı diye
herkes parmak kaldırmış bizimkisi hariç
öğretmeni ececiğim sen niye kaldırmadın demiş oda çünkü yıkamayı unuttum demiş
öğretmen yanına cağırıp yanaklarından öpmüş yüzünü yıkamadığın için değil dürüst olduğun için demiş
kızım okuldan geldiğinde anlattı önce yıkadım deseydin dedim sonra kızım öğretmen herkese beni örnek gösterdi yalan söylemediğim için deyince kendimden utandım:kedi:
yani canlarım bu cocukları bizler şekillendireceğiz her zaman dürüst ve azimli olamalrı için teşvik edeceyiz
cok doğrucu bu cocuklar ya hep öyle kalsınlar insallaha.s
ağaç yaşken eğilir demişler ya boşa dememişler çocuk anne babadan ne görürse onu yapıyor
yetiştirmek de bir hüner tabiki
bugün bizimki meyve suyunu çantasının içine dökmüş başlamış ağlamaya
öğretmen kızacak diye
titiz benimki çok
Merhaba kızlar,benim küçük dana da bu sene 1. sınıfa başladı. Maşallah ağlamamız falan yok, ilk gün kovdu beni okuldan. Bugün kitaplarımız dağıtıldı, evde hepsini pembe defter kabıyla kapladık.
Beslenme listesini de ilk gün verdiler. Servisinide ayarladım Allahtan servisci çocukluk arkadaşım çıktı. İçim epey rahatladı.
Bizimki öğretmeninden memnun, "anne çok komik öğretmenimiz, bizi güldürüyor, bugün bize dil çıkardı. Çok güldük" diyor.
İnşallah hep böyle gider.
çok şükür bu haftayı tamaladık
bu erken gitmeler beni mahvetti daha doğrusu küçük çocukla zor oldu
biz bu gün kaynak kitaplarımızı aldık topses yayınlarının
ama hala kırtasiye listemizi vermedi öğretmen sınıfta devamsızlık çoktu o yüzdenmiş
BU ARADA KİTAPLAR ŞEFFAF KAPLA KAPLANICAKMIŞ OKUMA YAZMA BİLMEDİKLERİ İÇİN KİTAPLARIN RESMİNE BAKARAK BULACAKLARMIŞ
bide arkadaşlar bizde seminer yoktu
seminere giden arkadaşlar önemli noktaları bizimle paylaşırlarsa ÇOK SEVİNİRİM