ben daha önce 19 yaşımda filan zerotanin tedavisi gördüm yaklaşık 6 ay kadar. Sonra çok şükür akne derdim bitti. Yine çıkıyor çıkmasınada ayda 2-3 tane flan o da çok sıkıntılı olduğum zamanlarda çıkıyor. Birde şu sıralar kafama göre şeyler kullanmaya başladım az birşey artş gösterdi ama bıraktım. Zerotanin tedavisinden sonra yaklaşık 2 sene hiçbirşey kullanmadan öyle geçti. Sonra kalan çukurluklardan rahatsızlık duymaya başlamıştım. Hafif de izler var. Annem ve arkadaşlarım birşey yok gerek yok filan diyorlar ama cildiye doktorum bana bu tedaviden sonra lazer tedavisi görmemi söylemişti yaptırmamıştım. Kısmet şimdiymiş. Sırf bu uygulamadan dolayı öğrenci olduğum halde final sınavlarından sonra direk işe girip 4 aydır bunun için para biriktiriyorum. Haftaya işten çıkıyorum 15 ekimde de randevum var uygulama randevusu. Ama ön görüşmede ilk önce doktorum sordu evet nedir şikayetiniz diye. Ben dedim ki lazer yaptırmak için gelmiştim. Sonra dedi nerenize?? deynce orda biraz sevindim. Demekki ben büyütüyormuşum gözümde. Sonra yanagıma deynce koltugundan bile göremedi iyice yanıma geldi ordan baktı sonra söyledi konuştuk %40 ile %90 arasında iyileşme sağlanır dedi. En az 4 seans öneriyorum ben dedi. Ama ben 5 seans yaptıracm. Tüm yüz de istiyordum da doktorum daha yaşınız genç ilerde yaptırırsınız deynce şimdilik vazgeçtim gibi ama bklm işim de belli olmaz belki 1 seans da olsun tüm yüze yaptırtabilirim :))))) Sende bence en yakın zamanda git kendine illa bir tarih belirleme ve süreklide araştırmaya devam et. Senin poliklinik eskişehirmayasante mi bu arada??? Çok konuştum ama idare et çok dolmuşum
sen ve bendn başka bu konuya bakan yok galiba.. Sende uzunca yazarsın artık :))))