bencede canım gece kullanman en iiyisi zaten eczacı da bu şekilde önerdi doktor sana nasıl öle bişi dedi anlamıyorum yaa zaten içeriğinin olduğu kağıdı oku ordada güneşe maruz kalmamalısın yazıyordu sen iice oku onu ve doktorada bunun hesabını sor yanii bu işin şakası yok
bana doktor sadece 2 tane krem yazıyorum dedi. clindoxyl i annem aldı eczaneden eczacı üzerine sabah sür yazmış yanlış mı yazmış bilmiyorum. 3gün kadar ara verdim kızarıklıklar geçti. 2gündür sabahları çok az miktarda sürüyorum şu an için bir problem yok tekrar kızarıklık olursa gidicem doktora.
anladım canım ama bence doktoruna danış onu yapamıyorsan en azından başka bir eczacıya sor çünkü böle gece sürülen ilaçlarda güneşe çıkınca cildinde lekelere neden olabiliyoor sivilcelerden kurtulcaz derken başka kötü sonuçlara neden olmasın yani gene de sen bilirsin ama bence danışmanda fayda var :/
Gece sürüp yatıyoruz değil mi? Sürüp yıkamak gibi bir durum yok. Bir de imex yazdı doktor, kullanan var mı?
2-3 yıldır akne ve kızarıklık problemlerim yüzünden denemediğim marka, okumadığım forum sitesi kalmamıştı. 2 kez cilt doktoruna da gitmiştim ama "roaccutane"ı önerdikleri için korkup geri adım atıyordum her zaman. oldukça stresli bi okul hayatım oldugu için roaccutane'a cesaret edemiyordum.
Avene, Vichy, Sebamed gibi dermo kozmetik ürünlerden tutun da Neutrogena, Avon, Loreal ve hatta Shiseido'ya kadar çok ürün denedim. Artık şunu öğrendim ki bi üründen en iyi sonucu alabilmek için düzenli ve sabırla kullanmak gerekiyor. En son gittiğim cilt doktoruna artık roaccutane'a hazır oldugumu ve başlamak istediğimi söyledim. (içten içe acayip korksam da) bana daha önce hangi ilaçları kullandıgımı sordu. kozmetikleri sayınca hiçbirini kabul etmedi ve öncelikle jel/krem yani topikal tedavi deneyeceğimizi söyledi. %70 e varan iyileşme gözlenebilecegini sonuç alamazsak roaccutane'a başlayacagımızı anlattı.
işte bu CLINDOXYL jeli yazdı. Beyaz ve hassas tenli oldugum için bu kremin cildimi kızartacagını bu yüzden de yatıştırıcı krem kullanmam gerektigini söyleyip Avene önerdi. Daha önce kullandıgımdan farklı bi ürün bu. Isotretinoin tedavisi görenler için yani Roaccutane gibi veya bu tarz soyucu kurutucu kremler kullananlar için cildin toleransını artırıyor. Kızarıklıgını yatıştırıyor. Gece Clindoxyl sürüp de sabah hafif bi kaşıntı ve kızarıklıkla uyanınca cildimi adeta yatıştırıyor. Sonra da dışarı çıkarken İmex kullanıyorum. O da gayet başarılı bir ürün.
Şu an yüzümün bana ait olduguna inanamıyorum. Henüz 5 gün oldu ama şimdiden gözle görülür bir iyileşme var. Hiç geçmeyen iki büyük aknem daha sönük. Küçük kırmızı alerji gibi olan sivilcelerim kayboldu ve izlerim daha az belirgin. En önemlisi cildimde temiz ve yağsız bi his var.Umarım böyle devam eder ve umarım benimle aynı dertten muzdarip olan arkadaslara yardımcı olabilmişimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?