• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cmc çağrı merkezi şartları

Haritas

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2013
537
166
123
İstanbul
Arkadaşlar merhaba cmc çağrı merkezi tarafından yarın görüşmeye çağırıldım servis imkanı yemek ,sabah 9 akşam 6 saatler sadece pazar izin inbound proje kağıthane de telefonda bu bilgileri alabildim fakat merakım maaş ne kadar ve ortam nasıl asus projesi için denildi tel de bilen arkadaşların yardımcı olmasını rica ederim

Cmc mi? Aman aman uzak dur derim. 6 aylık sözleşme imzalatıyorlar. Herhangi bir sebeple çalışamayacağını anladığında işi bırakma şansın yok tazminat talep ediyorlar. Yani bundan bi iki sene önce öyleydi şuan da da çok farklı olduğunu sanmıyorum

Cmc mi? Aman aman uzak dur derim. 6 aylık sözleşme imzalatıyorlar. Herhangi bir sebeple çalışamayacağını anladığında işi bırakma şansın yok tazminat talep ediyorlar. Yani bundan bi iki sene önce öyleydi şuan da da çok farklı olduğunu sanmıyorum
Öylemi Peki maaşları nasıl bilgi verebilir misiniz? Çalışma ortamı yöneticiler nasıl?

Asgari ücret. Ekstra mesai yoğun çok yoğun bir çalışma temposu. Maaşlar bir gün dahi gecikmiyor. Ama ben yapamadım uzun süre çalışamadım taZminat ödememek için 6 ay çalıştım ama hayatımın en berbat 6 ayıydı

Asgari ücret. Ekstra mesai yoğun çok yoğun bir çalışma temposu. Maaşlar bir gün dahi gecikmiyor. Ama ben yapamadım uzun süre çalışamadım taZminat ödememek için 6 ay çalıştım ama hayatımın en berbat 6 ayıydı
Çok sorun sordum kusura bakmayın ama siz inbound proje demi çalıştınız acaba satışta mı? Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim.

Back
X