- 18 Ağustos 2007
- 90
- 0
Bizde okula başladık hayırlısıyla.Çok güzel birgündü hem benim hemde kızım için.Öğretmenimiz çok çok şeker bir bayan.Kızım öğretmenini çok sevdi okulunuda öyle eve gelmek istemedi.Kitaplarımız dağıtıldı.Yarın kalem silgi istedi sadece öğretmen ama ben defterde koyacağım yanına tabi uzunda bir ihtiyaç listemiz var.Okulu tanıdılar şarkılar söylediler kızım hiç zorluk çekmedi ilk defa ayrılıyoruz belki ağlar demiştim ama bana ilk teneffüste anne sen git artık ben gelirim demeye başladı daha ilk tenefüste bahçeye çıkmış ben yanına gelene kadar.Arkadaşlarıyla oynamaya başlamış zaten çok sosyal bir çocuktur.Tek sorun 9-15 olması belki seneye öğlenci olacakmış.Bu sene okul öğrenci yoğunluğunu kaldırabilecek kapasitedeymiş derslik olarak.Sınıfı 36 kişilik ama 2 kişi oturuyorlar yani rahatlar beklediğimden daha iyi buldum okulumuzu.İnşallah sonuna kadar böyle gider bizde ders alıyoruz konferans salonumuzda slaytlar eşliğinde çok faydalı olacağını düşünüyorum kısacası herşey umduğumdan çok daha iyi şuan kızımda bende çok mutluyuz.Erken yatmayan kızım okul sevdasına vakitlice kendiliğinden yatmaya başladı en çokda buna seviniyorum çünkü yıllardır uyku problemiyle uğraşıyordum.Canım kızım sanki bugün birden bire büyüdü sorumluluk sahibi bir şahsiyet oldu.Eğitimin faydasını ilk günden görmeye başladık.