Sivilceli Ciltler CLİNDOXYl JEL..

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Konudaki tüm yorumları okuduktan sonra bende bişeler diyim istedim

Öncelikle kullandığımız ilaçların bıçak olmadığını ve hastalığı kesip atamayacağını bilmemiz gerekiyor
Ve eğer hassas-sivilceye müsait bir cildimiz var ise sadece tedavi gördüğümüz zaman değil genel olarak cildimize iyi bakmamız gerekiyor. Yani günlük temizliğini, haftalık maskesini yapmalı, yediğimize içtiğimize dikkat etmeli ve elimizi yüzümüzden uzak tutmalıyız. Çünkü günde o kadar mikroplu yerle temas ettiriyoruz ki bunu alıp birde suratımıza dokunduruyoruz. Çok vasat

Düzenli bir şekilde kullanıldığında ben işe yaramayacak ilaç bilmiyorum, bence biz biraz aceleciyiz hemen sonuç almak istiyoruz.
Sabır arkadaşlarım sabır :)

Velhasıl bende dün doktordan bu jeli+sivex losyonu+asitro antibiyotiği aldım. Benden ayrıca kadın hastalıklarına da musayene olmamı istedi olası bi kiste bağlı olarak. Varsa eğer oda tetiklermiş. Muayenemi oldum, çok şükür herhangi bir kist çıkmadı çokta mutlu oldum.
Yani içten gelen bişe değil tamamen dış etkenler...

Umarım biraz yardımcı olurum okuyanlara çünkü ben yorumları okudukça faydalanıyorum, Saygılar :)

ben iki kere kullandım ama pek işe yaramadı bende ayrıca o tüp hemen bitiveriyo

ben ilacı 2 hafta kullandım. bi gece sürdüm diğer gece sivex sürdüm, sabah kalkınca yıkadım. 3 haftada sivilcelerimde ciddi azalma oldu. sonra bikaç gün üşendim sürmedim, ardından sürdükten sonra yüzüm kıpkırmızı gözlerim şiş ve kaşıntılı uyandım. acaba dışarda beklettim bozuldu mu? şimdi kullanmaya korkuyorum sivilcelerim de geri gelmeye başladı, napcam bilmiyorum :/

Clindoxyl jeli geceleri sürüyorum ben de. Yüzümü temizleme jeliyle yıkadıktan sonra tonik ve nemlendirici de kullanıyorum. Sonra clindoxyl'i sürüyorum.

Acaba yanlış mı yapıyorum? :44:Tonik ve nemlendirici kullanıyor musunuz clindoxyl'i sürmeden öce?

Ben de öyle yapıyorum canım sorun olmaz bence :)

kızlar bende tretinle birlikte clindoxyl kullanıyorum 2 haftadır fakat clindoxyl tüm yüzüme sürüyodum tretini sadece lekelerin üzerine.. yorumları okuyunca açıkçası korktum yanlış mı kullanıyorum ilaçları.. bu arada o yanma kızarıklık dökülme ilk hafta bendede oldu sonra olmadı hatta niye soyulmuyo bi sorun mu var diye düşünmeye başlamıştım ay leke meke daha çok olmasın bende tüm yüzüm soyulsunda renk dengesizliği olmasın diye düşünmüştüm.. yanlış mı yapıyomuşummmm :18:

benim de yüzümde tek tük çıkan minik sivilcilerim vardı özellikle alın ve çene bölgemde regl zamanlarımda daha da artıyordu .clindoxyl * sivex verdi doktorum gece yatarken jeli sürüyorum sabahları da sivex i birkaç saat bekletip yıkıyorum duru su ile. doktorum kesinlikle sabun kullanmayacaksın yüzüne dedi onun yerine gün içinde yüzümü yıkama ihtiyacı hissedersem dermoskin akne gun yüz yıkama jelini kullanabileceğimi söyledi .makyaj yapma dedi ama arada yapıyorum o zaman bu jelle yüzümü temizliyorum onun dısında sadece ilaclarım ve duru su :) 1 ay olacak ciddi derecede azalma var elimle dokunduğumda yumuşacık çenemdeki siyah noktalar bile geçti ama düzenli kullanım ve sabır gerekiyor.

dermatolojiye gittim sivilce lekeleri için doktor clindoxly verdi ancak cok kaşındırıyor ilaç pedia dan falan da baktım clindoxly lekelere iyi gelir yazıyor ama beni çok rahatsız etti

Valla cnm ben yaklaşık 6 aydır clindoxly kullanıyorum 3 tüp bitirdim, sivilcelerim geçti,izlerine de sürmeye devam ettim ama hiç etki etmedi

Valla cnm ben yaklaşık 6 aydır clindoxly kullanıyorum 3 tüp bitirdim, sivilcelerim geçti,izlerine de sürmeye devam ettim ama hiç etki etmedi

yapma ya :/ ben çok rahatsız oldum clindoxlyden kızartıyor kaşındıyor benimde çok şükür sivilcem yok ama izler var. sen ne yapmayı düşünüyorsun izler için :26: izlerin geçmesi sivilcelerden daha uzun zaman alıyormuş belki o yüzden etki etmemiştir

Ben tekrardan doktora gideceğim zaten ilaçlarım bittiği için kontrole gitmem gerek,bu sefer izler için bir ilaç yazar sanırım.Clindoxilin prospektüsünde de izler için değil sivilceler için olduğu yazıyor,doktorum da sadece sivilceler üzerine sür demişti.Ama ben de seninki gibi bir kaşıntıya sebep olmadı ilk kullandığım günden beri memnunum...

benim ilk sürdüğümde öyle olmuştu ama 3 gündür kullanıyorum artık öyle bi yan etki yapmıyor. biraz derimi soyuyor ve lekelerin rengi açılıyor sanırım iyi gelmeye başladı bünyeden bünyeye değişiyor demek ki :26:

Bu tarz ilaçların yan etkisi birkaç gün içinde geçiyor canım senin de öyle olmuştur.İşe yararsa izler için beni de haberdar et de ben de süreyim

Bu tarz ilaçların yan etkisi birkaç gün içinde geçiyor canım senin de öyle olmuştur.İşe yararsa izler için beni de haberdar et de ben de süreyim

evet bu gece yine süreceğim yarın bayram günü yüzüm kızarırsa vay halime inşallah iyi gelir senide haberdar ederim

Kızlar clindoxylı bende kullandım fakat tek başına kullanılmadığını biliyorum.Bana doktor sivez nadixa ve clindoxyl verdi.nadixayı gündüz kullanıyordum ve daha yağlı bi krem nadixa.Ama clindoxyl cildi kurutuyor geceleri onu kullanıyordum.Sivexide ikisinden önce cildi temizlemek için kullanıyordum zaten temizleme jeliymiş.Kişiden kişiye değişir sonuçları ama iyi geliyor üçüde 1.5 ayda ben kurtuldum sivilcelerimden.Ama clindoxyli tek başına kullanmayın derim doktora danışın bence.

bnde bugun basladim ama bana yaninda eritretinde verdi sizce baska bi doktorada gitmelimiyim ?

Bugun doktora gittim bana sabah aksam yuzumu yikamam icin jel verdi sabah degilde aksamlari yuzumu yikadiktan sonra bir gun eritretin bir gun clindoxly suruyorum sizce bi faydasini gorur muyum ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…