- 3 Temmuz 2007
- 2.006
- 5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kızlar dün ilk performans ödevimiz geldi pazartesi teslim edeceğiz Atatürk albümü yapacağız bana bir yol gösterin nasıl yapabliriz?
aynen kızlar aynen aynı dert biz dede var zaten başlayan kadar bir dert hadi oğlum dersini yap diye diye helak oluyorum başlayınca da bitmesi bir dert aslında otursa yapsa 1 saate ödevler tamam olacak
bakalım tatil için ödev vermiş öğretmen dört sayfa fotokopi 2 matematik 2 türkçe bir de hikaye okuyacaklarmış bir tane sınıfta anlatacaklar mış tatil dönüşü hemde hikaye kitabını okula götüreceklermiş bu akşamda tekrar yeni hikaye kitabı alıcaz evdekilerin serisini bozup okula götürmek istemiyomuş beyefendi
Günaydın kızlar dün ilk performans ödevimiz geldi pazartesi teslim edeceğiz Atatürk albümü yapacağız bana bir yol gösterin nasıl yapabliriz?
benimkininde ödev şu küçük boy mat kitapları var ya, tüm kitap bitcekmiş, hem de işlemler yazılcakmış, kabusss 5 elma+6 elma=11 elma gibi, yahu ne gerek var 3 kere elma yazyo çocuk, problemde elmadan bahsediyo zaten dinazordan bahsetmiyo kiiii
Valla chess bende hiç anlamam böyle şeylerden el becerim nerdeyse sıfırdır yandım anlayacağın bundan sonraki yıllarda Sadece Fotoğraflarla Atatürk albümü oluşturun yazılmış o kadar başkada bir açıklama yoktu.Karamuk tşk ederim ayrıca böyle bir şey yapabiliriz
tatilin ilk gününden kabus yaşadımmm ya tatili duyan bana misafirliğe geliorrrrr:96::96::96:,ben nasıl tatil yapcammhadi canım, gerçekten mi, cuma da mı tatil:26:
olmaaaaaz
evtt okulun bitmesine ilaç gibi geldi çocuklaraiyiyiz canım valla boğuşuyoruz derslerle
ay gerçekten cuma da mı tatilmişş
başarıya gitmesi çok çok güzl yeni konular geldikçe zorlanıyorlar tam kavrayınca da ödülleri gelior bizde gurur duyuyoruzinşallah canım hatırlıyorsanız kızım sene başında bazı harfleri söyleyemiyordu onun zorluğunu çok çektik hem okurken hem yazarken
şimdi düzelmeye başladı çok şükür tabi dersleri de 2. dönem daha iyi oldu
bakalım karnesi nasıl gelecek
sağol canım bende gurur duydum
aynen dediğin gibi canım kimi çocuğun başından gittiğine seviniyor gerisine karışmıyor
amaç çocuk yetiştirmek değil baştan savmak sanırım
sonra da acısını başkaları çekiyor tabii
maşallah cnm senin prenses çok yetenekliiChessim valla kız inatçı ödev düşmanı Matematik Gezegeni serisi var ODTÜ yayınlarının onu yavaştan yapıyor keyfi olursa arada yapıyor ek çalışma yaza artık tekrar ve çalışma.Yaz okulu düşünmüyorum kızım istemedi okulun 3 haftalık dönemler şeklinde var 900 tl serviside olacakmış.
