Sivilceli Ciltler CLİNDOXYl JEL..

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Babada doktor bu ilaçla bi temizleme köpüğü önerdi.
İlacı çok düzenli kullanmadım ama kullanınca hafif bi yanma oluyor.
Bunları kullandıktan sonra yanağında daha önce olmaya sivilce ve izleri oluştu temizleme köpüğünü kullanmayı tamamen bıraktım ilacıda fazla düzenli kullanamadım.
Sizce yüzünde oluşan bu sivilceleri ilaçtan mı bilgisi olan varsa paylaşsın yüzümün delik deşik olmasını istemiyorum o kadar kötüyüm ki lekeler sivilceler yüzünden ağlama noktasına geldim şükür ediyorum başka derdim yok diye ama bu cilt sorunları psikolojiyi çok etkiliyo sen yeni kullanmaya başlamışsın bi gelişme varmı cildinde ?

Aslında ben çok fazla incelemiyorum incelediğin anda aklına birşeyler takılıyo bende de birkaç yerde sivilce oluştu ama ilaç kaynaklı mı bilmiyorum. En iyi çözüm için 1 ay falan kullanıp beklemek gerek gözle görülür sonuçlar varsa olumlu veya olumsuz o zaman duruma göre devam etmeyi düşünüyorum ben ☺️ Bence sen de dert etme dediğin gibi psikolojiyi çok etkiliyo kendimden biliyorum ama takmamız gerek stres de tetikliyo sonuçta

İnşaallah kurtuluruz canım

aslinda mutlaka deneyin demem ne kadar dogru olur bilmem sonucta her cilt farkli ve sorunlarda farkli olabilir ama benim bu zamana kadar kullanipta en cabuk sonuc aldigim(2 gunde fark ediyo) krem budur. inanin bunu herseyi deneyen biri olarak soyluyorum yalniz cok hafif surun bol surdugunuzde ertesi gune kizariyo. gece yatmadan az miktar uygulayin eminim pisman olmicaksiniz:))

Kizlar bende 6 yıllık sivilce belamdan Clindoxyl sayesinde kurtuldum keske daha önceden kullansaymişim diyorum.tabi bunda dogru ürünlerlecildimi temizlememinde etkisi büyük. Instagram hesabimda kullandigim ürünleri ve deneyimlerimi anlatiyorum sayfama beklerim ismim evennstar

O ilacı bana cilt doktorum önermişti gün aşırı sür diye ben de onu sürmezdim başka şey sürerdim. Bunları okuduğum iyi oldu bende hep bunu kullanıyım bari

Evet canım son kullanım süresi dolmasa dahi ağzı açıldığında 2 ay sonra atılması tavsiye ediliyor. Perspektifinde öyle yazıyor ama neden 2 ay sonra atılması gerektiğini bilmiyorum

Ben de eritretin kullanıyorum ve bu tarz ilaçlar çok kuvvetli olduğundan çok ince bir tabaka halinde sürmeyip, sabırsızca çabuk etki etsin diye bbiraz bile dozu kaçırınca cildi hızlıca kurutup soyuyor ve aşındırıyor (başıma geldiğinden biliyorum) Ya da bazı ilaçlar önce cilt altındaki sivilceleri dışarı çıkartıp, yani sorunun köküne inip daha sonra onları kurutarak çözüm sağlıyor. Dolayısıyla ilk hafta eğer alerjik bir reaksiyon olmadıysa, yüzümüz daha da kötü oldu diye kremleri bırakırsakk cildimiz o haliyle kaldığıyla kalacak..bu tarz kremleri düzenli kullanıp sonucu beklemek en doğrusu ve bizim için en iyisi olacaktır..

Fotoğraflarla beraber benim sivilce günlüğüm burada yer alıyor… Eritretin kremin 5. haftasını bitirdim. 3 hafta sonra doktora gideceğim ve muhtemelen tedaviye devam edeceğim ama öncesinden çok daha iyi bence.. Ve artık yüzüme sivilceye karşı nasıl bir günlük bakım uygulamam gerektiğini de bu 5 hafta içinde öğrendim. Daha önce yüzüme krem sürmeye üşenen ben, basit bir günlük ritüelle gün boyu mat bir yüzle ve yeni sivilce çıkarmadan dolaşabiliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
benim de yıllardır geçmeyen sivilcelerim var aralık ve ocakta zoretanin kullandım o da geceleri çarpıntı yaptı psikolojik miydi bilmiyorum ama bıraktım son iki aydır çarpıntı yok bugün başka bir doktora gittim zoretaninin çarpıntı yaptığını soyleyince riske girmeyelim bir daha kullanamayız dedi diğer doktor da zoretanin çarpıntı yapmaz demişti ona güvenemediğim için ilacı da doktoru da bıraktım
bugün gittiğim doktor tetradox clindoxyl sivex verdi ezcacı clindoxliy buzdolabında tutmamı söyledi fakat reçetede hasta ilacı aldıktan sonra oda sıcaklığında tutulmalı yazıyor eczanede buzdolabında tutulmalıymış ! kullananlar buzdolabına koyuyor musunuz bir de zoretaninin bırakalı 2 buçuk belki de 3 ay oluyor doktora da sordum etkisi geçmiş midir diye onbeş gün geçtiyse kullanmanda sakınca yok dedi tetradoxu kullanmamda yan etki yapar mı son olarak sivex clindoxly kullananlar memnun musunuz benim sivilcelerim iyice yer etti 25 yaşındayım hala sivilcelerim var sanki etkisi olmayacak gibime geliyor ama zoretaninin de kullanamadım

