• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Clife ürününü kullanan oldumu hic

Huysuzpanda

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Mart 2022
196
92
28
29
Pcos icin hamile kalabilmek icin clice urununu duydum hic kullanan oldumu bi zarari varmidir acaba. Bugun kullanmaya basladım adetimin 2. Günu yarında klomen kullanmaya baslıcam. 10. Gunüde çatlatma ignesi olucam catlama olmazsa. Subatta da klomen kullanıp igne oldum ama hamile kalamadım maalesef. Bu ay artik olsun istiyorum

Bende de pcos var maalesef 2 senedir gebelik istiyorum ama rabbim nasip etmedi daha.clife ın içeriği doğal zaten bildiğim kadarıyla bı zararı olucagini zannetmiyorum bende sipariş edip basliycam inşallah hamile kalırız.

Pcos icin hamile kalabilmek icin clice urununu duydum hic kullanan oldumu bi zarari varmidir acaba. Bugun kullanmaya basladım adetimin 2. Günu yarında klomen kullanmaya baslıcam. 10. Gunüde çatlatma ignesi olucam catlama olmazsa. Subatta da klomen kullanıp igne oldum ama hamile kalamadım maalesef. Bu ay artik olsun istiyorum
Çatlatma iğnesi vurulana kadar adetin ilk gün başlayıp ye hem yumurtaları kaltili büyütüyo canım. Klomen yerine femera kullan daha etkili canım

Back