Bu arada kızım MONAMİ TÜRKİYE 2011 resim yarışmasında madalya aldı
tatile mi gidcennn :82::82::82::82:ayy 10 da kapansa süper olur valla
daha karar vermedim ama zara da binici pantolon ve güzel bi askılı bluz üzerinede bol bol kolye takarım diorum saçlarıda doğal maşa yaparım nasıl olur denemeden bilemem geçen yıl kadar abartmam galiba:78::78::78::78:meldaaaaam, yemekte ne giycesin, ciddi soruyorum bak cengoyu karıştırmaa
ne saçma ödev yaaaa çocuklar neden yazmak istemior şimdi anlıorummbenimkininde ödev şu küçük boy mat kitapları var ya, tüm kitap bitcekmiş, hem de işlemler yazılcakmış, kabusss 5 elma+6 elma=11 elma gibi, yahu ne gerek var 3 kere elma yazyo çocuk, problemde elmadan bahsediyo zaten dinazordan bahsetmiyo kiiii
sizinde bayramınz kutlu olsunn19 mayısımız kutlu olsun kızlar.Bizede performans ödevi için seçenekler geldi kızım Görsel sanatları seçti ünlü bir ressamın reprodüksonunu yapacakbizede 2 sayfa türkçe 2 sayfa ing 2 kitap okuma ve bilgisayardan ingilizce ödevi var.pazartesiyede performans spor ödevini vericez:97:
hepimizin bayramı kutlu olsun kızlar:13::13:
günaydın hanımlarrrrr
nasıl gidiyor tatilll
bizler dün akşamm bayağı korkulu bir gece yaşadık deprem oldu bursa da ve çok korktuk hemen kendimizi dışarı attık sallantı durudktan sonra bi yarım saat falan dışarda kaldık sonra mecburen içeri giridk ama tabi ondan sonra da uyu uyuyabilrisen ama oğluşum ilk defa böyle bir şey yaşadı ve yavrum çok korktu ağlama başaldı akşam eşim aldı kucağına da öyle sakinleşti kuzucuğum ay sanki arkasından 17 ağustos depremi gibi sallayacağını düşündüm hep allahım çok şükür aynı şeyleri yaşatmadı bir daha da yaşatmasın
geçmiş olsun canım, aynen biz denizlideyiz burayıda acayip salladı ve çok uzun sürdü yaa, ya da bana öyle geldi, allahtan oğlum uyuyodu
bizim tatil pek güzel geçmiyo, bahar giderayak oğlum hasta oldu çok kötü öksürüyo ve antitusifler işe yaramıyo kuru öksürük
evet canım denizli yi de sallamış akşam duydum allahım göstermesin birdaha
oğluşuna da çok geçmiş olsun canım allahım acil şifalar versin de çabucak toparlanıversin
naptı çok mu terledi dodurma falan mı yedi genelde çocuklar bu aylarda öyle şeylerden hasta oluyor da
saolasın canım, havanın ayarı yokki, gün içinde bi sıcak bi soğuk oluveriyo, süreklide yağmur başlıyo kesiliyo falan, tenefüse çıkma diye tebihledim o kadar ama muhtemelen yağmurda çıktı koştu üşüdü falan..
ay öğrtemenlerinde umru değil, çocuklara çıkmayın yağmur var dese çıkmayacaklar
geçmiş olsun canım bende sabah tv de gördümgünaydın hanımlarrrrr
nasıl gidiyor tatilll
bizler dün akşamm bayağı korkulu bir gece yaşadık deprem oldu bursa da ve çok korktuk hemen kendimizi dışarı attık sallantı durudktan sonra bi yarım saat falan dışarda kaldık sonra mecburen içeri giridk ama tabi ondan sonra da uyu uyuyabilrisen ama oğluşum ilk defa böyle bir şey yaşadı ve yavrum çok korktu ağlama başaldı akşam eşim aldı kucağına da öyle sakinleşti kuzucuğum ay sanki arkasından 17 ağustos depremi gibi sallayacağını düşündüm hep allahım çok şükür aynı şeyleri yaşatmadı bir daha da yaşatmasın
geçmiş olsun canım, aynen biz denizlideyiz burayıda acayip salladı ve çok uzun sürdü yaa, ya da bana öyle geldi, allahtan oğlum uyuyodu
bizim tatil pek güzel geçmiyo, bahar giderayak oğlum hasta oldu çok kötü öksürüyo ve antitusifler işe yaramıyo kuru öksürük
geçmiş olsun canım bende sabah tv de gördüm
deprem hepimizin korkulu rüyasdı allah beterinden korusun
sizede geçmiş olsun canım oğluşuna da tabii
büyük geçmiş olsunn allah beterinden saklasınn bir daha yaşatmasınngünaydın hanımlarrrrr
nasıl gidiyor tatilll
sanada büyük geçmiş olsun cnm allahtan yavrun uyuyordu :18::18:geçmiş olsun canım, aynen biz denizlideyiz burayıda acayip salladı ve çok uzun sürdü yaa, ya da bana öyle geldi, allahtan oğlum uyuyodu
40 sayfa ödev olurmu ya, annem gibi olmaya başladım kendimi sürekli "sanki bana yapıyo ödevi " derken buluyorum