• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Clexane kullananlar?

elife70

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2014
72
11
28
Karaman
Merhaba arkadaşlar bu clexane iğnesini göbek veya koldan yapan varsa aranızda hamile kalınca nezaman bıraktınız? Ben 3 haftalığım allahın izniyle ama 10. Haftaya kadar şimdilik kullanın dedi doktorum... ayrıca bu ramazan oruç tutma dedi doktorum çok su içmelisin dedi.. aynı durumu yaşayan varmı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba arkadaşlar bu clexane iğnesini göbek veya koldan yapan varsa aranızda hamile kalınca nezaman bıraktınız? Ben 3 haftalığım allahın izniyle ama 10. Haftaya kadar şimdilik kullanın dedi doktorum... ayrıca bu ramazan oruç tutma dedi doktorum çok su içmelisin dedi.. aynı durumu yaşayan varmı

pıhtılaşmanın ne derece olduğuna bağlı süresi..
önlem amaçlı vurduyorsa ya da ciddi pıhtılaşma yoksa ilk 12 hafta vurdurup kesiyorlar..
doğumdan bir hafta önce iğneyi kestiren doktorlarda var ama ciddi pıhtılaşmada geçerli bu...

Canım ben clexane yi kullanıyorum şu an 10 haftalığım ve doktorum doğumdan 1 gün öncesine kadar kullanacağımı söyledi. Ben de pıhtılaşma sorunu var ayrıca yaklaşık 4 yıl önce bacağıma pıhtı attı yani dvt geçirdim. İşte canım bu yüzden tekrarlamaması için kullanacağız. Sende sorun neydi? Bu arada bebeğin hayırlı olsun inş.

Benim bi sorunum yok çok şükür bu tüp bebek tedavisinde herkese veriyorlar ama kişi den kişiye farklı galiba.. benim transferden beri kullanıyorum. Her ihtimale karşı işte kanı sulandırıyor

Senin hamileliğin de hayırlı olsun canım.. Allah kucaklarımıza almayı da nasip etsin.. ve isteyen herkese bu duyguları yaşatsın inşallah

Cevaplarınız için tşk ler canlar.. :)

Kızlar hayırlı olsun, elimde 4 kutu cleaxin var uygun fiyata verebilirim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım ben erken doğum yaptım doğuma kadar kullanmıştım :)

Canım ben clexane yi kullanıyorum şu an 10 haftalığım ve doktorum doğumdan 1 gün öncesine kadar kullanacağımı söyledi. Ben de pıhtılaşma sorunu var ayrıca yaklaşık 4 yıl önce bacağıma pıhtı attı yani dvt geçirdim. İşte canım bu yüzden tekrarlamaması için kullanacağız. Sende sorun neydi? Bu arada bebeğin hayırlı olsun inş.

Merhaba, öncelikle çok geçmiş olsun canım, bebeğini kaybetmişsin. İnşallah bir daha yaşamazsın bu durumu. Mevlam sabırlar versin. peki sizde hangi mutasyonlar çıktı merak ettim..

Son düzenleme:
Merhaba, öncelikle çok geçmiş olsun canım, bebeğini kaybetmişsin. İnşallah bir daha yaşamazsın bu durumu. Mevlam sabırlar versin. peki sizde hangi mutasyonlar çıktı merak ettim..

Henüz kromozom analizi yaptırmadık canım. Pıhtılaşması ise faktör V de çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Ayrıca çok tşk ederim.

Henüz kromozom analizi yaptırmadık canım. Pıhtılaşması ise faktör V de çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Ayrıca çok tşk ederim.

Pıhtılaşma olarak sadece faktör v leiden'mı çıktı. Bende de çıktıda, o yüzden merak ediyorum canım. Tedavi öncesi bir şey kullanmışmıydın? bende negatif tüp bebeklerim olunca pıhtılaşma testi yaptırdım, o zaman öğrendim homozigot faktör v leiden taşıyıcısı olduğumu, o yüzden soruyorum..Henüz bir şey içmiyorum...

Pıhtılaşma olarak sadece faktör v leiden'mı çıktı. Bende de çıktıda, o yüzden merak ediyorum canım. Tedavi öncesi bir şey kullanmışmıydın? bende negatif tüp bebeklerim olunca pıhtılaşma testi yaptırdım, o zaman öğrendim homozigot faktör v leiden taşıyıcısı olduğumu, o yüzden soruyorum..Henüz bir şey içmiyorum...

Evet canım o pıhtılaşma sonucu. Sen de tedavi öncesi ve tedavi boyunca kan sulandırıcı iğne kullanman gerekir canım.

Evet canım o pıhtılaşma sonucu. Sen de tedavi öncesi ve tedavi boyunca kan sulandırıcı iğne kullanman gerekir canım.

Anladım canım. Henüz yakın zamanda bir tedavi görünmüyor o yüzden midir nedir, bir şey verilmemişti bana. Bende merak ediyordum benim gibi olan kişilere ne yapılmış diye.Aslında gidip coraspirin alsam bir sıkıntı olmaz herhalde. Çok teşekkür ederim, sağolasın. Bu arada inşallah bu zor günleri atlatır, tekrar ikinci tedaviye başlarsın. Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.

slm arkadaşlar bende de pıhtılaşma var

faktör xı 53
faktör ıx 88
faktör vıı 96
protein s (ps) 80 sonuçlarım böyle

anti-kardiolipin ıgG pozitif(63,42)
anti-kardiolipin ıgm pozitif(64,55)

pıhtılaşma var denildi ve gebe kaldığında 9 ay kan sulandırıcı iğne clexsan 10000 lik kulanıcaksın dediler....
bide sizin fikrinizi almak istedim

Kızlar ben ikinci düşükdwn sonra hemen hamile kaldım şuan 5 haftalık hamileyim 1 haftadır Clexane kullanıyorum doktorum doğumdan 6 hafta sonraya kadar kullanacaksın dedi bu durumda olan var mı bebeğe bi zararı var mı yardımcı olurmurmusunuz lütfen:(

Clexane 4000 27 tane enjektörüm var almak isteyen benimle irtibata geçsin son kullanmA tarihi 2016 3 kutu oluyor

Back