sizde de cmv igm mi pozitif çıkmıştı? değerleriniz kaçtı acaba rica etsem söyler misiniz?Benim igm pozitif çıktı ama doktorum sorun etmedi aralik annelerine yazdigimda da boyle demislerdi kizim şuan 1 buçuk yaşında
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizde de cmv igm mi pozitif çıkmıştı? değerleriniz kaçtı acaba rica etsem söyler misiniz?Benim igm pozitif çıktı ama doktorum sorun etmedi aralik annelerine yazdigimda da boyle demislerdi kizim şuan 1 buçuk yaşında
Benim bi arkadaşımda toksiplazma çıktı kız delirdi Bi daha baktirdi negatif bu testler yanlışmış çıkıyor anlamadim bide dediğiniz gibi öyle olsa yine pozitif çıkar ama bana o zamanlar öyle demişlerdi nettende Bi bakınevet mantığınız doğru, daha önce geçirildiyse igg'nin pozitif olması gerekiyor diye biliyorum.
Bi atayim e nabizdan bakayim yani doğum yapalı epey zaman geçti hatırlamıyorum ama o gece endiseden uyuyamamistimsizde de cmv igm mi pozitif çıkmıştı? değerleriniz kaçtı acaba rica etsem söyler misiniz?
igm ve igg'lere dikkat edin. ikisinde de igm'ler negatif çıkmış sizde bu gönderdiğiniz fotoğraflara göreBunlar böyle nasil acaba 9 ayda böyle olmuş
igm ve igg'lere dikkat edin. ikisinde de igm'ler negatif çıkmış sizde bu gönderdiğiniz fotoğraflara göre
evet sizde bir sıkıntı yokmuş ne güzelBenimde igmler negatif evet iggsanirim daha önce geçirilen enfeksiyonu gösteriyordu igm şimdiyi igm benimde negatif girunuyor şimdi siz söyleyince hatirladim
İgm pozitif igg negatif olduğu için avidite hesaplanamadı. 2şer ve 3er haftalık aralıklarla avidite verdim, toplamda 3 kere. İnşallah sizinki de benimki gibi olumlu sonuçlanır, sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğiniziCmv'de bir tedavi yok deniyor, sanırım toksoplazma için antibiyotik kullanılıyor. Aviditeniz nasıl gelmişti? Maalesef küçük bir şehirde yaşıyorum bir perinatolog var, o da fazla yorum yapmadı avidite gelene kadar. Teşekkür ederim demek istediğinizi anlıyorum...
aviditeniz her seferinde nasıl çıktı? hastalığı önceden mi geçirmişsiniz yoksa gebelik esnasında mı acaba? inşallah öyle olurİgm pozitif igg negatif olduğu için avidite hesaplanamadı. 2şer ve 3er haftalık aralıklarla avidite verdim, toplamda 3 kere. İnşallah sizinki de benimki gibi olumlu sonuçlanır, sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi
Aybi sorunu bana da özele gittigim poliklinik de doktor demişti bagirsakta parlaklık var falan diye biz bununla yetinmeyip bir kaç doktora daha gittik bu parlaklık tek başına bir şey anlam ifade etmediğini söylediler öncesinde bizde çok takıyorduk ama sonra hersey allahtan gelir dedik çok şükür doğum yaptım hiç de öyle bir sıkıntı yokmuş bunu öğrendik o yüzden sende kendini strese koyma bütün hastalıklar stresten geliyor19+6da yapilan detayli ultrasonda bagirsakta parlaklik görülünce enfeksiyon testleri istendi ve cmv igg ve cmv igm pozitif geldi. Igm'nin pozitif gelmesinde problem oluyormuş, enfeksiyonu şu anda aktif olarak geçiriyorum demek oluyormuş. Avidite testi istendi bugun verdim. Bu sorunu yasayan var mi? Bebekte ciddi sıkıntılar olabiliyormus.
İgm pozitif, igg negatif olduğu için avidite hesaplanamadı hiçbirinde. Sonuncu da zaten igm de negatif oldu çok şüküraviditeniz her seferinde nasıl çıktı? hastalığı önceden mi geçirmişsiniz yoksa gebelik esnasında mı acaba? inşallah öyle olur
merhaba ben de aynı sıkıntıyı yaşadım. kontrol testimde de ikisi pozitif çıkmıştı.,19+6da yapilan detayli ultrasonda bagirsakta parlaklik görülünce enfeksiyon testleri istendi ve cmv igg ve cmv igm pozitif geldi. Igm'nin pozitif gelmesinde problem oluyormuş, enfeksiyonu şu anda aktif olarak geçiriyorum demek oluyormuş. Avidite testi istendi bugun verdim. Bu sorunu yasayan var mi? Bebekte ciddi sıkıntılar olabiliyormus.
Bunlar ne testı oluyor canım19+6da yapilan detayli ultrasonda bagirsakta parlaklik görülünce enfeksiyon testleri istendi ve cmv igg ve cmv igm pozitif geldi. Igm'nin pozitif gelmesinde problem oluyormuş, enfeksiyonu şu anda aktif olarak geçiriyorum demek oluyormuş. Avidite testi istendi bugun verdim. Bu sorunu yasayan var mi? Bebekte ciddi sıkıntılar olabiliyormus.
Insallah benim de avidite yuksek gelir ogrendigimden beri ölü gibiyimmerhaba ben de aynı sıkıntıyı yaşadım. kontrol testimde de ikisi pozitif çıkmıştı.,
Benim igm 1.5 , igg 24 bin
avidite testi yaptırdım sonuç yüksek çıktı. Yüksek çıkması 3 aydan önce geçirilmiş enfeksiyon demekmiş . Şuan 30. haftadayım ve bir sıkıntı yok çok şükür, içinizi ferah tutun :)
Sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz inşallah
Parlaklik icin enfeksiyon bakilinca maalesef bende de pozitif cikinca cok korkuyorum bebegime zarar vermis diye. Diger avidite testi henuz sonuclanmadi ama insallah bir zarar vermemiştir gercekten ruhum çekildi bedenimden sanki...Aybi sorunu bana da özele gittigim poliklinik de doktor demişti bagirsakta parlaklık var falan diye biz bununla yetinmeyip bir kaç doktora daha gittik bu parlaklık tek başına bir şey anlam ifade etmediğini söylediler öncesinde bizde çok takıyorduk ama sonra hersey allahtan gelir dedik çok şükür doğum yaptım hiç de öyle bir sıkıntı yokmuş bunu öğrendik o yüzden sende kendini strese koyma bütün hastalıklar stresten geliyor