Clindoxyl jeli geceleri sürüyorum ben de. Yüzümü temizleme jeliyle yıkadıktan sonra tonik ve nemlendirici de kullanıyorum. Sonra clindoxyl'i sürüyorum.
Acaba yanlış mı yapıyorum? :44:Tonik ve nemlendirici kullanıyor musunuz clindoxyl'i sürmeden öce?
clindoxyl sivilce lekelerine iyi gelir mi ?
Hayır cnm lekelere faydası yok.
dermatolojiye gittim sivilce lekeleri için doktor clindoxly verdi ancak cok kaşındırıyorilaç pedia dan falan da baktım clindoxly lekelere iyi gelir yazıyor ama beni çok rahatsız etti
Valla cnm ben yaklaşık 6 aydır clindoxly kullanıyorum 3 tüp bitirdim, sivilcelerim geçti,izlerine de sürmeye devam ettim ama hiç etki etmedi
yapma ya :/ ben çok rahatsız oldum clindoxlyden kızartıyor kaşındıyorbenimde çok şükür sivilcem yok ama izler var. sen ne yapmayı düşünüyorsun izler için :26: izlerin geçmesi sivilcelerden daha uzun zaman alıyormuş belki o yüzden etki etmemiştir
Ben tekrardan doktora gideceğim zaten ilaçlarım bittiği için kontrole gitmem gerek,bu sefer izler için bir ilaç yazar sanırım.Clindoxilin prospektüsünde de izler için değil sivilceler için olduğu yazıyor,doktorum da sadece sivilceler üzerine sür demişti.Ama ben de seninki gibi bir kaşıntıya sebep olmadı ilk kullandığım günden beri memnunum...
benim ilk sürdüğümde öyle olmuştu ama 3 gündür kullanıyorum artık öyle bi yan etki yapmıyor. biraz derimi soyuyor ve lekelerin rengi açılıyor sanırım iyi gelmeye başladı bünyeden bünyeye değişiyor demek ki :26:
Bu tarz ilaçların yan etkisi birkaç gün içinde geçiyor canım senin de öyle olmuştur.İşe yararsa izler için beni de haberdar et de ben de süreyim
bnde bugun basladim ama bana yaninda eritretinde verdi sizce baska bi doktorada gitmelimiyim ?alerjiden korkuyosanız yüzünüzdeki çok küçük bi bölgede deneyin kızlar bende iki gün önce biraz çekinerek başladım ama hiç bi sorunla karşılaşmadım geceleri jelle temizledikten sonra sadece sorunlu bölgeye sürüyorum , gelişmeleri yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?