• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

CMV IGM pozitif geldi, yaşayanlar yardım edebilir mi?

Benimde igg pozitif cıktı sonra igm ye baktılar o da pozitif sonra Avitide ye baktılar oda sınırda yani demek oluyorki ilk pozitif onemli degil onceden gecirmiş demek ama igm pozitifse şimdi geciriyoruz anlamına geliyor buda yalancı pozitiflikte olabilir diye Avitide ye bakıyor eger o yüksekse korkulacak birşey yok düşük se 20 haftada amiyo sentez yapıyorlar bebege gecmesse sorun yok ilaclara doguma kadar devam ilaci antibiyotik spıramisin ben 29 hatalık hamileyim siz kac haftalıksınız perinoteloji gitmeniz lazım
Perinatolojiye gittim ben de. Sanirim benimki de yalanci pozitifmis. Ben su anda 21+5 oldum, 3 gun sonra amniyosentez yaptiracagim. Insallah geçmez sizin bebeginize de. Hafta büyüyünce insanin eli kolu daha bir bağlanıyor. Insallah kolaylikla atlatırız bugünleri

Valla kızlar bnm ilk gebeligimde igg bakilmamis bile sadece igm bakılmış 2019 da. şimdi hepsine bakıldı igg yüksek çıktı ama daha 7 haftaligiz hiç dert etmiyorum oyuzden sordum sorusturdum IgM önemli dedi kadın dogumcular igg cvm 135 çıkmış rubellada 35 çıkmış herkesin hakkında hayırlısı

İnşallah gecmez cok araştırdım cok zor günler yaşadım araştırıkende kadınlar külübünden birinin yorumunu okudum bende yeni üye oldum belki birinin yüregine su serperim dedim insan dıydugu herşeyden medet umuyor ilac kullansamda halen korkuyorum allahım evladımızla sınamasın siz den avitite istemedimi doktor

İnşallah gecmez cok araştırdım cok zor günler yaşadım araştırıkende kadınlar külübünden birinin yorumunu okudum bende yeni üye oldum belki birinin yüregine su serperim dedim insan dıydugu herşeyden medet umuyor ilac kullansamda halen korkuyorum allahım evladımızla sınamasın siz den avitite istemedimi doktor
Avidite istedi biraz once yazdim gormediniz galiba 91 geldi avidite yuksek geldi benim. Sanirimmo yuzden ilac yazilmadi bana

Insallah geçmez ben de 10 gündür o kadar kötüyüm ki anliyorum ne yaşadığınızı. Haftaniz kac? Sizde de ayrintilida bir problem mi görüldü de bakildi cmvye?
Ayrıntılıda utrosonda sorun yok şükür siz bu toxoplasma testini 8 ci haftada yatırmadınızmı yenimi farkedildi

Avidite istedi biraz once yazdim gormediniz galiba 91 geldi avidite yuksek geldi benim. Sanirimmo yuzden ilac yazilmadi bana
Pardon yeni kullanıcıyım tamam sizde sorun yok ozaman dert etmeyin dua edin tevekkül edin onemli olan o zaten gözünüz aydın hamileliginizin tadını cıkartın keşke benimde oyle gelseydı

Canım maalesef ki bazı insanlar hamilelikte bu hastalığa yakalandıklarında bebekte ciddi sıkıntılar yaşıyorlar Örneğin ben Maalesef ki hamilelikte Cmv yani sitomegolavirüs hastalığına yakalanmışm ve Bu hastalık benim Bebeğimin Hayatını mahvetti hem iç organlarına hem zihinsel hem bedensel birçok zarar verdi ama bu Her vücutta aynı tepkiyi vermiyor kimi çocukta hiçbir hasar bırakmazken benim gibi benim bebeğim gibiler de büyük hasarlara sebep oluyor Umarım senin bebeğinde bir sıkıntı çıkmaz Biz çok ağır atlattık Hem maddi hem manevi
Çok geçmiş olsun bende hamileyim şuan 7 haftalık Cmv ıgm ıgg avidite pozitif doktorum ilk 3 ayda geçirdiğim için bebeğime %80 geçebileceğini söyledi değerlerim yükseliyor kürtaj olmamı önerdi ama kafam çok karışık

Eki Görüntüle 3258390

Çok pardon ya, benim igg pozitifmiş ama öncesinde yaptırdığımı testi götürene kadar doktor evhamlandı, öncesinde de pozitif olduğunu görünce sorun yok demişti. İlk yaptırdığım özelde olduğu için sonucu yok, bende hatırlamıyorum kaçtı
merhaba anlayamadım benim de kasımda yaptığım hemen hemen sizinle aynı bu bir sorun olmaz mı demek oluyor 💐

Çok geçmiş olsun bende hamileyim şuan 7 haftalık Cmv ıgm ıgg avidite pozitif doktorum ilk 3 ayda geçirdiğim için bebeğime %80 geçebileceğini söyledi değerlerim yükseliyor kürtaj olmamı önerdi ama kafam çok karışık
Merak ettim durumunuzu düzenlemiştir ins degerleriniz

Merhaba yorumların çoğunu okuyamadım umarım tekrar edip meşgul etmiş olmam ama benim ilk gebelikte avidity de sorun çıkmamıştı 1 hafta üzüldüğümle kaldım. İkinci de sağlık ocağında pozitif başka bir hastanede negatif çıktı sonra 3. Bir farklı kurumda vermem önerildi sonucu çıkamadan başka bir nedenden ötürü düşük yaptım malesef. Ama mutlaka farklı kurumlarda da baktırın sıkıntılı çıkarsa.

aynı sorunu bizde yaşadık kayseride prof.mehmet tayyar hocayla görüştükden sonra tevekkul edip doğuma kadar doramicisin ilacını kullandım cocugum doğdu çok şükür sağlıklı 2.5 aylık şuan

aynı sorunu bizde yaşadık kayseride prof.mehmet tayyar hocayla görüştükden sonra tevekkul edip doğuma kadar doramicisin ilacını kullandım cocugum doğdu çok şükür sağlıklı 2.5 aylık şuan
Ben ilaç kullanmıyorum doktorum günlük 16 tane yazdı başka doktora gittim tedavisi yok hiç faydası olmaz dedi siizn adınıza çok sevindim darısı benim başıma inşallah amniyosentez yaptırmış mıydınız

aminisentez işlemi hastalık bebeğe gecmiş mi geçmemiş mi onu gösterir dedi doktorumuz aldırıp aldrmamamk sizin elinizde biz ne gelirse allahtan dedik yapmadık bi işlem günde 3 adet doramicsn içtim doğumdan sonra topuk kanı aldılar bebekten pozitif çıktı yanı anne karnınında hastalık bulaşmış ama herseyımız normal çok şukur

aminisentez işlemi hastalık bebeğe gecmiş mi geçmemiş mi onu gösterir dedi doktorumuz aldırıp aldrmamamk sizin elinizde biz ne gelirse allahtan dedik yapmadık bi işlem günde 3 adet doramicsn içtim doğumdan sonra topuk kanı aldılar bebekten pozitif çıktı yanı anne karnınında hastalık bulaşmış ama herseyımız normal çok şukur
Bende memhmet tayyara gidecegim 6 haftalikken cmv igm pozitif cikti avidite verdim yuksek cikti. Sizin avidite kac cikmisti acaba

Back