Ben erken yumurtladım sayesinde yarında son kez kullanıcam sonra beklicem 14-15 gün sonra gebelik testi yapıcam baklmmBn 3 macun bitirdim hiç bir işe yaramadı
Insallah hamıle kalırsın canım bende tedavıme ara verdım famera ıle kımyasal gebelık gecırdım bu ay ovulasyon testıyle bakım yumurtlamam olacakmı dıye bıdakı ay bende macun alıcam kısmet olursa bıde onla denıcem ıkı ay falan olmadı tedavıye devam napalımBen erken yumurtladım sayesinde yarında son kez kullanıcam sonra beklicem 14-15 gün sonra gebelik testi yapıcam baklmm
Bende 2 kere klomen merional iğne ve çatlatma iğnesi denedim malesef 7 yumurtaya rağmen tutmadı. Son klomen hakkım var onuda harcamak istemiyorum oluruna doğal olarak bıraktım eylüle ekime kadar bakıcam bakalm. Bende bu ay macuna başladım ovülasyon testide macunu kullanabilmem için lazımdı çünkü yumurtlamadan sonra 2 gün daha kullanıp bırakıyorsun yumurtlamamda oldu çatlamada inşallah güzel sonuçlar alırımInsallah hamıle kalırsın canım bende tedavıme ara verdım famera ıle kımyasal gebelık gecırdım bu ay ovulasyon testıyle bakım yumurtlamam olacakmı dıye bıdakı ay bende macun alıcam kısmet olursa bıde onla denıcem ıkı ay falan olmadı tedavıye devam napalım
Ins hamıle kalırsın haber verBende 2 kere klomen merional iğne ve çatlatma iğnesi denedim malesef 7 yumurtaya rağmen tutmadı. Son klomen hakkım var onuda harcamak istemiyorum oluruna doğal olarak bıraktım eylüle ekime kadar bakıcam bakalm. Bende bu ay macuna başladım ovülasyon testide macunu kullanabilmem için lazımdı çünkü yumurtlamadan sonra 2 gün daha kullanıp bırakıyorsun yumurtlamamda oldu çatlamada inşallah güzel sonuçlar alırım
İşe yaradı mı macun? Ben de başladım 5.gün bugunBende 2 kere klomen merional iğne ve çatlatma iğnesi denedim malesef 7 yumurtaya rağmen tutmadı. Son klomen hakkım var onuda harcamak istemiyorum oluruna doğal olarak bıraktım eylüle ekime kadar bakıcam bakalm. Bende bu ay macuna başladım ovülasyon testide macunu kullanabilmem için lazımdı çünkü yumurtlamadan sonra 2 gün daha kullanıp bırakıyorsun yumurtlamamda oldu çatlamada inşallah güzel sonuçlar alırım
Sonuc ne canımBen erken yumurtladım sayesinde yarında son kez kullanıcam sonra beklicem 14-15 gün sonra gebelik testi yapıcam baklmm
sonuç berbat lh hormınum zaten yüksekti ve sadece macunu kullanmıştım geçen ay önceden 8 olan değer 12 ye fırlamışSonuc ne canım
Hamile kalabildiniz mi acaba?sonuç berbat lh hormınum zaten yüksekti ve sadece macunu kullanmıştım geçen ay önceden 8 olan değer 12 ye fırlamış
Hayır tabiki mahvetti hormonlarımı fsh şh hepsini mahvetti tüp bebek yaptırıyorumHamile kalabildiniz mi acaba?
Allah yardımcınız olsun Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin.. bal tarçın çörekotu kürünü yaptınız mıHayır tabiki mahvetti hormonlarımı fsh şh hepsini mahvetti tüp bebek yaptırıyorum
Bende pcoluyum 24 yasindayim basarisiz 2 klomen 2 femera 3 asilama islemim var doktorunu degistirerek basla canim benim oncelikle clifede illaki fayda sagladiklari oluyordu ama orda gorundugu kadar degil ben 1 yil dedikleri araliklarla kullandim adetimi duzene soktu hakkini yemem gunu gunune oldum ama gebelige faydasaglamadi transfer oldum beklemedeyim artik isteyen herkese nasip olsunMerhaba ben pko hastasıyım 2 klomen çatlatma iğnesinden sonra hamile kalamadım. En son doktorum 1 ay bırak dedi bıraktık tedaviyi o ay 46. Günde adet oldum. Kontrole gittiğimde çatlamayan yumurtlarım olduğunu ve klomeni bu ay veremeyeceğini versede bir dahaki adetten sonra duruma göre son kez vereceğini oda tutmazsa aşılama olacağını söyledi. Kafam karıştı. Başka ilaçlar vermeden femara gonalf falan direk aşılama dedi çok üzüldüm internette araştırırken bu macuna denk geldim. Herkes memnun kalmış. Bir kaç kişiyede ulaştım konuştum ama hala reklam olmasından korkuyorum. Gerçekten bu formda kullanıp hamile kalan oldumu ?
Maşallah canım Rabbim tez zamanda hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBende pcoluyum 24 yasindayim basarisiz 2 klomen 2 femera 3 asilama islemim var doktorunu degistirerek basla canim benim oncelikle clifede illaki fayda sagladiklari oluyordu ama orda gorundugu kadar degil ben 1 yil dedikleri araliklarla kullandim adetimi duzene soktu hakkini yemem gunu gunune oldum ama gebelige faydasaglamadi transfer oldum beklemedeyim artik isteyen herkese nasip olsun
Amin canim pozitif haberrler alalim herzaman isteyen herkesin kucagini doldursun RabbimMaşallah canım Rabbim tez zamanda hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Onuda yaptım bitkisel şeyler hormonları mahvediyor. Bir daha tövbe ağzıma sürmemAllah yardımcınız olsun Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin.. bal tarçın çörekotu kürünü yaptınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?