- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.836
kızlarr selammm
bakıyorum tatil moduna giriyoruz yavaş yavaş çocuklar çoktan girid zaten de
aynen canım ya, iki gün sıcak oldu diye tatili ilan ettik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlarr selammm
saygıderğer hocamıza yuh demek istiyorum, müfredatta yok bildiğim kaadrıyla, sizin hoca abarttıda abarttı valla
bluz altına uyumlu şık bi pantolon takılarla kombinle tamamdırrne aldın canım, banada fikir olur, bende bi bluz aldım ama kararsızım:26:
bizim öğrtmende o moda girdi perşembe gösteri var cuma da çocuklar dinlensin die tatil verdiikızlarr selammm
resimleri beklioruzzzmerhaba hanımlar:80::80:
yarın okuma bayramımız var.kızlar şimdiden heyecanlandılar kuaföre gidecekleri için çok seviniyorlarküçük cadıma da gelinlik giydirecem zor tutuyorum onu 3 gündür gelinliği giyip aşağıda oynuyacam diyor bende olmaz ablanın gösterisinde giyeceksin diyorum öyle didişiyoruz işteçocuk olmak var bu dünyada yaa
biz de 5 lere kadar ezberledik problem de yaptıkkk çarpıp çıkartıyoruz topluyoruz:18: ikili problemler şeklinde zor gelior ama 2.sınıfa hazırlamış oluyorrrhanımlar bir haftadan beri çarpım tablosu ezberletiyor öğretmenimiz.2ler 3ler 4ler 5ler kafam kazan oldu.kızım zorlanıyorda biraz erken değil mi çarpım tablosu için:44:belki 2. sınıfa hazırlık ama ne bileyim zor geldi kızıma:97:
bir yuhh da bizimkinesaygıderğer hocamıza yuh demek istiyorum, müfredatta yok bildiğim kaadrıyla, sizin hoca abarttıda abarttı valla
öğretmenimiz çok iyi canım ama çok sıkı bir öğretmen sanki çocuklar 3 yada 4 e gidiyorlarmış gibi not tutturuyor defterlerini görmeniz lazımders konusunda ve not vermede çok ciddi
ama çok sevgi dolu bir öğretmen dünde kızım 5 leri doğru söylemiş diye kalem hediye etmiş kızıma
çocukları motive etmeyi iyi biliyor
hanımlar bir haftadan beri çarpım tablosu ezberletiyor öğretmenimiz.2ler 3ler 4ler 5ler kafam kazan oldu.kızım zorlanıyorda biraz erken değil mi çarpım tablosu için:44:belki 2. sınıfa hazırlık ama ne bileyim zor geldi kızıma:97:
bizimkiler 1. dönem de ritmik sayma olarak ezberlediler.zaten öyle öğrenmeleri gerek.6 larda kaldılar.
Günaydın kızlar maşallah ne kadar hızlı öğretmenler çarpmalar filan demekki sınıfın durumu kaldırıyor öğretmen veriyor seneye zorlanmamak adına Bizimkilerde okuma bayramına hazırlanıyorlar bizim büyük bir ihtimalle sınıfta olacak kıyafet filanda almayın dedi öğretmenimiz okul kıyafetleri olacak.
okullar 17 haziranda kapanıyor. seçim ertesi 1 gün tatilimiz daha oldu 13 haziran okul yokk ne kadar tatil yaptıkk
nerdenden duydun canım hoca mı söyledi:26:
sınıfın durumu kaldırıyormu bilemiyorum cnm ablama da sordum çocuğu üst sınıflarda olanlarda:78: 1.snfta ön hazırlık açısından ucundan görmüş hepsi bizde heryıl okulun yaptığı aynı gösteriyi izlicezz neyse bu yıl veliler değişikGünaydın kızlar maşallah ne kadar hızlı öğretmenler çarpmalar filan demekki sınıfın durumu kaldırıyor öğretmen veriyor seneye zorlanmamak adına Bizimkilerde okuma bayramına hazırlanıyorlar bizim büyük bir ihtimalle sınıfta olacak kıyafet filanda almayın dedi öğretmenimiz okul kıyafetleri olacak.
4 saat ne yapılacak kisüper canım en güzeli, beni stres bastı 4 saat sürcekmiş ne gerek var ya, zaten sıkıntılı bi insanım
merhaba hanımlar
bugün okuma bayramımız var saat 6 da başlıyacak birazdan kızları kuaföre götürecem.bizim gösteri öyle 4 saat falan sürmüyor en fazla 1 saat yada 1,5 saat olur ama öğretmen çocukları 5 de istemiş. ön hazırlık yapılacak galiba
tv de izledimm cnm:82: öğrtmnde aynısını söyledi belki o da tv de görmüştürr
ortaöğretimlerde 1 hafta erken tatile girecekmişş
sınıfın durumu kaldırıyormu bilemiyorum cnm ablama da sordum çocuğu üst sınıflarda olanlarda:78: 1.snfta ön hazırlık açısından ucundan görmüş hepsi bizde heryıl okulun yaptığı aynı gösteriyi izlicezz neyse bu yıl veliler değişik
4 saat ne yapılacak ki
yer ortam güzelse zamanın nasıl geçtiğini anlamazsınn
merhaba hanımlar
bugün okuma bayramımız var saat 6 da başlıyacak birazdan kızları kuaföre götürecem.bizim gösteri öyle 4 saat falan sürmüyor en fazla 1 saat yada 1,5 saat olur ama öğretmen çocukları 5 de istemiş. ön hazırlık yapılacak galiba
şekerim o zaman 10 da kapanır 13 de otomatikman tatil olur zaten
bende haziranın 3 ü ne kadar e okula notlar girilcek diye duydum:26:
ne çok duyum alıyoz he
bugün beni aramayan veli kalmadı biri bana yer tut dio biri konvoyla gidelim dioo hey allahım bi manyak benim sanıyordummmay ne bileyim canım ya, folklördü, piyesti, şiirdi, falan feşmekan, vallahi bana göre çok sıkıcı
ben tv de öle duymadım 17 haziranda kapanıyor 13 ü tatil o da seçim tatili
biz yarında tatilizzzzzzzsize okul varmı cnmm gösteri günü
bugün beni aramayan veli kalmadı biri bana yer tut dio biri konvoyla gidelim dioo hey allahım bi manyak benim sanıyordummm
bizim veliler çocuklarla halaya katılıyor eşi olmayan çocuk varsa göbek atıyorrrrr sende eğlenceye katılll sıkılmazsınn belki