kızlar bir de doktor bana clindoxyli sürdükten bir buçuk saat sonra yıka sonra yatarken sivex sür dedi sanırım clindoxylin alerji yapmasını engellemek için ben de bir de egzema var ellerimde onun için de başka bir krem verdi belogent diye on gün sonra yine gidicem egzema için bgün başlıcam clindoxyli bir ayda biraz olsun faydasını görsem

merhaba kızlar iyi akşamlar hepinize..

ben bu jeli yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum her akşam dermatolog uzmanı olan drma özellikle sordum ciltten cilde değişiyor mesela ben ilk kullandığımda yüzümde sivilceler çıktı ama işte bu jel aslında çıkacak olan sivilceleri kusup cildini tedaviye hazırlıyor ben çok memnunum 1 yıldır her gece yatmadan sürüyorum yalnız tam yatarken sürmeniz gerek ışık görmemeniz lazım birde diğer önemli faktör; YAZ KIŞ FARK ETMEZ GÜNEŞ KREMİ KULLANIN kızlar ben güneşte çalışmıyorum demeyin ofislerdeki ışıklar bile mahvediyor cildi eğer ki bu jeli güneş kremsiz kullanırsanız cildinizde bir daha düzelemeyecek izler bırakırsınız..

Benim en iyi cevap aldigim tedaviydi monodoks+clindoxyl.Bence etkili bir jel ama dogru antibiyotikle kullanildigi zaman etkili.Tek basina cok fayda goremedim.

Bir de bence siyah noktalar icin clindoxylden iyisi yok.Ben burnumun ustune de sürüyordum sabah kalktigimda yagli oluyordu bioderma sebiumla yikiyordum tek bir tane bile siyah nokta kalmadi resmen icerdeki yagi disari püskürtüyor.

Kızlar bana da doktor clindoxyl ve isotrexin verdi. Birer gün arayla geceleri sürmemi söyledi. Ama bende kapalı komedonlar var çene bölgemde. Yani beyaz minik minik yağ butonları. Böyle olup da bu ilaçları kullanıp cildi düzelen var mı??

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Şuan 18 yaşındayım yağlı bir cildim var ve sivilcelerimin ucu yok kırmızı kırmızı leke şeklinde 4yıldır sivilcelerle uğraşıyorum denemediğim şey kalmadı.3 yıldır fazla belirgin olmayan sicilcelerim bu yıl ordan burdan duydugum sacma şeyler yüzünden daha da meydana cıktılar. Size tavsiyem Her duydugunuzu yüzünüze uygulamayın clindoxyl etkili bir krem ama her ciltte farklı etki gösterir her ilaç gibi. daha önce de kullandım yeni sivilceler cıkardı ve bıraktım simdi tekrar başladım Yenilerini cıkarsa da sabırla kullanın 2 3 tüpten sonra etkisini görücem diye umuyorum. Ben sabah akşam yüzümü kükürtlü sabunla yıkadıktan sonra sürüyorum. Simdilik 1. Tüp bitmek üzere kullanmadan önceki haline göre daha kücük izler. 2. Tüp bittikten sonra da yazıcam umarım Hepimiz kurtuluruz bu dertten

Arkadaslar merhaba. Ben yaklasik 2-3 yil boyunca bu kremi kullandim ve kullandigim sure boyunca da puruzsuz bi cildim oldu ama birakir birakmaz sivilcelerim tekrarladi ve ben surekli bu kremi kullansam zararli olur mu sonucta kimyasal

Kızlar doktorum bu jeli ve sivex losyon verdi. Sivexi sabah sürmemi clindoxly gece sürmemi söyledi. Yaklasık bir aydır kullanıyorum ama yüzüm daha beter oldu hiç sivilce çıkmayan yerlerden bile çıkıyor sizde de böyle mi etki göstermişti sonradan mı düzeliyor bırakmalı mıyım

Clindoxly,cleocin t,tetradox üçlüsünü 1 yıl kullandım cildim bebek gibi oldu. Tedavi bitti yüzüm mayın tarlasına döndü.
Afedersiniz sövüp Roaccutane kullanmaya başladım. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…