Gebeliğe Hazırlık Clife ballı macun kullananlar ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bn 3 macun bitirdim hiç bir işe yaramadı

Ben erken yumurtladım sayesinde yarında son kez kullanıcam sonra beklicem 14-15 gün sonra gebelik testi yapıcam baklmm
Insallah hamıle kalırsın canım bende tedavıme ara verdım famera ıle kımyasal gebelık gecırdım bu ay ovulasyon testıyle bakım yumurtlamam olacakmı dıye bıdakı ay bende macun alıcam kısmet olursa bıde onla denıcem ıkı ay falan olmadı tedavıye devam napalım

Bende 2 kere klomen merional iğne ve çatlatma iğnesi denedim malesef 7 yumurtaya rağmen tutmadı. Son klomen hakkım var onuda harcamak istemiyorum oluruna doğal olarak bıraktım eylüle ekime kadar bakıcam bakalm. Bende bu ay macuna başladım ovülasyon testide macunu kullanabilmem için lazımdı çünkü yumurtlamadan sonra 2 gün daha kullanıp bırakıyorsun yumurtlamamda oldu çatlamada inşallah güzel sonuçlar alırım

Ins hamıle kalırsın haber ver

Iyi geceler herkese
Ben bu ay ilk defa 2 gün gecikme yasıyorum. Hevesle test yaptım fakat negatif.
Acaba macunu kullanıp gecikme yaşayan oldumu

İşe yaradı mı macun? Ben de başladım 5.gün bugun

Bende pcoluyum 24 yasindayim basarisiz 2 klomen 2 femera 3 asilama islemim var doktorunu degistirerek basla canim benim oncelikle clifede illaki fayda sagladiklari oluyordu ama orda gorundugu kadar degil ben 1 yil dedikleri araliklarla kullandim adetimi duzene soktu hakkini yemem gunu gunune oldum ama gebelige faydasaglamadi transfer oldum beklemedeyim artik isteyen herkese nasip olsun

Maşallah canım Rabbim tez zamanda hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Allah yardımcınız olsun Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin.. bal tarçın çörekotu kürünü yaptınız mı
Onuda yaptım bitkisel şeyler hormonları mahvediyor. Bir daha tövbe ağzıma sürmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…