clexane 0.6 veya 0.4 ihtiyacı olanlara

balxixm.

zaman eskiye dönermi...?
Kayıtlı Üye
24 Mart 2008
2.408
4
merhaba arkadaşlar.

kan pıhtılaşması olan ya da bu iğnelere ihtiyaca olan arkadaşlar varsa elimde 6 adet clexane 0.6 lık iğne var.hamileliğmde 0.4 lük bulamayınca bir süre 0.6 lık kullanmıştım.elimde kalıp ziyan olmasın istedim.hiçbir ücret istemiyorum.umarım birilerine faydam olur.ihtiyacı olan arkadaşlar özelden ulaşabilirsiniz.SEVGİLERLE

merhaba arkadaşlar.

kan pıhtılaşması olan ya da bu iğnelere ihtiyaca olan arkadaşlar varsa elimde 6 adet clexane 0.6 lık iğne var.hamileliğmde 0.4 lük bulamayınca bir süre 0.6 lık kullanmıştım.elimde kalıp ziyan olmasın istedim.hiçbir ücret istemiyorum.umarım birilerine faydam olur.ihtiyacı olan arkadaşlar özelden ulaşabilirsiniz.SEVGıLERLE

Merhaba..
Bu ilaç ne için kullanılıyor..Tüp bebek yada benzeri bir konu da mı? Buna bir açıklık getirirseniz,konuyu ilgili başlığa alalım..Böylece o konuda paylaşım yapan arkadaşlarımız haberdar olur ve bu güzel davranışınız amacına ulaşır..yerimseniben

hamilelikte kan pıhtılaşması olan kişiler kullanıyor.ama ben nereyee açacağımı bilemedim.yardımcı olursanız bende sevinirim.

ihtiyacı olan yokmu arkadaşlar.iğnelerin tarihi geçmeden elimden çıksın ziyan olmasın.

canım ben kullnıyorum ama 20mg/0.2ml
ıhtıyacı olan bırı alır ınsallah vardır mutlaka tüp bebekte kullanan arkadaslar :nazar:

X